خدایا شکرت:323:
نمایش نسخه قابل چاپ
خدایا شکرت:323:
آخی!
چقدر با این پست رایحه ی عشق، منم دلم خواست بدون هیچ آداب و ترتیبی، خدا رو شکر کنم!
شکر خدا مگه دلیل و برهان و منطق میخواد!
خدایا شکرت!
خدایــــا ترا شکر میگم بخاطر هرآنچه به من بخشیدی و هرآنچه خواهی بخشید
دیشب پشت پنجره، همون قاب همیشگی به آسمون خیره شدم
به نقاش آسمون فکر میکردم
ناگـــاه، سقفی از معرفت را برخود دیدم
دروغ چرا ... دلــم گرفت
از اینهمه شکار برفراز این کبود ِ رنگ رنگ
و سفره های خالی ِ قلب ما ...!
خدایــــا ترا شکر میگم بخاطر هرآنچه به من آموختی و خواهی آموخت
خدایــــا ترا شکر میگم و هر لحظــه کنــــارت، نیک از تو جمـــال میگیـــرم
خدایا بر هر آنچه که به ما دادی و ندادی شکرت که هر دو آن حکمتی دارد و اتفاق نیست . [size=medium]
خدای مهربانم شکرمیگویم تو را به خاطراین همه نعمت که به من عطا کردی.شکرت به خاطر هر سختی که سر راهم قرارمی دهی که یقین دارم در پس آن هزار هزار درس است برای من!خدای قادرم شکرت که مهر ومحبت اهل بیت رو توی دل من انداختی که سرمایه ی تمام عمرم باشد.شکرت هزار هزار بار شکرت.
خدای مهربانم اول از همه بگم بینهایت دوستت دارم
مطمئنم هر سختی یا فشاری که برای من پیش میاد قبلش به فرمان تو بوده و تو امضاش کردی و حتما به صلاحمه پس شکرت را هزار بار میگوییم برای همه سختیا و مشکلات
خدا جون.خدای گلم.باهات حرف دارم.درسته که این تاپیک تشکره اما من تشکرامو ازت کردم حالا میخوام چیزایی بگم که خودت میدونیشون.
خدایا یادته چه شبا و روزایی دنبالت میگشتم؟صدات میکردم؟میگفتم پس کو ؟کجایی؟خدایی که میگن الارحم الراحمینه کجاست؟مگه نمیبینی چقد دارم اذیت میشم؟این سختیا داره داغونم میکنه.پس چرا کمکم نمیکنی؟مگه نمیگن خدا همیشه با ادماست تو سختیا ادم رو روی دوش خودش میذاره و میبره پس چرا ترازوی عدالت دستت گرفتی و خشمگین به سبب اونچه که میدونم و اونچه که نمیدونم مجازاتم میکنی؟
تازه فهمیدم
من یک کر مادزادم.دیگه صداتو نمیشنوم.فراموشکار هم شدم چیزی که لحظه تولد تو گوشم زمزمه کردی یادم نمیاد.مسیر یادم رفته.چشمام جوابایی که برام میفرستی رو درست نمیبینه.
یادم بنداز.کاری کن صداتو بشنم که سخت بهش محتاجم.تن رنجور و خستمو تو اغوشت محکم بگیر بعد سختی بفرست اما رهام نکن
شاید بعضیا بگن این دختره خل شده.اما بیخیال مردم.خودم و خودتو عشق است.:72:
بعد از این همه گریه و ناله عین بچه ها که نق میزنن بعد تو بغل مامانشون میخوابن.میخوام تو بغل تو بخوابم.اغوش ادم نمیخوام.اغوش پدر مادر شوهر... نه.فقط تو
دعا میکنم صدای من از لابلای همهمه فرشته هات بالا بیاد و به عرش کبریاییت برسه.همونجایی که از رگ گردن بهم نزدیکتره
آمین
خدایا شکرت توی این تالار اعضای خوبی داریم که همه با هم به فکر همدیگر هستند و در تلاشن گره از زندگی همدیگه باز کنند
خدایا شکرت که توی این تالار ani رو داریم
خدا جونم تازه فهمیدم که چقدر عاشقمی واسه این که بهترین و برام میخوای منم منتظر بهترینام خدا جونم
هزاران هزار بار شکرت:323:
خدایا شکرت بخاطر این فرزند زیبا و سالمی که بهم دادی.
داشتم فیلمش رو نگاه می کردم که احساس کردم چقدر دوستش دارم و چقدر شکرت کردم. در صورتیکه وقتی به خودش نگاه می کنم اونقدر درگیر رفع نیاز اون لحظه اش هستم که فرصت نمی کنم ازش لذت ببرم و بخاطرش شکرت کنم.
شاید اگه از بقیه قسمتهای زندگیم فیلم گرفته بودم و نگاه می کردم، موارد زیادی برای شکرگوییت پیدا می کردم.
خدایا بخاطر فراموشکاریم معذرت می خوام.
خدایا پسرم رو به تو می سپارم و ازت می خوام که بهترین رو براش بخواهی. اون الان معصومه معصومه. به معصومیتش قسمت می دم. که بهترین رو براش تقدیر کنی. یا حکیم و یا رحیم...