به انجمن خوش آمدید

دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2
  1. #1
    عضو فعال آغازکننده

    آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 اردیبهشت 94 [ 09:58]
    تاریخ عضویت
    1389-9-28
    محل سکونت
    ایران_شیراز
    نوشته ها
    3,166
    امتیاز
    21,370
    سطح
    92
    Points: 21,370, Level: 92
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 980
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points10000 Experience Points
    تشکرها
    14,388

    تشکرشده 15,106 در 3,401 پست

    حالت من
    Shad
    Rep Power
    338
    Array

    10 توصیه برای کاهش استرس

    10 توصیه برای کاهش استرس



    با آنکه استرس خفیف طبیعی ترین بخش زندگی است، اما استرس شدید می تواند بازدهی شما را تحت تاثیر قرار دهد و سلامت جسم و روحتان را به خطر اندازد. برهمین اساس هر چه سریعتر برای کنترل استرس خود اقدام کنید.

    این 10 توصیه را بکار ببندید تا شاید آنها بتوانند به شما در حفظ کنترل و آرامش جسم و روحتان کمک کنند.


    تمرینات تنفسی

    تنفس عمیق راحترین راه برای رفع استرس و تنش های روحی است.نفس عمیق برای بدن بسیار مفید است. تمرینات تنفس عمیق، موجب شل شدن عضلات و تسکین روح می شود و همچنین راحت ترین شکل تمرینات ورزشی است. شما می توانید هر جایی این نوع تمرینات را انجام دهید و آنها می توانند بسرعت موثر واقع شوند و بی درنگ استرس را از شما دور کنند.

    دیدگاه شما

    نوع تعریف تان از استرس تا حد زیادی به دیدتان نسبت به یک موقعیت بستگی دارد. آیا شما نیمه خالی لیوان را می بینید یا نیمه پر آن را؟ سعی کنید مثبت اندیش تر باشید. مثبت اندیشی می تواند روشی موثر برای رفع استرس باشد و انعطاف پذیری تان را در مقابله با استرس افزایش دهد.

    خنده

    طبق گفته قدیمی ها«خنده بر هر دردی دواست.» خنده، هورمون های استرس را در بدن کاهش می دهد. خنده اضطراب را از بین می برد و باعث می شود شما از زاویه دیگری به موقعیت بنگرید. فواید دیگر خنده شامل: تسکین دهنده درد، بسیار نشاط آور و حتی تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است.

    خواب

    بدن شما حدودا به 8-7 ساعت خواب روزانه نیاز دارد. محرومیت از خواب می تواند موجب بروز مشکلات جسمی مانند بیماری های قلبی، سکته، پرفشاری خون و دیابت شود. عدم استراحت کافی تمرکزتان را مختل و به توجه، هوشیاری و قوه استدلال تان آسیب وارد می کند. بدون استراحت کافی تمرکز در هنگام کار برایتان دشوار خواهد شد.

    گفت و گو و معاشرت با مردم

    سعی کنید دوستان جدید پیدا و با دوستان قدیمی دوباره معاشرت کنید. گفت و گو و معاشرت با افراد، روش فوق العاده ای برای خلاصی از تنش و استرس روزمره است. هنگامی که مشکلات تان را با دیگران در میان می گذارید، احساس می کنید که دیگر تنها نیستید. همیشه افرادی وجود دارند که می تواند به شما کمک و به درد دلتان گوش کنند.

    تکنیک های تمدد اعصاب (ریلکسیشن)

    سعی کنید به تمام تکنیک های تمدد اعصاب وارد شوید. آنها می توانند بلافاصله استرس شما را از بین ببرند؛ مانند: گره کردن مشت و شل کردن آن یا تمرینات تنفس عمیق . تکنیک های تمدد اعصاب برای مقابله با اثرات احساسی و فیزیکی منفی استرس مفید هستند.

    رهایی از غیرضروریات زندگی

    ساده زیستن را بیاموزید. از حداقل چیزها بیشترین بهره را ببرید. فعالیت هایی را انتخاب کنید که واقعا برایتان ارزشمند هستند و به زندگی تان ارزش بیشتری می بخشند. خود را از غیرضروریات زندگی رها کنید تا خوشحال تر و مفیدتر باشید.

    زمانتان را برنامه ریزی کنید

    اگر برنامه ریزی زمانی خوبی نداشته باشید، در انجام امورات زندگی تان شکست خواهید خورد. شما تنها می توانید چند کار را در هر روز انجام دهید. بنابراین بر کارهایی متمرکز شوید که بر ارزش زندگی تان می افزایند و کیفیت زندگی تان را بهتر می کند. کارهای بی ارزش را رها کنید. برای خودتان وقت بگذارید. مهم نیست چقدر پرمشغله هستید. شما باید دوباره نیرو بگیرید.

    تمرینات ورزشی

    تحقیقات نشان داده است که تمرینات ورزشی برای رفع استرس و تنش بسیار موثر است. بدن شما ورزش می کند و مغزتان یک انتقال دهنده عصبی احساس خوب به نام اندورفین تولید می کند.

    مدیتیشن

    مدیتیشن می تواند استرس روزانه را از میان ببرد و یک حس آرامش درونی را در شما ایجاد کند. مدیتیشن به همهمه های ذهنتان پایان می دهد . اگر با انجام مدیتیشن مشکل دارید می توانید با یک دقیقه نشستن در روز شروع کنید و همانطور که آرامتر می شوید این مدت را افزایش دهید. برای بهره مندی از فواید مدیتیشن باید بین 20-10 دقیقه در روز مدیتیشن انجام دهید.


    منبع

  2. 12 کاربر از پست مفید ویدا@ تشکرکرده اند .

    hello (پنجشنبه 05 اردیبهشت 92), toojih (شنبه 24 اسفند 92), ویدا@ (سه شنبه 21 شهریور 91)

  3. #2
    عضو فعال آغازکننده

    آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 اردیبهشت 94 [ 09:58]
    تاریخ عضویت
    1389-9-28
    محل سکونت
    ایران_شیراز
    نوشته ها
    3,166
    امتیاز
    21,370
    سطح
    92
    Points: 21,370, Level: 92
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 980
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points10000 Experience Points
    تشکرها
    14,388

    تشکرشده 15,106 در 3,401 پست

    حالت من
    Shad
    Rep Power
    338
    Array

    RE: 10 توصیه برای کاهش استرس

    برای کسانی که اعصاب ندارند

    شاید شما هم در میان اقوام و خویشان خود بتوانید كسانی را به یاد آورید كه به افراد «بی‌اعصاب» یا «داغون» مشهورند! كسانی كه تعادل فكری، رفتاری یا شخصیتی آنها خیلی زود از هم می‌پاشد، تحمل بسیار اندك دارند و خیلی زود در برابر ناملایمات یا موضوعات متفاوت برآشفته می‌شوند و به اصطلاح از كوره در می‌روند. شاید اصلا خود شما یكی از آنها یا یكی از كسانی باشید كه در چنین خانواده‌ای و با چنان افرادی سر و كار دارد؟!

    اگر چنین است، آگاهی‌های پی‌آمده بر حسب موقعیت ممكن است تا اندازه‌ای كارگشا باشد.


    صبر در محدوده زمانی

    بعضی افراد زودرنج كه بسرعت تحمل خود را از دست می‌دهند، ویژگی مشهودی دارند: بسرعت عصبانی می‌شوند، زود هم آرام و حتی از رفتار خود پشیمان می‌شوند و عذرخواهی می‌كنند. در برابر چنین اشخاصی اگر قصدتان اصلاح امور است، به جای این ‌كه شما هم در كشاكش عصبانیت شروع به كشیدن طناب روابط كنید، زندگی خود را تباه كرده‌اید. صبورانه محدوده‌ای زمانی تعیین كنید و بگذارید در این فرصت عصبانیت برطرف شود.

    درك اهمیت موضوعات

    گاهی عصبانیت‌ها و برآشفتگی‌ها ناشی از مسائل كم‌اهمیت یا حتی بی‌اهمیت‌اند: فلان رنگ نه و بهمان رنگ آری، این كار نه و آن كار آری...! پیش از هر واكنشی فكر كنید واقعا چه فرق دارد؟ اگر تفاوت چندانی در پذیرش یا انجام كاری نمی‌بینید، چه اشكالی دارد در موضوعات كم‌اهمیت طبق سلیقه و خواست عضو دیگر خانواده عمل كنید؟

    پرهیز از مقابله به مثل

    در برخی خانواده‌ها گاهی رفتاری اشتباه شكل می‌گیرد و گسترده می‌شود كه نشان‌دهنده ورود به دور تسلسل است: مقابله به مثل! فردی كه دیروز قربانی عصبانیت بوده، امروز با مشاهده همان عمل اگرچه به قصد اصلاح یا نشان دادن این كه خودت هم بری از قضیه نیستی، به واكنشی مشابه یا مقابله به مثل روی می‌آورد و در عمل فقط عصبانیت را تكرار می‌كند: تو كه دیروز از دیر باز كردن در عصبانی شده بودی، خودت چرا الان در را دیر باز كردی؟! این كار پخش اكسیژن روی آتش است. از آن پرهیز كنید.

    جلوگیری از تكرار رفتار


    حل مشكلات تهدیدكننده سلامت رفتاری در خانواده افزون بر افزایش میزان آگاهی به ظرافت‌ها و ظرفیت‌های عملی نیز وابسته است. اگر جایی كه باید آرامش خود را حفظ كنید، عصبانی شوید یا جایی كه باید قاطعانه بایستید، بسادگی بگذرید، جزو بازندگان خواهید بود.
    كنش‌های شیمیایی مغز یا عادات رفتاری در بروز بسیاری از رفتارها دخیل و اثرگذارند. در صورت تكرار رفتارهای نادرست و تبدیل شدن به ویژگی افراد، بهترین راه مواجهه با آن خلاصی از چنگ تصورات اشتباه در طرز نگاه به درمان بیماری‌های روانی و رفتاری است

    مهم است مواقعی كه آرامش حكمفرماست، این افراد به گونه‌ای منطقی و دلسوزانه متوجه نامناسب بودن واكنش‌هایشان شوند تا به تغییر یا اصلاح رفتار یا روان خود روی آورند وگرنه بروز عصبیت‌ها بزودی تمام لایه‌های زندگی را در برخواهد گرفت و كم‌كم زندگی ناامیدانه‌تر به نظر خواهد رسید.

    اصلاح تصورات

    كنش‌های شیمیایی مغز یا عادات رفتاری در بروز بسیاری از رفتارها دخیل و اثرگذارند. در صورت تكرار رفتارهای نادرست و تبدیل شدن به ویژگی افراد، بهترین راه مواجهه با آن خلاصی از چنگ تصورات اشتباه در طرز نگاه به درمان بیماری‌های روانی و رفتاری است. باید همان نگاهی را كه برای درمان بیماری‌هایی چون سرطان دارید به درمان بیماری‌های رفتاری یا روانی داشته باشید و به پزشك، متخصص یا حتی جراح برای درمان مراجعه كنید.

    بسیاری از مردم از ترس خوردن انگ‌های روانی از درمان اختلالات روانی یا رفتاری گریزانند، اما نگاه منطقی این است كه وقتی می‌توان با چند بررسی یا آزمایش و تجویز دارو یا آشنایی با روش‌های تغییر و اصلاح رفتار، به جای یك عمر تحمل و عذاب و قبول انگ‌هایی چون «عصبانی»، «داغون»، «مشكل‌دار» و... زندگی را راحت و كانون خانواده را گرم و دلچسب كرد، این گونه ترس‌ها و تصورات براستی چه مزایا یا كاربردهایی دارند؟... هیچ!


    منبع

  4. 9 کاربر از پست مفید ویدا@ تشکرکرده اند .

    hello (پنجشنبه 05 اردیبهشت 92), ویدا@ (چهارشنبه 05 مهر 91), مهرسا مامان (سه شنبه 22 تیر 95), ستاره ف (شنبه 13 اردیبهشت 93)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. توصیه های ایمنی در شوهر داری
    توسط rozaneh در انجمن شوهران و زنان از یکدیگر چه انتظاراتی دارند
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: سه شنبه 30 مهر 92, 08:19
  2. من که با استادم دعوام شده بود، حالا می خوام ازش توصیه نامه بگیرم
    توسط دل سوخته در انجمن روانشناسی عمومی و طرح مشکلات فردی
    پاسخ ها: 42
    آخرين نوشته: پنجشنبه 09 آذر 91, 17:02
  3. توصیف زنان غربی و زن مسلمان از نگاه استاد آمریکایی
    توسط هاله نو در انجمن سرگرمی و تفریح
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: دوشنبه 03 بهمن 90, 22:49
  4. پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: چهارشنبه 20 خرداد 88, 11:02

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1403 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 23:53 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.