مثال خیلی جالبی بود.نقل قول:
خواهرم یه همکار چینی داشت. یبار ازش پرسیده بود که چطور شما ماهی ها رو زنده زنده تیکه می کنید؟
اون خانم از این سوال توی فکر رفته بود و بعد از چند دقیقه گفته بود: واقعیتش رو بخوای هیچوقت بهش فکر نکردم.
حقیقتا همینه . منم بیرون اینجوری نیستم. مثلا تو بحث رانندگی خیلی مراقبم و خیلی حواسم هست بخصوص وقتی حق تقدم با یه خانم باشه. رانندگیمم مثه بقیه نیست. یکی از تمرینای صبر رانندگی کردن تو خیابونای ایرانه :311:
پستت از این جنبه منو تحت تاثیر قرار داد که به این توجه نکردم که گفته های حتی شوخی من میتونه بقیه رو متاثر کنه.
حالا این مهم نیست که من قصد و غرضی نداشتم ؛ مگه وقتی کسی دیگری رو میرنجونه از قصد این کار رو میکنه؟؛ (مگر اینکه فرد مشکل اساسی داشته باشه.)
پس این از ضعف من بود.
خواهش میکنم. راستش اره خیلی بهش فکر کردم. حتی امروز. و یه بازبینی کردم رفتارای اخیرمو . در مجموع به جز اینجا؛ نمره ی خوبی میگیرم :) اینجاهم که همه خودی محسوب میشن :)نقل قول:
خوشحال شدم که پستم برات حکم جرقه رو داشت. حس کردم یه ذره از کمک هایی که بهم کردی رو جبران کردم.
ضمنا اگه در گذشته کمک هر چند کوچیک تونسته باشم کرده باشم خیلی باعث خوشحالیمه که تلاشهام در این سایت همراه یه دوست بوده.
بازم خیلی سپاسگزارم.