RE: بیائيد این جا تشکر کنیم.
سلام
اقای حامد عزیز مدیر تالار مهربان دلسو ز است ایشون با مراجعان تالار خیلی منطقی و مهربان دلسو ز کمک می کند
اقای حامد عزیز ایشان با اعضا تالار خوب مهربان دلسو ز است من افتخار می کنم تالار همدردی مدیر با تجربه بادانش داردایشان شبانه رو ز در تالار فوق ا لعاده خیلی زحمت می کشد خیلی تشکروقدردانی می کنم:72::72::72::72:
امیدوارم در مدیر تالار موفق باشید براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
اقاب حامد عزیز خیلی خیلی دوستت دارم بهترین مدیر تالار هستی
سلام به همه
حالا که بحث تشکر از جناب مدیر آقا حامد65 شد دوست دارم چند نکته ای رو به همتون
بگم!
تاحالا شده که اتفاقی برای مدیرای زحمت کش این تالار با پیام خصوصی گل بفرستید یا از زحمت
های اونها غافلگیرانه تشکر کنید؟
مدیرا که همینجوری زحمت می کشن اما مدیرای این تالار اجرشون چند برابره!
چون مزدشون رو از خدا میگیرن!
خیلی هم سخته کارشون!!! با تمام عشق و محبتی که به ما دارن گاهی مجبورن برای حفظ
قوانین چهره به ظاهر جدی و خشن بگیرن با به قول ما خط کش به دست بشن اما اگه اینجا
قانون مدار نبود و نظم نداشت اینجا هم میشد مثل فروم های دیگه!!!
جالبه که برخی دوستان فکر می کنن مدیر همدردی از اینجا منتفع میشه در حالیکه من خودم
همیشه واسه پشتیبانی 24 ساعته سایت شرکت هزینه های بالایی رو میدم که تازه این همه کاربر
نداره....
حالا شما تصور کنید واسه اینکه با error ای که میگه MY BB مواجه نشید باید هزینه
بشه که اگه ما شارژی هم می پردازیم (که به نظر خود من مبلغش زیاد نیست) بابت نگهداری
همین سایت هست و حقوقی به کسی داده نمیشه!
اگه فرشته مهربان عزیز پست ها رو جابه جا و منظم می کنه واسه حفظ نظم تالاره اما به
کرات دیدم که ما حتی در شوخی ها بهش کنایه می زنیم و به جای قدر دانی از حضور
ارزشمندش بهمون بر میخوره...مثلا یادمه س تاپیک تکنولوژی فکر خودم اول از تذکرشون ناراحت
شدم اما الان واقعا می فهمم که منظورشون چی بوده! واقعا خدا قوت بهشون میگم!
همینطور lord.hamed و keyvan عزیز واقعا واسه ایجاد نظم تالار زحمت میکشن!
مدیر عزیز همدردی که جای خود دارند! واقعا خدا خیرشون بده به خاطر ایجاد این سایت!
آقا حامد 65 هم که همتون شاهد زحماتش هستید! شده روزهایی که هزار گرفتاری داشتن
و خسته بودن ولی انقدر متعهد هستند که اومدن باز کار رو انجام دادن و اگه هم تو پاسخ
دهی تاخیر داشتن اومدن و عذر خواستن در حالیکه اصلا اجباری برای انجام کارها نیست!
واقعا از نازنین1 تشکر می کنم به خاطر تاپیک خوبش! کاش هممون هر از چند گاهی سر زده
ازشون تشکر کنیم تا لا اقل بدونن که ما زحماتشون رو میبینیم و دعاگوشون هستیم و چقدر
واسمون عزیز هستن! اگه انتقادی هم دارید لطفا مودبانه با پیام خصوصی بگید تا کدورت ها
برطرف بشه!
یک خدا قوت جانانه به همشون می گم و امیدوارم که خداوند مهربان اجر زحمات این عزیزان
رو بده و مس وجود همگیشون رو طلای ناب کنه و همه مسائل زندگیشون رو حل کنه!
این سایت از دیدگاه من یک دروازه برای ورود به بهشت هست چرا که رضای خدا در گروی
رضای خلق خداست!!!
موفق و پیروز باشید همگی
:72:
سلام
من چند وقت در تالار از خانم داملا خیلی چیزهایی یاد گرفتم از خانم داملا تجربه دانش علم یاد گرفتم خانم داملا به من در تالار خیلی روحیه می دهد ایشان فوق ا لعاده در تالار خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر و قدردانی می کنم:72::72::72:
من در تالار از خانم نازنین 1 تجربه دانش یاد گرفتم از خانم نازنین 1 خیلی چیزهایی یاد گرفتم ایشان فوق ا لعاده در تالار خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر وقدردانی می کنم:72::72:
مدیر عزیز خوب و دوست داشتنی همدردی شبانه رو ز فوق ا لعاده خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر و قدردانی می کنم:72:
اقای حامد عزیز واقای کیوان عزیز و خانم فرشته مهربان در تالار فوق ا لعاده خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر و قدردانی می کنم:72::72::
خانم دختر مهربون خانم انی در تالار فوق ا لعاده خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر و قدردانی می کنم:72::72:
مدیر خوب دوست داشتنی همدردی خیلی دوستتت دارم
مدیران خوب تالار خیلی دوست دارم اعضا تالار خیلی دوستتت دارم
خانم نازنین 1 در صندلی داغ فوق ا لعاده در صندلی داغ خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر و قدردانی می کنم
ایشان بهترین همکار من در صندلی داغ است در صندلی داغ خیلی از تجربیات استفاده کردم براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72::72:
سلام خانم نازنین 1 در صندلی داغ فوق ا لعاده خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر قدردانی می کنم
ایشان بهترین همکار من در صندلی داغ است در صندلی داغ از تجربیات مفیدخیلی استفاده کردم براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72: