به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 11 آذر 96 [ 10:48]
    سطح
    61
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 9
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,178

تشکرشده 1,175 در 313 پست

Array

گذشته ی طرف مقابل تا چه حد مهم است؟

سلام دوستان

من یه سری سوال در مورد گذشته ی طرف مقابل برام پیش اومده، دوست دارم نظر شما رو هم بدونم.

1- گذشته ی طرف مقابل، به چه میزان در شناخت او تأثیر دارد؟

2- چه اشتباهاتی که در گذشته انجام داده، روی شناخت فرد تأثیر دارد و چه اشتباهاتی بی تأثیر است؟

3- این گذشته که می گیم، منظور چند سال قبله؟

4- آیا رفتار و عقاید کنونی فرد و پذیرش اشتباهش، می تواند دلیلی برای نادیده گرفتن گذشته اش باشد؟

5- آیا گذشته و اشتباهات خانواده ی طرف مقابل نیز باید در نظر گرفته شود؟

6- چطوری از گذشتش سر در بیاریم، یا به عبارت دیگه، کجاها بهتره دنباله گذشتش بگردیم؟

7- توی گذشته به غیر از اشتباهات فرد، باید دنباله چی بگردیم؟

2. 3 کاربر از پست مفید ایوب تشکرکرده اند .

ایوب (چهارشنبه 31 شهریور 89)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    شنبه 17 خرداد 04 [ 14:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 75.0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,763

تشکرشده 37,309 در 7,141 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

RE: گذشته ی طرف مقابل تا چه حد مهم است؟

نقل قول نوشته اصلی توسط IVI195
    سلام دوستان

من یه سری سوال در مورد گذشته ی طرف مقابل برام پیش اومده، دوست دارم نظر شما رو هم بدونم.

2- چه اشتباهاتی که در گذشته انجام داده، روی شناخت فرد تأثیر دارد و چه اشتباهاتی بی تأثیر است؟

4- آیا رفتار و عقاید کنونی فرد و پذیرش اشتباهش، می تواند دلیلی برای نادیده گرفتن گذشته اش باشد؟

6- چطوری از گذشتش سر در بیاریم، یا به عبارت دیگه، کجاها بهتره دنباله گذشتش بگردیم؟

با سلام
    از آنجا که به این سئوالات در قالب مقالات و پاسخ مراجعان در جای جای تالار مفصل توضیح داده ایم، در اینجا بطور مختصر فقط اشاره ای به پاسخ آنها می کنم.
    1 - بسیار مهم هست. چون تنها منبع مستند و قابل دسترس و قطعی در مورد فرد هست. در حالیکه مسائل زمان حال بی ثبات بوده و احتمال پایایی آن در آینده مشخص نیست. همچنین آینده فرد نیز فقط یک وعده هست.

2 - تقریبا همه چیز چه اشتباهات چه سایر خصوصیات فکری، رفتاری، احساسی، شناختی و نگرشی فرد مهم هست. البته بسته به شدت، دوام و نوع مسائل اهمیتش قابل تعریف هست.

3 - همه مراحل در زمان گذشته مهم هست. اما بعضی مسائل در زمانهای قبل تر مثلا کودکی مهم هست (مثل: تنشهای خانواده و تربیتی) اما بعضی مسائل در زمانهای ماضی نزدیک مهم هست (مثل: شکست های عاطفی)

4 - هرگز، معمولا تحت تاثیر هیجانات و انگیزشی زمان حال فرد صادقا تصمیم به عدم تکرار اشتباه می گیرد. اما برای تغییر ما به چیزی بیشتر از حسهای برافروخته نیاز داریم.

5 - بله، و این مسئله روی بعضی شخصیتها مهم تر هست، مثل شخصیت های اضطرابی یا وابسته، همچنین نوع مشکلات و اشتباهات بسیار مهم هست. مثلا مسئله اعتیاد، خلافکاری و کتک کاری در خانواده بسیار مهم هستند.

6 - معمولی ترین و صریح ترین راه گفتگوی صادقانه هست. همچنین دوستان و اقوام بسیار منابع خوبی هستند.
    و بسیاری از مسائل گذشته می تواند سرنخهایش در رفتار کنونی فرد مشخص شود که یک متخصص روانشناس بالینی می تواند در این مورد کمکتون کند.

7 - اشتباهات یک متغیر هست، نکات مثبت هم باید بررسی شود، نحوه شروع ، ادامه و پایان احتمالی مشکل و نحوه مقابله فرد بسیار مهم هست. اثرسنجی اشتباه و تاثیرش در فرد هم باید ارزیابی شود.
    میزان احساس گناه فرد سنجیده شود و میزان جبران و تصعید در فرد ارزیابی شود.
    نظر فرد در مورد مشکل و تجارب او در موارد مشابه هم مهم هست.

4. 8 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (سه شنبه 30 شهریور 89)

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array

اول بی تاثیر نیست.

سوم گذشته ای که مال دوران نوجوانیه نباید حسابش کرد اون موقه به خاطر هیجانات روابط با جنس مکمل وجود داره

مگر یکی خیلی محدود باشه یا مذهبی.ولی روابطی که تو سن ازدواج صورت می گیره نشون از کم طاقت بودن طرف

داره مخصوصا"اگر دختر باشه چون نیاز به فراهم کردن شرایط خاصی رو نیازه نداره و هر لحظه می تونه ازدواج کنه.

چهارم اول باید به گذشته ی خودمون نگاه کنیم بعد تشخبص بدیم نقش بازی می کنه یا خودشه.

6. کاربر روبرو از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده است .

فرهنگ 27 (چهارشنبه 31 شهریور 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 18 دی 91 [ 21:11]
    سطح
    45
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 193
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    277

تشکرشده 286 در 92 پست

Array

اگر گذشته فرد ی در راستای بی بندو باری بوده (هم گذشته دور،هم نزدیک) و به هر دلیل شما متوجه شدی ،خود فرد در موردش گفت یا خودتون متوجه شدید! نمیشه خیلی اعتماد کرد، و به قول مدیر که 2 سال پیش هم در موردش کلی صحبت کردند، استثنا هستند افرادی که واقعا تغییر کنند ،پس در امر مهمی مثل ازدواج نمیشه این ریسک رو کرد وتغییر رو باور کرد
    اگرکسی خودش اهل روابط آزاد نبوده، بعدها هم کفو نبودن در این زمینه بسیار بسیار خودشو نشون میده .حتی اگر طرف صدها بار اظهار پشیمانی کنه
    ولی اگر شخصی در گذشته شکست عاطفی داشته که در چارچوب ازدواج و خانواده بوده باشه با حالت اول فرق میکنه
    در این صورت ممکنه از انتخاب و راه رفته اش ابراز پشیمانی کنه و در حقیقت اشتباه کرده باشه که این پشیمانی و شکست با مورد اول خیلی متفاوته وبیشتردر این حالت شکست مقدمه پیروزی های بزرگ میشه.
    و باز جای تامل داره
    از طرفه دیگه بررسی فعالیت های علمی،هنری،پژوهشی،ورزشی،... باید صورت بگیره
    یکی از موارد مهم دیگه هم سنجش دوستان وی هست.
    .....

فرهنگ27 گرامی ببخشید که انتقاد میکنم، خداییش تو هر چیزی خانم ها دستشون بازتر باشه در ازدواج محدودتر از آقایون هستند
    دختر و پسر به یک اندازه به فراهم کردن شرایط احتیاج دارند و کاملا واضحه که اینطوری نیست که اگر دختری هر موقع که بخواد بتونه ازدواج کنه چون در انتخاب محدودتره و این به مراتب مشکل ساز تر از فراهم کردن شرایط توسط آقایون (که فکر کنم منظرورتون شرایط اقتصادی بود)هست

8. 2 کاربر از پست مفید lمریم تشکرکرده اند .

lمریم (پنجشنبه 01 مهر 89)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    61
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,178

تشکرشده 1,175 در 313 پست

Array

ممنون از دوستان
    نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی

با سلام
    از آنجا که به این سئوالات در قالب مقالات و پاسخ مراجعان در جای جای تالار مفصل توضیح داده ایم، در اینجا بطور مختصر فقط اشاره ای به پاسخ آنها می کنم.

تویه چند تا تاپیک، یه اشاره ی مختصری شده بود، اما جواب گوی تمام سوالات من نبودن و من تصمیم گرفتم یه تاپیک جدا ایجاد کنم.

1 - بسیار مهم هست. چون تنها منبع مستند و قابل دسترس و قطعی در مورد فرد هست. در حالیکه مسائل زمان حال بی ثبات بوده و احتمال پایایی آن در آینده مشخص نیست. همچنین آینده فرد نیز فقط یک وعده هست.

3 - همه مراحل در زمان گذشته مهم هست. اما بعضی مسائل در زمانهای قبل تر مثلا کودکی مهم هست (مثل: تنشهای خانواده و تربیتی) اما بعضی مسائل در زمانهای ماضی نزدیک مهم هست (مثل: شکست های عاطفی)

پس یعنی نمی تونیم بگیم چون در این مرحله از زندگی (مثلاً نوجوانی) این اشتباه رو انجام داده، از این اشتباه صرف نظر می کنیم و تمام مراحل زندگی باید مورد بررسی قرار بگیره.

4 - هرگز، معمولا تحت تاثیر هیجانات و انگیزشی زمان حال فرد صادقا تصمیم به عدم تکرار اشتباه می گیرد. اما برای تغییر ما به چیزی بیشتر از حسهای برافروخته نیاز داریم.

دقیقاً چه چیزی باعث می شه که ما روی اشتباه فرد سر پوش بذاریم؟

5 - بله، و این مسئله روی بعضی شخصیتها مهم تر هست، مثل شخصیت های اضطرابی یا وابسته، همچنین نوع مشکلات و اشتباهات بسیار مهم هست. مثلا مسئله اعتیاد، خلافکاری و کتک کاری در خانواده بسیار مهم هستند.

به نظرم به یه تاپیک جدا نیاز داره که بعداً ایجاد می کنم.

6 - معمولی ترین و صریح ترین راه گفتگوی صادقانه هست. همچنین دوستان و اقوام بسیار منابع خوبی هستند.
    و بسیاری از مسائل گذشته می تواند سرنخهایش در رفتار کنونی فرد مشخص شود که یک متخصص روانشناس بالینی می تواند در این مورد کمکتون کند.

این هم همین طور، یه تاپیک جدا نیاز داره که بعداً ایجاد می کنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
    سوم گذشته ای که مال دوران نوجوانیه نباید حسابش کرد اون موقه به خاطر هیجانات روابط با جنس مکمل وجود داره

مگر یکی خیلی محدود باشه یا مذهبی.ولی روابطی که تو سن ازدواج صورت می گیره نشون از کم طاقت بودن طرف

داره مخصوصا"اگر دختر باشه چون نیاز به فراهم کردن شرایط خاصی رو نیازه نداره و هر لحظه می تونه ازدواج کنه.

- یعنی فقط افراد مذهبی و افراد محدود در این سن رابطه با جنس مخالف نداشتن؟
    - یعنی یه پسر چون شرایطی رو برای ازدواج باید فراهم کنه و امکان داره فراهم کردنشون طول بکشه، ایرادی نداره رابطه با جنس مخالف برقرار کنه؟
    - اگه یه دختری هم شرایط ازدواج در این سن رو نداشته باشه، مثلاً تهیه ی جهیزیه و رابطه با جنس مخالف ایجاد کنه، می تونیم نادیده بگیریم؟
    - چرا می گین یه دختر هر لحظه می تونه ازدواج کنه؟ منظورتون این نبود که در هر لحظه یه سری خواستگار، با بهترین شرایط وجود داره و کافیه دختر بله رو بگه!!!!!!

چهارم اول باید به گذشته ی خودمون نگاه کنیم بعد تشخبص بدیم نقش بازی می کنه یا خودشه.

ببخشید منظورتون از نگاه کردن به گذشته ی خودمون رو متوجه نشدم!

امریم عزیز، می تونین لطف کنین و لینک اون تاپیک های بحث شده رو بذارین؟ ممنون می شم.

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array

ذات انسان دوست داره با جنس مکمل رابطه داشته باشه.عنصر مذهب یا محدودیته که می تونه مانع بشه.

ایراد داره.اینم در نظر داشته باش یه دختر تو سن 23 4 احتمال اینکه هر لحظه ازدواج کنه زیاده ولی یه پسر تو این سن

چی؟پس تحمل ما باید بیشتر باشه.

نمی تونیم.

یه دختر همیشه خاسگار داره.این رفتار و سطح توقعات خودشه که به خاسگارها جرات جلو اومدن یا نیومدن رو می ده.

خودمون رابطه داشتیم یا نه.

مریم عزیز،دختر و پسر به یه اندازه به فراهم کردن شرایط احتیاج ندارن.وقتی که تو 24 هستن،دختره یه صف خاسگار

داره و اگر سطح توقعاتشو نرمال کنه،80 90%شونم که بیان جلو می تونه از بینشون یه مورد مناسب پیدا کنه.ولی

پسره باید به فکر سربازی کار درآمد خرج عروسی پول پیش خونه و ... باشه.

11. کاربر روبرو از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده است .

فرهنگ 27 (چهارشنبه 31 شهریور 89)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    61
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,178

تشکرشده 1,175 در 313 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
    ذات انسان دوست داره با جنس مکمل رابطه داشته باشه.عنصر مذهب یا محدودیته که می تونه مانع بشه.

ببینین فرهنگ عزیز،
    به نظر من کافیه یک انسان عاقل، به معایبه داشتن رابطه با جنس مخالف پی ببره، مسلمه که دیگه هیچ وقت نمی ره سراغ این کارا و نمی تونیم بگیم تمام افراد بدون رابطه، یا مذهبی بودن یا محدود!!!!!

ایراد داره.اینم در نظر داشته باش یه دختر تو سن 23 4 احتمال اینکه هر لحظه ازدواج کنه زیاده ولی یه پسر تو این سن

چی؟پس تحمل ما باید بیشتر باشه.

نمی تونیم.

یه دختر همیشه خاسگار داره.این رفتار و سطح توقعات خودشه که به خاسگارها جرات جلو اومدن یا نیومدن رو می ده.

از حرفای این پستتون می شه نتیجه گرفت که ارتباط با جنس مخالف ایراد داره و چه دختر و چه پسر، اگه این رابطه رو داشته باشن در گذشته، تویه هر سنی، باید در نظر گرفت و پست قبلی تون رو نقض کردین!

خودمون رابطه داشتیم یا نه.

منظورتون اینه که ما با توجه به اشتباهات خودمون، اشتباهات طرف مقابل رو بسنجیم؟اگه اون اشتباه رو خودمون انجام دادیم، می تونیم اشتباه طرف مقابل رو در نظر نگیریم؟

مریم عزیز،دختر و پسر به یه اندازه به فراهم کردن شرایط احتیاج ندارن.وقتی که تو 24 هستن،دختره یه صف خاسگار

داره و اگر سطح توقعاتشو نرمال کنه،80 90%شونم که بیان جلو می تونه از بینشون یه مورد مناسب پیدا کنه.ولی

پسره باید به فکر سربازی کار درآمد خرج عروسی پول پیش خونه و ... باشه.

به نظر من هر کسی شرایط خاصه خودش رو داره و نمی تونیم به صورت گروهی (دخترا یا پسرا) نظر بدیم و تحت هیچ شرایطی، نمی شه اشتباه رو در نظر نگرفت!

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    شنبه 17 خرداد 04 [ 14:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 75.0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,763

تشکرشده 37,309 در 7,141 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

با سلام
    دقيقا به ظرفيت خود ما مربوط مي شود.
    يعني كسي كه خطايي مي كند، و ظرفيتش را دارد، امكان عود يا تكرارش بالاست.
    مخصوصا اگر تكرار پذيري در آن نوع اشتباه يا حتي نوع هاي مشابه آن اشتباه را داشته باشد.
    اينكه مي گويند اگر صدبار توبه شكستي باز آ. يعني فرد حتي وقتي به خدا قول مي دهد،‌ممكن است زمينه ارتكاب به اشتباهش را مجددا داشته باشد و انجام دهد.
    حالا اين ما هستيم كه بايد ببينيم در صورت وقوع چنين اشتباهي چقدر ظرفيت پذيرش داريم، چقدر آماه ايم در كنار فرد بمانيم و كمكش كنيم.
    معمولا كساني كه كم تحمل،‌ باريك بين،‌ظريف، حساس، عصباني و كمالگرا هستند كمتر تحمل پذيرش اشتباه ديگران را دارند و توصيه مي شود از موارد اين چنين بيشتر اجتناب كنند.
    (بالاخره يك احتمالي براي همه وجود دارد اشتباه كنند براي كسي كه زمينه داشته و اشتباه هم داشته است اين احتمال بالاتر است.)

14. 9 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (چهارشنبه 31 شهریور 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 21 دی 91 [ 11:29]
    سطح
    41
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    299

تشکرشده 302 در 134 پست

Array

من اول یه سوال کوچیک دارم
    این که بدونیم طرف الان با چه کسایی دوستی داره(همجنس) و صمیمی هست و اخت گرفته میشه به عقبه فکری طرف پی برد یا نه؟ به نظر من این هم یه راه واسه شناخته!
    ولی اشاره نکردین که منظور از اشتباه چه اشتباهیه؟؟؟ به نظر من هم بستگی به خود آدم داره هم بستگی به اشتباه طرف مقابل به نظر من آقای مدیر همه چیو گفتن!
    مثلا اگه من بدونم طرف تو گذشتش حتی رابطه عاشقانه داشته اصلا نمی تونم بپذیرم ولی مثلا واسه فرهنگ این امر عادی باشه
    واسه همینه که هی میگن خودتو بشناس تا طرف مقابلو بشناسی
    ولی به نظرم کسایی که گذشتشون رابطه هم داشتن چه جنسی چه غیر جنسی با هم فرق می کنن! به نظر من دو تا دختر که قبل از ازدواجشون سکس داشتن چون سکس داشتن نمی تونیم اونا رو تو یه طبقه قرار بدیم با هم فرق میکنن!

16. کاربر روبرو از پست مفید hektor تشکرکرده است .

hektor (چهارشنبه 31 شهریور 89)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    61
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,178

تشکرشده 1,175 در 313 پست

Array

با سلام
    دقيقا به ظرفيت خود ما مربوط مي شود.
    يعني كسي كه خطايي مي كند، و ظرفيتش را دارد، امكان عود يا تكرارش بالاست.
    مخصوصا اگر تكرار پذيري در آن نوع اشتباه يا حتي نوع هاي مشابه آن اشتباه را داشته باشد.
    اينكه مي گويند اگر صدبار توبه شكستي باز آ. يعني فرد حتي وقتي به خدا قول مي دهد،‌ممكن است زمينه ارتكاب به اشتباهش را مجددا داشته باشد و انجام دهد.
    حالا اين ما هستيم كه بايد ببينيم در صورت وقوع چنين اشتباهي چقدر ظرفيت پذيرش داريم، چقدر آماه ايم در كنار فرد بمانيم و كمكش كنيم.
    معمولا كساني كه كم تحمل،‌ باريك بين،‌ظريف، حساس، عصباني و كمالگرا هستند كمتر تحمل پذيرش اشتباه ديگران را دارند و توصيه مي شود از موارد اين چنين بيشتر اجتناب كنند.
    (بالاخره يك احتمالي براي همه وجود دارد اشتباه كنند براي كسي كه زمينه داشته و اشتباه هم داشته است اين احتمال بالاتر است.)

بازم دقیقاً متوجه نشدم، من می گم، اگه یه فرد در گذشته یه اشتباهی رو انجام داده باشه، الآن چه چیزی می تونه من رو مطمئن کنه که احتمال تکرار اشتباه توسط فرد، خیلی کمه؟ (اشتباهی که می گم کلیه و فقط داشتنه رابطه با جنس مخالف نیست)
    - آیا این که خیلی وقت پیش این کار رو کرده و دیگه تکرار نکرده، می تونه باعث بشه من این احتمال رو بدم؟

ممنون siavash.x عزیز،
    سوالی که پرسیدین سواله منم هست،

این که بدونیم طرف الان با چه کسایی دوستی داره(همجنس) و صمیمی هست و اخت گرفته میشه به عقبه فکری طرف پی برد یا نه؟پ

در مورد اشتباه، اشتباه کلی منظورم بود.

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)