با سلام ، دوستان چند ماه پیش من عقد کردم ، در این مورد شتاب به عقد از طرف من و همسرم زیاد بود ، قبل از عقد به من گفته بود نامه سلامت گرفته من خیال کردم منظورش از آن اینه که اگر دختریش در دوران عقد رفت مدرکی برای بعد از آن داشته باشه ، همون شب عقد که رفتیم برای خواب و من خواستم نزدیکی کنم به راحتی گذاشت ، دیدم میگن خون میاد لحظه ای که پرده پاره می شه ، اینطور نشد حتی دردش هم نگرفت ، صبح روز بعد نامه خواستم نشان داد با توجه به نوع پرده بکارتش که نوشته بود ارتجاعی و سالم می باشد قبول کردم ، اما در این فاصله ای که گذشته خیلی می بینم نسبت به موارد جنسی راحت و ریلکس با من است آیا طبیعی است و معمولی یا من زیاد شک دارم ، بعد با شوهر خواهرش هم خیلی راحت هست که من برخورد شدید کردم ، احساس می کنم گول خوردم به او جریانش گفتم گریه کرد و گفت میره پزشک قانونی و ثابت می کنه که دختریش من بردم و قسم خورد که طلاقش را می گیرد ، به دلیلی که قسم خورد من قبول کردم و داریم فعلا روال عادی پیش می رویم . متاسفانه دیدم جوری شده که بهش نمی تونم بهش اعتماد کنم ، هر جایی که تنها بخواد برود بهش شک دارم با وجود اینکه قسم قرآن گرفتم ازش که به من خیانت نکنه ، چون آرایش و پوشش خودش رعایت نمی کنه بدتر باعث بی اعتمادیم میشه چکار کنم به او گفتم می گه محدودیت و بهانه همش می گیری

1Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
بعد از اینکار زنت کاملا خرد و داغون میشه ... تمام این احساسات و دغدغه هایی که الان تو داری برای زنت ایجاد میشه و خیلی زیاد احتمال این رو هم بده که دیگه نخواد با تو زندگی کنه و یا اگر زندگی کنه ، دیگه با تمام وجودش تو رو دوست نداشته باشه و یه حس نفرت از تو و شک در دلش ایجاد بشه 

علاقه مندی ها (Bookmarks)