با سلام
چند سالی است که احساس می کنم موقع تصمیم گیری هام دچار مشکل میشم و سردرگم میشم و باید در مورد موضوع از هزار نفر بپرسم آخرم با هزار تردید انتخاب میکنم البته این موضوع در مورد چیزهای کوچک صادق نیست ، داشتم مطلبی رو میخوندم و دیدم در مورد شخصیت های وابسته مطالبی رو نوشته که اکثرا" در مورد من صدق می کنن :
•بدون راهنمایی و اطمینان بخشی مفرط دیگران قادر به اخذ تصمیمات روزمره نیست.
احتیاج دارد که دیگران مسولیت اکثر زمینههای مهم زندگی او را بپذیرد.
•در ابراز مخالفت با دیگران به دلیل ترس از قطع حمایت و مقبولیت آنان دچار اشکال است (ترسهای واقع گرایانه از عقوبت یا تلافی منظور نمیشود.).
•در شروع برنامهها و انجام کارها به تنهایی دچار اشکال است (به دلیل اعتماد به نفس در قضاوت یا توانایی تا فقدان انگیزش و انرژی).
•در طلب محبت و حمایت دیگران افراط میکند. تا حدی که داوطلب انجام کارهایی میشود که ناخوشایند هستند.
•وقتی تنها است به دلیل ترس مبالغه آمیز از ناتوانی برای مراقبت از خود ، احساس ناراحتی و درماندگی میکند.
•وقتی یک رابطه نزدیک درهم میگسلد فورا در پی آن رابطه دیگری به عنوان منبع حمایت و مراقبت در میآید.
•اشتغال ذهنی غیر واقع گرایانه با ترس از رها شدن به حال خود دارد
خوب حالا که تونستم تشخیص بدم که واقعا یک سری از مشکلات من بر میگرده به شخصیت وابسته من ، میخوام درستش کنم اما چطور ؟ کسی هست واقعا با یک مشاوره خوب در این تالار کمک کنه یا حتما باید برم پیش مشاور؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)