سلام دوستان
خوب هستید؟
این اولین پسته من هست.ماجرا رو شرح می دهم.تو رو خدا کمکم کنید.
اسم من امیر علی هست و 24 سالمه.توی تهران زندگی می کنم.
من حدود یک سال پیش با یه دختر تو اینترنت آشنا شدم.حدود یک ماه فقط چت می کردیم.این بار اوله من بوده که می خام با یه دختر دوست بشم.حس عذاب وجدان داشتم.گفتم امیر علی تو نه اهله این کارا هستی و نه ماله این کارا!پس بیخیال شو!
ولی خودم نتونستم قبول کنم.بعد از یک ماه بهم شماره دادیم و مکالمات تلفنی ما آغاز شد.بعد از چند جلسه صحبت از دختره خوشم اومد.دختره گفت میام تهران همدیگه رو ببینیم.در ضمن توی مکالمات تلفنی حرفای عاشقانه و سکسی هم زدیم!
من از روز اول به دختره گفته بودم برای ادامه تحصیل می خام برم خارج و زیاد ایران نیستم.
تهران رفتیم توی پارک و کارای نا خوشایند کردیم!(یعنی اینکه من و اون به بدن همدیگه دست زدیم)فقط در همین حد.از اون ماجرا به بعد دختره دو هفته ای یک بار میومد تهران و ما همون کارا رو تو پارک تکرار می کردیم.
الان کم کم می خام برم خارج.ارشدمو گرفتم.ولی دختره می گه من اهل این کارا نبودم(دختره بار اوله بود دوست پسر می گیره) و من اصلا تصور نمی کردم کسی بخاد بدنمو لمس کنه.الان می گه تو منو ناپاک کردی.تو پاکی منو از بین بردی و باید بیای ازدواج کنیم.این حرفاش که من پاکیشو از بین بردم داره روانیم می کنه.افسرده شدم.
تو رو خدا کمکم کنید.من خلاصه گفتم.اگه جایی نیاز به توضیح بیشتر داره لطفا بهم بگید.
ممنون دوستان
علاقه مندی ها (Bookmarks)