-
نعمت شمار: تاپیک شاکرین ، خدایا تو را شکر می گویم
نعمت شمار: تاپیک شاکرین ، خدایا تو را شکر می گویم
در تالار همدردی افراد بر اساس مشکل، و نقاظ ضعف و نقاط منفی خودشون و اطرافیانشون تاپیک های زیادی را باز می کنند. تا کمک دریافت کنند و این تمرکزاعضاء بر نقاط منفی و بر نداشته ها به مرور موجب تحریف ذهنی و خطای شناختی مبتنی بر منفی بینی و بد بینی می شود .
نحوه پست زدن در این تاپیک:
هدف این تاپیک این است که اعضاء محترم نعمت های خود را اعم از نقاط قوت جسمی، روانی، اجتماعی، معنوی، اجتماعی و .... به صورت بسیار خلاصه شماره گزاری کرده و نام ببرند.
- ابتدای پست خود را با یک عبارت شکرگزاری شروع می کنیم:
مثلا:
« خداوندا تو را سپاس می گویم به خاطر این نعمتها که به من ارزانی داشتی:»
- حتما هر نعمت را به صورت مجزا در یک خط، الی 2 خط نام ببرید. و بهتر هست شماره گذاری کرده و هر شماره را در یک خط بنویسید و بین خطوط فاصله بگذارید.
پست بعدی را به عنوان نمونه ایجاد می کنم:
.
-
RE: نعمت شمار: تاپیک شاکرین ، خدایا تو را شکر می گویم
خداوند تو را به خاطر نعمتهای ذیل سپاس می گویم:
1 – حیاتم دادی و به من وجود بخشیدی
2 – به من چشم دادی تا روشنایی بخش دیدگانم گردد.
3 – به من گوش دادی تا شنوا گردم
4 – به من زبان دادی تا با همنوعانم ارتباط برقرار کنم
5 – به من قدرت تکلم بخشیدی تا اندیشه ام را ظاهر سازم
6 – من می توانم مزه غذاها را بچشم
7– من می توانم بوی گلها را استشمام کنم.
8 – به من بینی دادی تا استشمام کنم.
9 – به من قلبی سالم دادی.
10 – به من ریه ای سالم بخشیدی تا تنفس کنم.
11 – مرا با دوستانی همدرد آشنا کردی
12 – به من فهم دادی که نعمتهایت را ببینم ، درک کنم، بشمارم و شاکر باشم.
-
:72:
خدای مهربانم از تو سپاسگذارم به خاطر همه ی آنچه که در اختیار من است.
- قالب انسان را بر هستی من ریختی.
- مرا یک زن آفریدی.
- کمال طلبی را در وجودم کاشتی تا هیچ وقت متوقف نشوم.
- طبیعت را در اختیارم گذاشتی تا از آن نهایت بهره و لذت را ببرم.
- خانواده ای سراسر مهر به من عطا کردی.
- راهگشای من بودی در کشف رازهای عزت نفسم.
- قدرت قبول واقعیتها را در درونم به ودیعه گذاشتی.
- سلامتی ثروتی گرانبهاست که از لطف تو دارم.
- موهبت روحیه ی جنگیدن و زیستن از توست.
و
.
.
.
خدایا دوستت دارم.
:72::72:
-
خدایم من زیاد اهل حرف زدن نیستم تنها یک کلام:
شاکرم: چون چرایی زندگی را به من آموختی....هنوز که هنوزه با چگونگی آن می سازم.
توان ده تا همواره :323: باشم.
-
چه تاپیک پر انرژی و خوبی .
خدایا ترا شکر می کنم به دلیل فرصت حضور در این تاپیک و.....
خدایا ترا شکر می کنم به دلیل داشتن تنی سالم
خدایا ترا شکر می کنم به دلیل داشتن چشمانی بینا
خدایا ترا شکر می کنم به دلیل داشتن گوشهایی شنوا
خدایا ترا شکر می کنم به دلیل داشتن دستانی توانا
خدایا ترا شکر می کنم به دلیل داشتن پاهایی رهرو
خدایا ترا شکر می کنم به دلیل داشتن قدرت تفکر و تعقل
خدایا ترا شکر می کنم به دلیل نظم حاکم بر آفرینش
خدایا ترا شکر می کنم به دلیل اینکه مرا انسانی صاحب اختیار و آزاد آفریدی
خدایا ترا شکر می کنم به دلیل اینکه فرصت تجربه ی عشق را به من دادی
و......
خدایا ترا شکر می کنم به دلیل داشتن فرزندانی صالح و پویا و خانواده ای مهربان و دوستانی که هر یک جواهری هستند گران بها .
و.......
خدایا ترا شکر می کنم به دلیل اینکه به من فرصت دادی تا هموطن ایرانی بودن را تجربه کنم .
خدایا ترا شکر می کنم به دلیل اینکه به من فرصت دادی تا زن بودن را با تمام وجود لمس کنم .
خدایا ترا شکر می کنم به دلیل اینکه به من فرصت دادی تا روحیه انسان دوستی را زیر سایه اخلاقیات ناب انسانی تجربه کنم .
خدایا ترا شکر می کنم به دلیل تمام فرصتهایی که در این دنیا برای من قرار دادی تا زندگی را با تمام وجود تجربه کنم و از آن بیاموزم و با آموخته هایم بزرگ شوم و گاه گریه ام در آید ،گاه با صدای بلند قهقه بزنم و گاه به دلیل گریه های خود هم بخندم و از تمام رویدادهای مسیر زندگی ام لذت ببرم .
خدایا ترا شکر می کنم به دلیل تمام زمینی هایی که در طول مسیر زندگی خوردم و گمان کردم که دست و پاهای زخمی دلیل خوبی است برای گریه کردن اما تو خلاف آن را به من ثابت کردی . عاشقتم خدا جون .
خداجون ترا شکر می کنم به دلیل اینکه داشته های من بیش از آن چیزی است که حسب الامر دوست نازنینم آقای سنگ تراشان در یک پست کوتاه قابل شمارش باشد . به همین دلیل باز هم عاشقتم خدا جونم .
اما یکی دیگه هم بگویم دیگه بسه :311:
خدایا ترا شکر می کنم به دلیل لذت بوئیدن گلهای یاس - بهار - هوای بارانی و.....
باز هم عاشقتم خدا جونم :46:[align=center]
-
آقا اجازه آقا ...آقا..... آقا( سنگ تراشان ) اجازه :311:
آقا می شه یک دعا هم ضمیمه تشکراتمان به هستی و خالق هستی داشته باشیم ؟!
خدایا آقای سنگ تراشان را شارژ دائم بفرما که سر صبح با این تاپیک باحس و حال من و سایر دوستان تالار همدردی را شارژ کرد .
من عاشق این تاپیکم . به به . بر می گردم .
-
سلام به همه دوستان خوبم در تالار همدردیhttp://www.postsmile.com/img/emotions/91.gif
آقای سنگ تراشان بابت ایجاد این تاپیک پر محتوا از شما سپاسگذارم . http://www.postsmile.com/img/emotions/222.gif
چه خوبه که یادمون باشه که باید شاکر نعمت های خدا بود .
چه موج مثبتی داره این تاپیک . واقعا تالار به همچین تاپیکی نیاز داشت . آنی عزیز حق با شماست واقعا به آدم انرژی میده .
http://www.postsmile.com/img/emotions/141.gif یک پیشنهاد : بهتر نیست به جای یک پست بلند ، پست هامون کمی کوتاه تر باشه اما هر روز اینجا بیایم و چند خطی برای شکر گذاری نعمت های بیکران خداوند بنویسیم ؟
به نقل از سعدی گرامی :
منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکراندرش مزید نعمت٬هر نفسی که فرو می رود ممد حیات است و چون برون می آید مفرح ذات پس در هر نفس دو نعمت موجود است و بر هر نعمت شکری واجب
از دست و زبان که بر آید *** کز عهده شکرش بدرآید
خدایا از تو ممنونم که هر چه بر سر راه من قرار دادی جز به مصلحتم نبود مثل همین تالار که بسیار از آن آموختم .
خداوندا از تو سپاسگذارم :
_ که برای من هم شادی آفریدی هم غم را که اگر یکی نبود آن دیگری نیز نبود و غم مرا قدردان تر کرد در لحظه شادی .
_ که مرا در لحظه های سختی قرار دادی تا باعث رشدم شود و چگونه زیستن بیاموزم .
_ که به من زبانی دادی تا بتوانم با آن نعمت هایت را برشمارم و شکرگذار آن باشم . اما چه کنم که زبانم قاصر است و نعمت های تو فراوان . تو خود عذر این بنده حقیر را بپذیر .
خداوندا از تو ممنونم بابت تمام داشته ها و نداشته هایم .
-
فضل خدای را که تواند شمار کرد؟
یا کیست آنکه شکر یکی از هزار کرد؟
"سعدی"
خدایا از اینکه همیشه available هستی و هر لحظه میتوانم بهت connect بشم بی هیچ زحمتی و آنلاین باهات چت کنم بی عذر و منت و حالم رو خوب میکنه چت کردن با تو ازت ممنونم.
خدایا از اینکه هنوز از من و نادانیهای من نا امید نشدی ازت ممنونم. خدایا از اینکه آرامشم را و درک همه لذتها را در درون خودم قرار دادی و از اینکه به من یاد میدهی که چگونه قفل همه گره ها را به مدد خودت باز کنم ازت ممنووووووووووووونم.:: :43:
خدایا عاشششششششششششششششششقتم:43:
-
خدایا تو رو شاکرم بخاطر همه نعمتهائی که هر روز به بنده هات میدی.
از این در تعجبم که چطور گستاخی ما رو می بینی ، اما ذره ای در لطف و کرمت نسبت به ما کوتاهی نمی کنی.
خدایا می دانم که منو به حال خودم رها نکردی و بهم بی توجهی نمی کنی و این همه بخاطر اینه که دوس نداری گناهم رو به روم بیاری و حالم رو بگیری.
ای کاش!
ای کاش!
اینقدری که تو بمن و خواسته هام توجه می کنی ، من هم به تو و دستوراتت توجه داشتم و راضی کردنت برام مهم بود.
خدایا بمن کمک کن تا بتونم یاد تو رو همیشه در خاطرم داشته باشم و در همه حال حضورت رو حس کنم.
-
خدایا خیلی ممنونم که در همه لحظه هایم جاری هستی
کاش همیشه لیاقت عاشق بودنت را داشته باشم
،کاش نسیم حضورت همه غافلان را از خواب بیدار کند
خدایا ممنونم که خمم کردی ولی کمکم کردی تا یاد بگیرم نشکنم
خدایا به خاطر همه سختیهایی که کمکم کرد بزرگ شوم ممنونم
خدایا به خاطر وجود نعمت مادرم ممنونم
-
خدايا شكرت...:323:
1 شكرت به خاطر اينكه در خوش آب و هواترين شهر خوش آب هواترين منطقه كشورم به دنيا اومدم...
2 شكرت به خاطر اينكه از صبور ترين و مهربانترين مادر كره زمين متولد شدم...:46:
3 شكرت به خاطر اينكه خوش خنده ترين و شادترين پدر دنيا رو دارم...:46:
4 شكرت كه عاشق كه حيوانات و مخلوقاتت هستم ...:43:
5 شكرت كه بهترين و با معرفت ترين دوستان رو دارم و هيچ وقت تنها نيستم ...:43:
و
6 شكرت كه خوش قلب ترين...دست و دلبازترين...و ايده آل ترين مرد كهكشان رو بهم دادي....:46:
و از همه مهمتر...
7 شكرت به خاطر شاد بودنم....به خطر سالم بودنم....و به خاطر هزاران هزاران "...ترين" كه به من دادي:310:
-
سلام
به به !سخن از سپاس و قدردانی ست !
از چه کسی ؟
- خالق عالم ! قادر توانا! غنی و بی نیاز ! پاک و منزه از هر عیب!حمید ومتعالی.........
به راستی چگونه می توان شکر گفت ؟
در چه تعداد سطور؟!
کدامین واژه ؟!
..
خدایا شکرت برای همه الطافت :
1-من رو به عنوان یک انسان که اشرف مخلوقاتم خلق کرد (مثلا من را آلاغ به وجود نیاورد که مجبو ر باشم کلی بار ببرم یا پرنده که توی قفس اسیر باشم یا .........)قدرت فکر و انتخاب دارم .
2-زمین را مهد آسایشم قرار داد ی کوهها مانند میخ روی زمین استوار و پا برجاست تا زمین اینگونه بدون هیچ تکانی با این سرعت به دور خود بچرخد .
3- سیاهی شب را برای آرامش.
4-تا حالا خورشید یک میلیونیم ثانیه هم در طلوع و غروبش تاخیر نداشته .واگر این اتفاق می افتاد یعنی خورشید خانم این طور منظم عمل نمی کرد چی میشد؟!!!!!!!!!!
5-من که ضعیفم و تحمل گرما و سرما رو ندارم ,اگر یه ذره زمین یا خورشید خسته می شدن و می خواستن جا به جا بشن چی می شد ؟خدایا شکرت تا حالا این اتفاق نیفتاده !
6- به خاطر بارون - و به خاطر عمل تبخیر که قرار دادی .
7- به خاطر درختان و گیاهان
8- به خاطر وجود خاک
9-به خاطر وجود باکتری ها و قارچ ها, وجود میکروب ها (درست مثل خیلی چیزهایی که به ظاهر منفی وکمی ها و کاستی هایی که ما اون ها رو دوست نداریم )
10- به خاطر انواع و اقسام حیوانات . پرندگان -خزندگان - حشرات - درندگان و .......واینکه این چرخه چقدر قشنگ می چرخه و همه چیز تحت کنترلت .(یه چند وقت ملخ ها حمله می کنن زندگی آدمها مختل میشه !!!!!!!)
و.............
11-در کشوری آرام و با امنییت زندگی میکنم
12- مسلمان و شیعه هستم .
13-در قم هستم .
14-بدنی سالم و توانادارم
-15 نعمت داشتن پدر و مادر
16- نعمت داشتن خواهر و برادر
17- زن بودن
18- همسر بودن
19-نعمت حس و وظیفه ی مادری .
20 -داشتن فرزندانی سالم
21- نعمت این که دوست می دارم و دوست داشته می شم .
22-نعمت فراموشی (بدیها رو فراموش کنم )
23- نعمت تنهایی (که هنوز به درستی فلسفه و اعجازش رو درک نکردم اما تو به من عنایت نموده ای)
24-نعمت استجابت دعا .هر آنچه تا کنون خواسته ام اجابت نموده ای جز آن که بعدا حکمتش را به من فهماندی .
و....
-
واقعاً که شکر گذاری لذت بخشه
تاپیکی بسیار اثر گذار است و اجازه میخوام که چند کلامی در باره نتیجه تفکری که در مورد این تاپیک و اثرش داشتم
رو بگم .
دوستان خوبم !
کما بیش پیش میاد که نسبت به بعضی نعمتهای زندگی شکر کنیم به خصوص وقتی در اوج احساس از اثر لذت
بخش نعمت هستیم ، هیجان زده خدا را شکر می کنیم .
اما من وقتی دو روز پیش که جایی می رفتم و اموری را پی گیری می کردم و از این که روز مفیدی را شروع کرده
بودم احساس خوبی داشتم وخدا رو شکر می کردم به ذهنم رسید کلاً این روز را توجه کنم به نعمتها و بیام تو این
تاپیک به خاطرشون شکر کنم .
بعد فکر کردم راستی اگر هر کدوم از دوستان در روز به این فکر باشند که توشه ای برای این تاپیک اندوخته کنند چه
می شود ؟
دیدم توجه اون روز هر کدوم از دوستانی که قصد این کار رو کردند روی اتفاقات خوش آیند و کلاً آنچه خیره و نعمته
جلب شده و بر آنها تمرکز خواهند کرد و همین توجه و ریزبینی چشمها رو باز می کنه که : عجب !!!! چقدر امروز نعمت می بینم !!!
این در حالیست که هر روز ما این چنین پر نعمته ، اما ما بیشتر روی غم و ناراحتیها و .... تمرکز می کنیم ، تازه به
همون مشکلات هم عمیق نگاه نمی کنیم تا ببینیم که خیرات درونش چیه و از این جهت نعمت ببینیمش . مگر خود
خدا نگفته « انَ مَعَ العُسرِ یُسرا » یعنی همراه هر سختی ای آسانی هست ؟ نگفته بعد از هر سختی آسانی
هست ، گفته همراه اونه ، اما ما توجه عمیق نمی کنیم تا ببینیم این هم می تونه این معنا را داشته باشه که
منشاء یک راحتیه هم این که راهکار خلاصی از اون مشکل در دلش نهفته شده و با این وصف میشه گفت اون
مشکل یک اثر سازنده میتونه داشته باشه که راه رهایی رو با خودش داره . و اگر دید ما این بشه که در لحظه
لحظه ها و اطراف و اکناف ، در پی یافتن و شمار نعمتها و الطاف الهی باشیم می بینیم ظرفیت حملش رو نداریم .
اثرات این توجه هر روزه اونهم جزیی و دقیق :
1 – ایجاد آرامش و لذت
2 – تقویت امید و اعتماد به خدا
3 – احساس امنیت به خاطر درک وجود یک تکیه گاه مافوق و رئوف و بخشنده
4 – عادت به توجه به داشته ها و رفع تمرکز بر نداشته ها و آرزوهای دور و دراز
5 – در پی بند 4 رفع دغدغه و استرس .
6 – انعکاس شکر ( باز گشت آن به خود ما که می شود همان افزایش نعمت .)
7 – وجد و شوق و عشق نسبت به خدا در دل ایجاد می شود .
8 – نزدیک دیدن خدا به خود .
9 – احساس شرم در مقابل خدا به خاطر کوتاهی در بندگی و قدر شناسی که خود این عالمی دارد و اثراتی که در
حرف ناید ، فقط باید گفت که :
ای دوست مرا بندگی کشت
چه درد است مرا شرمندگی کشت .
10 – رفته رفته و با احساس عجز در مقابل نعمتهای بی شمار ، احسا عجز از شکری در خور که این نیز اثرات
عجیبی دارد .
و در نهایت
خدایا :
چگونه شکر کنم ترا مادام که بر هر شکری نیز شکری لازم آید
( این کلام حضرت موسی «ع » بود در پیشگاه خدا و بیانگر این که توفیق شکر را هم از خدا
دیده و دچار عجز از شکر واقعی شده که به حضرتش از سوی حق متعال خطاب می رسد که
شکر واقعی همین شکر در عجز و با دیدن توفیق دهنده شکر است ).
-
خدایا شکرت به خاطر نعمت سلامتی که به من و اعضای خانواده ام داده ای
خدایا شکرت که به من فرصت دادی تا بیاموزم مطالبی را که می بایست می اموختم
خدایا شکرت که به من روانی پاک و زلال دادی
خدایا شکرت که به من فرصت دادی که مادر باشم
خدایا شکرت که به من فرصت دادی تلاش کنم تا به هدف هایم برسم
خدایا شکرت به خاطر مسیر زندگی ام که حس می کنم از قبل برای من طراحی کرده ای و چه ماهرانه در این مسیر به من می اموزی درس انسانیت را
خدایا جون ممنون م ازت
-
من و سعدی به همراه ملودی دلنواز طبیعت و گنجشکهای مست ، مراسم شکر گزاری را امروز اینگونه برگزار می کنیم .
یادش بخیر و روح سعدی شاد که در کودکی با بوستان و گلستان وی چه زندگی ها کردیم .
منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکراندرش مزید نعمت.
هر نفسی که فرو می رود ممد حیات است و چون بر می آید مفرح ذات پس در هر نفسی دو نعمت موجودست و بر هر نعمتی شکری واجب.
از دست و زبان که بر آید کز عهده شکرش به در آید
-
سلام :43:
1-امروز وقتی از خواب بیدار شدم . از اینکه دوباره چشم هام رو باز کردم و مجوز ورود به این صحفه ی تاریخ(12/2/89) رو داشتم خدارو شکر کردم.
2- واینکه دیشب دخترم دندان درد نداشت و من راحت تا صبح خوابیدم .(البته میلیون ها و بیشتر ....متغیر وجودداشت که نمی گذاشت من دیشب خواب راحتی داشته باشم )پس خدایا شکرت که هوای همه چیز رو داری و من آسوده و راحتم .
3-واینکه دخترم سرحال و سرزنده و خندان ازم خداحافظی کرد .
4- و اینکه خواهری دارم که به خونه ام آمد و بهم سرزد .
5- از خونه ی مامانم زنگ زدند اما خوشبختانه خبر های خوب بود .
6-خدارو شکر خیاطی بلدم که چادر زنداداشم رو بدوزم .آخه اگر بلد نبودم اون وقت چادر خودم را باید به کی می دادم ؟! خیاط ها هم که ماشا ءلله .
7-می خواستم غذا بگذارم الهی شکر چیزی کم و کاست نداشتم . و هیچ کدوممون پرهیز غذایی نداریم .
8-تلویزیون رو شن کردم شبکه ی مورد علاقه ام صحبت ها قشنگی گذاشته بود.گاهی اوقات چیز های بسیار آموزنده و خوبی رزق و روزیم می شه. کلی خدارا شاکر می شم البته زبونی و هر وقت بتونم اون ها رو بکار بگیرم اونوقت دیگه می شم شاکر واقعی .
9- کامپیوتر روشن کردم . سریع سایت بالا اومد خدارو شکر خط پر سرعت دارم .
10-
و......
آقای مدیر خدا خیرتان دهد که با عث شدیدعینک کم و کاستی را زمین بگذاریم و عینک شاکرین رابر چشمانمان بزنیم اینقدر چیزهای قشنگ دیده می شه و متوجه می شیم چه چیزهای خوبی داریم که دیگه وقت برای اینکه فکر کنیم چرا اینجا اینجورو اونجا اونجور و چی کمه و چی زیاده نمیشه .
دوستان دقت کنید استاد پروژه خوبی داده هاااااااااااااااااااا[/color]
حتما دنبال کنید !:104:
خدایا شکرت دارم صدای زنگ تلفنت (اذان) یعنی دعوتت به سوی خودت رو می شنوم
.
-
خدایا !
1 - هزار بار شکرت که به من زبانی داده ای که بتونم راحت باهات حرف بزنم . چند روزیه حرفا باهات می زنم و عمیق شده ام ، شاید روزی اونها را در تالار هم قرار دادم ، البته اگر تو راضی باشی .
2 - شکرت به خاطر این که بهترین و آرامبخش ترین و لذت بخش ترین لحظات زندگیم را وقت بودن در منزل ، کنار خانواده ، پرداختن به خانه داری ، مطالعه ، فکر کردن و با تو گفتن و .... قرار دادی ، امروز هم روزی از روزهایی بود که من منزل بودم و از بودن در منزل و اموراتش چقدر لذت بردم ، شکرت شکرت
3 - ممنونم که بهم آرامش دادی و به من آموختی زمانی که غمی می آید چگونه به خودم آرامش بدهم و هر گاه مشکلی پیش می آید درسی مفید که لذت می بخشد از آن بیاموزم .
خدای مهربانم!
برای خیلی چیزها باید شکرت را بگویم و این تاپیک فرصتی به من می دهد که به مرور این کار را بکنم ،
-
خدایا شکرت که به من تنی سالم داده ای تا هر روز بتونم بیام سر کار و تو اجتماع باشم
خدایا شکرت که به من چشمان بینا دادهای تا بتونم این سایت بیام و دوستان خوبی مثل بچه های تالار پیدا کنم
خدا شکرت که به من صبر داده ای ،خواستن برای اموختن بیشتر داده ای
خدایا شکر می کنم به من دست داده ای تا بتونم این تشکر ها رو تایپ کنم
خدایا شکرت می کنم که اجازه داده ای شکرت بکنم
-
سلام
خدایا شکر ! در من حس" احساس مسئولیت" را قرار دادی
!
خدایا! کمکم کن این حس را در همه ی زمینه ها آن طور که تو شایشته می دانی پرورش دهم .
یا قوی ! اراده ام رادراین مسیر محکم و استوار گردان.
-
خدایا شکرت که امروز حس قشنگ و خوبی دارم .
-
خدایا شکرت که گنجشکها از سر صبح برایم می خوانند و مثل دیروز ددر نرفته اند .( دیروز ددر بودند و ظهر برگشتند:324:)
خدایا شکرت که دوستان معنوی که در سراسر ایران و دنیا دارم مثل اسب شاخ دار می مانند هر زمان که فکرم مشغول و درگیر مسئله ای است گویی مویی از آنها را آتش زده ام . فوری حاضر می شوند و یک پیام درست و حسابی که جواب مشغولیت ذهنی ام است را به من می دهند و با خودشان پیام صبر و شکیبایی می آورند .
خدایا شکرت که بی نیازی نیازمندم و قدرت درکی به من دادی که هم جنبه های بی نیازی ام رادرک کنم و هم جنبه های نیازمندی ام را .
خدایا شکرت که دائما در حال ارسال پیام و نشانه هستی .
خدایا شکرت که اینقدر تو ماه هستی و هیچ کس هم به پای تو نمی رسد :46:
-
سلام :
نقل قول:
خدایا شکرت که گنجشکها از سر صبح برایم می خوانند و مثل دیروز ددر نرفته اند .( دیروز ددر بودند و ظهر برگشتند)
آنی جان اینقدر از این گنجشکها میگی که من هر بار گنجشک ها رو می بینم یا صداشون رو می شنوم یاد آنی و تایپیک شاکرین می افتم .:43:
خدایا !تورا شکر می گویم ,به خاطر نور و روشنایی که آفریدی و ما را در تاریکی رها نکردی.
خدایا تورا شکر که بعضی حرفهام رو گوش ندادی و کار خودت رو کردی .
خدایا شکرت به خاطر همه چی !
-
خدایا شکرت.................
-
سلام خدای مهربان
1 - ساعت 5 صبحه و نسیم خنکی از پنجره کنارم به درون اتاق و من میوزه و چقدر لذت بخشه و نشاط آور ، الحمدلله رب العالمین برای این نعمت بی حساب دل انگیز
2 - شکرت می گویم به خاطر خواب آرام و شیرینی که از وسط شب به من ارزانی داشتی و بیداری از ساعت 3 به بعد در کمال آرامش و سر زدنم به تاپیک دوستان و مطالعه و دعا برای اونها .
3 - خدایا شکرت به خاطر ارزانی داشتن نعمت نماز ، و فرصت با تو بودن در ورای این نعمت .
4 - خدایا وجودم مملو از یک احساس خوب غریب و ناشناخته است ، می دانی که همیشه بر سر من منت برخورداری از احساس خوبی در عمق وجود داشتن را داده ای که وقتی گاهی غایب می شود بیشتر درکش می کنم و قدرش را می دانم ، اما امروز حس عجیبیه ، وجدی وصف ناپذیر . که شورم بخشیده ،شکرت ، الحمدلله یا رب العالمین . می خواهم این قطعه از شعر سهراب سپهری را که زبان حال الآن من است زمزمه به پیشگاهت داشته باشم :
در دلم چیزی هست
مثل یک بیشه نور ،
مثل خواب دم صبح ،
و چنان بی تابم که دلم می خواهد ،
بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه .
5 - صدای گنجشکها درآمده ، چه آهنگ دلنوازیه ، برایم همیشه صدای پرندگان ، و ترنم آب و نوازش آرام نسیم و رقص پر معنای شاخ و برگ درختان ، همیشه بهترین موسیقی و منظره از شور و شعف قرار داده ای ، به خاطر همه اینها ، الحمدولله
6 - دیروز عصر جایی دعوت شدم که در حلقه بحثی از عده ای از جوانان که در طرحی به نام طرح صالحین این حلقه را تشکیل داده اند شرکت کنم و سرحلقه باشم ، ( در یک نشت چهره به چهره که باب میل منه ) ، و قراره دو هفته یک بار باشم ، خیلی خوب بود و خودم بیشتر انرژی گرفتم ، اونها مایل بودند هفته ای شود ، اما من فعلاً دو هفته را رضایت دادم . خدایا به خاطر این فرصت و اون لحظات خوب که سپری شد ، شکرت ، الحمدلله که به این واسطه به من کلی انرژی و شعف چشاندی . ( قاصرم از شکرت در این باب )
7 - خواهر 20 ساله ای دارم که به خاطر پاکیش ، نجابتش ، فهمش ، درکش و صبوری و آرامشش و خیلی ویزگیهای خوب دیگه بهش خیلی افتخار می کنم و امروز وقتی یکی از دوستان با من تماس گرفت و گفت به خاطر اظهار نظر به جا و مناسبش در یه موضوعی خیلی خوشش اومده و از من خواست که تشویقش کنم ، حظ بردم و ترا شکر گفتم . به خاطر وجودش شکرت و ازت میخوام که همیشه حافظ و نگهدارش باشی تا روز به روز در مسیر رضایت تو بالنده تر شود . ( آمین ) الحمدلله
8 - می خواهم تا لحظاتی دیگر ، گرد گیری و نظافتی داشته باشم ، و صبحانه آماده کنم که آفتاب نزده اگه بقیه هم همراهی کردند چه بهتر اگر نه خودم به تنهایی ، نوش جان کنم و سرمست از این همه لطف و نعمتت ، آماده رفتن به کلاس " طرح ریزی استراتژیک " که پنج شنبه ها در آن شرکت می کنم بروم . به خاطر نعمت این لحظات و این کلاس هم ، الحمدلله یا رب العالمین .
9 - به خاطر تالار همدردی و این تاپیک ، بازهم الحمدلله یا رب العالمین
باز هم دارم که شکر کنم ، اما بقیه اش را ترجیح میدم خصوصی بین خودم و خودت باشه ، برای این که حرفای خصوصی که می تونم باهات بزنم هم سپاس و شکر بیکران . ( عالمی و لذتی داره این خصوص با تو حرف زدن که در وصف ناید !!!!!!! ) و نهایت اینکه
الحمدلله یا رب العالمین برای این که به من توفیق شکر گذاریت را دادی و درک و بر شمردن ذره ای از نعماتهایت در این روز را
-
خدا جون خیلی ماه هستی و شکرت که هر لحظه در کنار ما و با ما هستی :46:
خدایا شکرت که امروز با شنیدن صدای گنجشکک ها ی اشی مشی چشمهای خود را باز کردم و پنجره ی اتاقم را گشودم و گلهای یاس زرد حیاط به اتفاق رزها و رزماری ها و شکوفه ها ی ....درنهایت دوستی و احترام به صورتم لبخندزدند وعطر و بوی حس زندگی را بدرقه راه امروز و صبحگاه من کردند . کف حیاط هم پر از عشق بود . همه را برای خودم جمع کردم و... . وای که چقدر همه چیز با شکوه و زیباست خدا جون :43:.
خدایا شکرت که با دستان سالم و پر مهر من و پسرم همدیگر را در آغوش گرفتیم و همدیگر را بوسیدیم و به هم سلام و صبح بخیر گفتیم . :43::46:
وای خدا جون شکرت که این کوچولو چه انسان خوب و نازنین و باهوش و مهربان و مسئولیت پذیر ی است . مرد کوچولوی خانه ام امروز از من طلب پول کرد تا قبض های مرحمتی .... را به بانک ببرد و پرداخت کند و....:46:
و مرد کوچولوی خانه ام با 2 عدد نان لواش به خانه برگشت تا سر سفره ی ناهار نان تازه داشته باشیم با این استدلال که : بوی نان تازه سر سفره خیلی کیف می دهد:310:( قابل توجه بی دل که می گوید مردها تا از آنها چیزی خواسته نشود انجام نمی دهند و اقدام به خرید نمی کنند )
خدا جون شکرت که عمه خانم :43::46: سکته مغزی را جواب کرد و حالش خوبه و چند روز دیگر به بخش عادی منتقل می شود .:46:
و......
خدایا شکرت که آغوش تو برای تمامی کائنات جا دارد و می توانی در هر لحظه ای میلیاردها انسان را در اغوش بگیری و از دامن پر مهر خودت بی نصیب نگذاری . خدا جون تو فوق العاده ای . عاشقتم .
مرسی خدا جون که اینقدر ماه هستی و مهربان و امروز چقدر روز قشنگ و فوق العاده ای است .
-
سلام :
این هم یه نمونه شکر گزاری از خدا و مخلوقینش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام بر همه دوستان
بنده روز تولدشون را بهانه قرار دادم تا از ایشون تشکر مخصوصی برای همه این خدماتشان داشته باشم که « من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق »(1)
=================================
(1) این جمله، حدیثی است از امام رضا(ع) که فرمود: "کسی که از مخلوقات کمک گزار تشکر نمیکند، از خدا هم (به خاطر کمکها و نعمت هایش) تشکر نمیکند".(
خدایا شکر ت!به خاطر همه انسانهایی که در مسیر راهم قرار می دهی و هرکدام پیامی با خود دارند .
خدایا تورا حمد و سپاس می گویم به خاطر مخلوقین خوب و مومنت که از طریق آن ها لطف و توجه ات را به من نشان دادی تو خود اجر و ثواب آن ها را در دو جهان بده !
خدایا ! شکر به خاطر همه ی نعمت هایی که طلب کرده و نکرده در اختیارم می گذاری !
-
خدای شکرت که من امروز با صدای کلاغ ها از خواب بیدار شدم و فهمیدم که محله مان جز گنجشک و بلبل کلاغ هم دارد . خدایا فکر کنم مهاجر بودند و در محله مان سکونت نداشتند اما شکرت که اینبار با صدای این پرنده از خواب بیدار شدم . (قابل توجه آنی و فرشته که همش از گنجشک هاشون میگن :311: )
خدای شکرت که به من توان خنده و داشتن دلی شاد و حس شوخ طبیعی دادی که خودم خیلی این حس رو دوست دارم . :311:
خدایا شکرت
-
خدایای مهربونم شکر که گفتی:
صدبار اگر توبه شکستی باز آی !
-
خدایا شکرت ....
امروز غروب زیبایی داشتم ...
رنگ طلایی ابرهای اسمان ، دلنوازی می کرد ...
وقتی شهر و خیابونها نگاه می کردم و چشمم به این و اون می افتاد ، کلی نگران و پریشان می شدم که چرا این طوری شدیم ...
همیشه در برابر این چرا ها بی طاقت می شم و روحیه خودم از دست می دم ..
اما امروز غروب با خودم گفتم اگه همه دنیا هم بدی و فساد بگیره باید دلخوش به اونی باشم که همیشه پاک و منزه و ستودنی بود و خواهد بود ...
خدای مهربون من ، باید یاد بگیرم که خیلی سختیها رو برای رضایت تو تحمل کنم و صبور و شکیبا باشم و بیشتر از همیشه به تو توکل کنم و امیدم به عنایت های بی پایانت باشه ...
ممنون از اینکه هر چند مدت این فرصت را به من می دی که سرم بلند کنم و یک نگاهی ملتمسانه به درگاه اسمونی تو بندازم و یک خدا رو شکر بگم ...
خدایا شکرت ....
-
"و هر آنچه خواستید به شما ارزانی داشت و اگر بخواهید نعمتهای خدا را بشمارید هرگز قادر نخواهید بود؛ انسان ستمکار و ناسپاس است"
(سوره ابراهیم آیه 34)
-
-
خدایا!تورا شکر که اگر از نعمتی بی بهره یا کم بهر ه ام . سفره ی نعماتت رنگارنگ وگسترده است وبرای همه اندازه وموجود.
خدایا !فضل و کرم بی انتهایت را شکر!
-
"خدایا !همه چیز را به من ارزانی داشتی و بر همه شکر کردم .جسم سالم و زیبا دادی ,پای قوی و تند و چالاک عطاکردی , بازوان توانا و پنجه ی هنرمند بخشیدی , فکر عمیق و ذهن شدید دادی , از تمام موهبات علمی به اعلی درجه برخوردارم کردی , موفقیت های فراوان به من دادی , ازهمه چیز و از همه زیبایی ها و از همه ی کمالات به حد نهایت به من عطا کردی و بر همه اش شکر می گذارم . اما ای خدای بزرگ ! یک چیز بیش از همه بر من ارزانی داشتی که نمی توانم شکرش را به جا بیاورم و آن درد و غم بود "
شکرگزاری بنده ی شاکر وعاشق خدادکترمصطفی چمران
.
شهید در ادامه می گوید :
"درد و غم از وجوم اکسیری ساخت که جز حقیقت چیزی نجوید , جز فداکاری راهی برنگزیند و جز عشق چیزی از آن ترشح نکند ."
-
خدایا شکرت که نعمت های فراوانی به من دادی . عاشقتم .
خدایا تا تو هستی بنده ی خدا وسیله ای بیش نیست . حکمت تو را شکر .
خدایا شکرت که گر ببندی دری ز رحمت حتما و قطعا می گشایی در دیگری .
-
پروردگارا تو را شکر می کنم
برای تمام نعماتی که به من ارزانی داشتی
برای تمام روزهای افتابی و برای تمام روزهای غمگین ابری و بارانی.
برای غروبهای آرام وشبهای تاریک و طولانی
تو را شکر میگویم برای سلامتی و بیماری
برای غمها وشادیهایی که به من عطا کردی.
تو را شکر می گویم برای تمام چیزهایی که مدتی به من قرض دادی و سپس باز پس گرفتی.
خدایا شکرت برای تمام لبخندهای محبت بار ، دستان یاری رسان ، برای همه آن مهر و محبت هایی که تا کنون دریافت کرده ام .
شکر برای تمام گلها و ستارگان ، برای تمام عزیزانی که دوستم دارند.
خدایا تو را شکر می گویم برای خلوت هایی که با تو دارم و اشکهایم ، چرا که همه اینها مرا به تو نزدیکتر کرد.
تو را شکر می گویم برای تداوم حیاتم ، برای اینکه سرپناهی در اختیارم نهاده ای ، برای غذایم و برای برآورده کردن تمام نیازم.
پروردگارا همان را می خواهم.که تو برایم خواسته ای.
تنها از تو میخواهم ، آنقدر به من ایمان عطا کنی تا در هر آنچه بر سر راهم قرار میدهی تو را ببینم و خواستت را.
آنقدر امید و شجاعت تا نومید نشوم و آنقدر عشق و محبت ... هر روز بیش از روز قبل ، عشق نسبت به خودت و آنان که در اطرافم هستند.
پروردگارا ، به من بردباری ، فروتنی ، و تسلیم و رضا عنایت فرما ، خدایا مرا آن ده که مرا آن به ، و آنچه را که نمیدانم چگونه از تو بخواهم.
پروردگارا ، به من قلبی فرمانبردار، گوشی شنوا ، ذهنی هوشیار ، و دستانی ساعی عنایت فرما تا بتوانم تسلیم رضایت گردم و آنچه را که به کمال برایم خواسته ای بر دیده منت بپذیرم.
خدایا ، بر تمام عزیزانم برکت و بهروزی عطاکن و صلح و دوستی و آرامش بر قلوب انسانها حاکم گردان.
آمین :323:
-
خدایا شکر که هستی و به من و ما هستی بخشیدی....
شکر که هستی
که هستم
که هستیم
-
خدایا شکرت
خدایا صد هزار مرتبه شکرت
خدایا تو بهترین را برای بندهایت می خواهی
خدایا تو چه زیبا سبب رشد بنده هایت می شوی
خدایا شکرت
که دلها را به هم میرسانی
که محبت و عشق را در انسان به ودیعه نهادی
که همواره در کنار ما هستی در سخت ترین لحظات و در شیرین ترین لحظات
که به ما نعمت شکرگذاری عطا کردی
خدایا ممنونم از الطافت از مهربانیت از رحمتت از شکوه و عظمتت از حکمتت
خدایا چقدر بزرگی
خدایا چقدر مهربانی
خدایا کمکم کن که همواره چه در لحظات سخت چه در لحظات شاد شاکر نعماتت باشم
و مبادا که ناشکری کنم چرا که باور دارم ناشکری نابودم می کند و مرا از تو دور می کند
خدایا کمکم کن که در همه حال متوجه الطاف و رحمتت باشم
و هیچگاه از آن غافل نشوم
:203::203::203:
-
خدایا شکرت که در پناه خود ما را حفظ می کنی و ..........
-
خدایا شکرت:316:
من امروز بازم عمــــّه شدم:43:
:310::310::310:
-
الهي ، آن زمان كه به غير تو چشم دوختم و تو را گم كردم چقدر سخت و طاقت فرسا بود . :302:
چقدر برايم سخت بود كه از كسي كه ناتوان و نيازمند بود ، درخواست كرم كنم .
و چقدر تو مهرباني كه در اوج گمراهي من رو صدا مي زني .
" اي بنده من بيا دست منو بگير من اينجام . من تو رو دوست دارم و مي بينمت . چشمهاتو بازكن و من رو ببين . " :16:
خدايا شكرت كه باز به من بينايي دادي . چقدر نابينايي سخت است . خداوندا تو را سپاس كه روزي سه بار من رو صدا مي زني تا در آغوشت آروم بگيرم و سبك بشم تا غبار از قلبم بشويي و خودت رو به من بنماياني . :46:
خدايا متشكرم كه باز منو از غير خودت بي نياز مي كني .
خدايا شكرت كه امروز يك بار ديگه تونستم طلوع خورشيدت رو ببينم و از ديدن اينهمه زيبايي ياد تو بيافتم و باز بگم خدايا فقط تو را دوست دارم .:43:
خدايا شكرت .......... :203: