تالار همدردی نسبت به محتویات تبلیغات مسئولیتی ندارد.
-
معرفی مشاوره خوب
با سلام
از مدیر همدردی و دوستان خواهش می کنم اگه مشاوره یا روانشناس خوب در اصفهان سراغ دارید بهم معرفی کنید .
اصلاً نمی دونم باید پیش مشاور برم یا روانشناس یا روانپزشک؟؟؟؟؟؟؟؟
حالات روحی من:
خیلی احساس تنهایی می کنم و هیچ چیز نمیتونه خوشحالم بکنه و همه اش غمگینم و توی خودم هستم و یه حس تنفر نسبت به همه آدم ها پیدا کرده ام و یه روز که حالم بهتره برنامه ریزی می کنم و با ذوق می خوابم فردا ی آن روز می بینم اصلاً حوصله اش را ندارم انگیزه ام را برای ادامه زندگی از دست داده ام.حوصله توی جمع بودن را ندارم همه اش تنهایی .... آدم معتقدی هم هستم اما نمی تونم به آینده با امید نگاه کنم.
احتمال داره افسردگی ام شدید شده باشه؟؟؟؟
همه اش به مردن فکر می کنم هرشب به مردن فکر می کنم دوستم دارم دنیا زودتر تمو م بشه .
نمی دونم چرا این شکلی شدم نسبت به همه حس حسادت پیدا کردم.
هر چقدر هم مقاله برای افسردگی می خونم تاثیری نداره .
سخت گیر و کمالگرا بودم اما همه اش سعی کردم نشون بدم که این طور نیستم انگار چند شخصیتی شدم.
خودم نمی دونم چی ارضام می کنه . ...کمکم کنید.
-
-
یکشنبه ۱۸ مهر ۸۹ ۱۲:۴۳ #2
RE: معرفی مشاوره خوب
چرا هیچکس هیچ کمکی نمی کنه؟
اصلاً برای پیدا کردن مشاوره به کجا باید مراجعه کنم؟
کسی کتاب خوب سراغ نداره بهم معرفی کنه؟
مهم نیست توی چه وضعیتی هستم می خواهم دوباره شاد باشم می خواهم وقتی توی جمع هستم احساس تنهایی نکنم می خواهم خودم را بشناسم کمکم کنید.
-
-
یکشنبه ۱۸ مهر ۸۹ ۱۶:۳۱ #3
-
2 کاربر از پست مفید آرمیلا تشکرکرده اند .
آرمیلا (چهارشنبه ۲۱ مهر ۸۹)
-
یکشنبه ۱۸ مهر ۸۹ ۱۹:۰۴ #4
سلام
به نظر می رسد شما نیاز به دارو دارید لذا به روانپزشک مراجعه نمایید.
مشاوره یا روانشناس خوب در اصفهان . اطلاعی ندارم
اما در تهران:
http://www.hamdardi.net/thread-2920-post-25817.html#pid25817

نوشته اصلی توسط
مدیرهمدردی سلام mehran
شما می توانید به مراکز ذیل در تهران مراجعه فرمائید:
مرکز مشاوره پویا
تهران خيابان انقلاب، ابتداي خيابان وصال شيرازي، جنب بيمارستان البرز، پلاك 23
تلفن 66963946 ، نمابر 66963947
مرکز مشاوره توحید
تهران خیابان نصرت شرقی - روبروی دانشکده پرستاری شماره تلفن66938833
مرکز مشاوره راه بهتر
چهارراه پاسداران خیابان دولت خیابان شهید کلاهدوز- خیابان شهید یارمحمــــــدی بن بست بهار تلفن 22541434
این مراکز متخصصین برجسته ای در مورد مشاوره خانواده دارند به خصوص مرکز مشاوره پویا.
در ضمن بنده خانم دکتر اسماعیلی که از اساتید برجسته دانشکده هستند و از نظر سابقه و تخصص بسیار حاذق بوده، را در مراکز فوق می شناسم و به شما معرفی می کنم.
-
4 کاربر از پست مفید ساقی تشکرکرده اند .
-
یکشنبه ۱۸ مهر ۸۹ ۱۹:۱۵ #5
چرا تا یه چیزی میشه میگین دارو؟؟؟؟؟؟؟
راه بهتر از دارو سراغ نداشتید؟؟؟؟؟؟؟؟
-
-
یکشنبه ۱۸ مهر ۸۹ ۱۹:۳۵ #6
ممنونم از راهنمایی تون دوست خوبم خوشبختی در فکر ماست
مشکل من اینه که الان از طبیعت و... لذت نمی برم چند سالیه به مرور این شکلی شدم من دختر احساسی بودم که برای یه چیز کوچک هم خیلی ذوق می کردم طبیعت و تفریح که دیگه جای خود داره اما حالا از هیچی نمی تونم لذت ببرم .....
غذا پختن و غیره هم برام لذت بخش هست اما موقتی
قبلاً این ویژگی ها را نداشتم الانه که از آدم ها بدم میاد حتی از خودم هم بدم میاد ....
چطور می تونم ریشه ای کار کنم؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از ساقی عزیز هم ممنونم
راستش برای من امکانش نیست که به تهران برای مشاوره مراجعه کنم.
-
-
یکشنبه ۱۸ مهر ۸۹ ۱۹:۵۰ #7
kooch2000اگر شما نتوانید تمرکز زادایی وتوقف فکر را انجام دهید لازم می شود با دارو این کار انجام شود بعد با مراجعه به روانشناس می توانید بقیه مسائلتان را حل نمایید. از مراکز مشاوره در شهر اصفهان تحقیق و پی گیری نمایید.
با تشکر
-
3 کاربر از پست مفید ساقی تشکرکرده اند .
-
یکشنبه ۱۸ مهر ۸۹ ۱۹:۵۴ #8
-
-
یکشنبه ۱۸ مهر ۸۹ ۲۰:۱۳ #9
با سلام
اگر گاهی به صورت موردی دچار این حالتها می شوید، با مطالعه کتاب در مورد افسردگی و با تغییر دادن موقعیت های زندگی و علاقمندیهایت می توانی بر آن همانطور که "خوشخبتی در فکر ..... (تو رو خدا یه فکری برای اسمت بکن)" گفت عمل کنی.
لیکن اگر این حالت بسیار تکرار شونده و طولانی مدت به سراغت می آید. توصیه می کنم به یک روانپزشک مجرب در اصفهان مراجعه کنید. ابتدا با دریافت یک دوره دارو به شما کمک می شود که بیشتر بر خود مسلط شوید، سپس باید حتما جلسات روان درمانی با یک روانشناس بالینی را ادامه دهید و تکالیف او را به دقت انجام دهید.
(متاسفانه با روانپزشکان و روانشناس اصفهانی آشنا نیستم.)
معمولا درمان یک کمی طول کشنده است و همچنین ممکن است عودهایی داشته باشد که نباید نگران باشی و باید ادامه دهی.
-
3 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .
مدیرهمدردی (یکشنبه ۱۸ مهر ۸۹)
-
یکشنبه ۱۸ مهر ۸۹ ۲۰:۲۴ #10
26 سالمه سرکار هم میرم اما اصلاً تمرکز ندارم کوچکترین مسائل فکرم را مشغول می کنه .دوستای زیادی هم دارم اما صحبت کردن با اون ها نمیتونه کمکی بهم بکنه نمی دونم مشکلم چیه نمی دونم چطور می تونم بی خیال باشم چطور می تونم شاد بشم حوصله زیاد حرف زدن را ندارم همه اش فکر می کنم چند سال دیگه قرار زندگی کنم انگار که دارم تحمل می کنم ....
ممونم از مدیر همدردی
اینکه همش توی خودم باشم و غمگین باشم دائمی شده اما اینکه حس تنفر و و احساس های بد را پیدا کنم یه دفعه ای سراغم میاد و تا دو روز درگیرش تا بعد از روز دوم آرامش قبلم را پیدا می کنم.
-
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)