RE: بیاید این جا تشکر کنیم.
من تازه واردم اما واقعا از تالار خوشم اومده لازمه از همه خصوصااز اقاي سنگ تراشان نهايت تشكرم را بكنم
سلام
دست شما درد نکنه estar7 جان با این تاپیک خوبی که ایجاد کردید.
من از همه اعضا تالار تشکر میکنم مخصوصا به جناب مدیر صبور، آرمان 26 فعال ، دیجیتال من همراه، محمد ابراهیمی مهربون، خانم دانه دوست داشتنی، لرد حامد نازنین، گرد آفرید عزیز، سورنا آرمان طوفانی، سید ممد گرامی، خانم آنی دانا و بقیه دوستانی که الان ذهنم یاری نمیده نام ببرم خسته نباشید میگم و از بودنشون تشکر میکنم امیدوارم همه بچه های تالار سال خوبی رو تجربه کنند.همینطور شاد و روزن رو هم اضافه کنم و امیدوارم شاد زودتر با سلامتی کامل برگرده.
رویا، mke، نقاب، حاجی فیروز، الینا، نازنین، bloom ،baby، کیوان، آرزو، ستاره، قلب سپید، شیلا، مینا، مهاجر، بال تکین، مریم، ماندگار، هوشیار، سارا، شیرین، pooarot، بهاره، کنجکاو و... اضافه کنم یادم نره. دلم میخواست تک تک اعضا رو نام ببرم اما فعلا بیشتر ذهنم یاری نمیده دیگه ببخشید. برای همه بهترین ها رو آرزو میکنم.
:227::228::43::72::16::72::43::228::227:
من هم از همه اعضا تشکر می کنم، اسم نمی تونم ببرم چون تعداد خیلی زیاد هست. امیدوارم که همه سال خوبی رو پیش رو داشته باشن:43:
RE: بیائيد این جا تشکر کنیم.
سلام من از همه اعضا تالار تشکر می کنم جناب مدیر مهربان فعال اقای ارمان و مدیر همدردی دوست داشتی خانم مثل من مهربان خانم شا دی نمونه خانم روزن دلسوز دانه خانم مدیر مهربان دلسوز لرد حامد مهربان عزیز ارزو خانم با تجربه دلسوزشیلا خانم خوب گرد افرید عزیز اسم اعضا تالار به ذهنم یاری نمیده از همه اعضا تالار و. مدیر همدردی تشکر و قدردانی می کنم امیدوارم سال خوبی داشته باشید
من هم از تمامي دوستان زير و همچنين كساني كه اسمشون تو تصوير پايين نيست تشكر و قدرداني مي كنم و سال نو رو پيشاپيش به همه شما دوستان تبريك عرض مي كنم :43::72:
خوب همه به اندازه خودشون برای تالار زحمت کشیده اند.....من دست همتونو می بوسم.
خدا وکیلی اعضای این تالار بسیار مهربان و دلسوز هستند....از تک تک آنها نهایت تشکر را دارم...بخصوص از آرمان 26 عزیز که کوشش زیادی برای ایجاد فضای صمیمانه در تالار کرده اند.
درود
من هم از همه عزیزان تشکر می کنم. کسانی که با روح پاک خودشون مرهم درد دیگران بودند. به خصوص از خواهر مهربان و پاکم شاد که امیدوارم سلامت برگرده اینجا، از گردآفرید مهربان و منطقی، از کاترین عزیز،از مرد دیجیتالی با منطق تحسین آمیزش، از نقاب با سنی کم و فهمی بسیار فراتر از سن خود، از آرمان که سعی در تلطیف اینجا و این محیط رو داشت، از مثل من دختر باهوش سایت، از مدیر همدردی عزیز با صبر بالای خودشون، از بلوم گرامی خواهر پاک و دوست داشتنی، از محمد ابراهیمی بزرگوار، از الینای عاطفی و دوست داشتنی ، از نازنین ، از کامران و وینترسان ، از مرتضی ملقب به mke دوست دانشمندم و ... از همه
و یه خواهش . برادر کوچیکتون رو ببخشید . خیلی بدی کردم. در پناه خداوند
منم از همه دوستان گرامی و همراهان این سایت برای همه خوبیهاشون تشکر میکنم .
تشکر می کنم و به وجود نازنین همه ی دوستانم افتخار می کنم
گرد آفرید اولین دوست و همراه و همدردم در تالار ، سورنا عزیز ، دانه خانم عروس گل تالار ، دیجیتال من برادر شاه دامادم ، نازنین ، چکامه همیشه عاشق ،آرمان فوق العاده و خلاق ، حاجی فیروز شوخ طبع ، سید ممد سینه سوخته ، نقاب ، روزن مامان نمونه ، شاد همیشه توانا ، محمد ابراهیم تلگرافی ، کاترین چاره جو ، شیرین جون عاقل ، مثل من نازنین ، mke- estar7- فاطیما ، پرتو و..............همه و همه ( ببخشید ذهنم بیتشر از این یاری نکرد ) و اما در پایاناز استاد ارجمند و آرام و فروتنم جناب سنگ تراشان مهربان رهرو راه مولانا هم تشکر می کنم .