سلام بانو 7 نازنین.
حالت خوبه عزیز؟
سلام عشق آفرین عزیزم 
شما لطف دارین ... شکر خدا خیلی خوبم 
گوش غم کر
1. لطفا به افراد زیر جمله ای رو که تا به حال بهشون نگفتی یا احساس رو که قورت دادی بگو: (مخاطب قرارشون بده)
- خداوند:
خدایا خیلی دوست دارم حاجت قلبیم رو هر چه زودتر مستجاب کنی .
- پدر:
بابا جون خیلی دوستت دارم ولی احساس میکنم دوران کودکی بیشتر با من دوست بودی.. احساس میکنم چون بزرگتر شدم اون محبت دوران بچگی بینمون کمتر شده
- مادر:
مامان عزیزتر از جونم اینقدر دوستت دارم که در قالب کلمات نمیگنجه ... تو همیشه تنها کسی هستی که اگر دلتنگ باشم تو آرومم میکنی
- خواهر و برادر:
برادر عزیزم ، من ذاتی پاکتر از ذات تو ندیدم ..خیلی دوستت دارم عزیز دلم
- صمیمی ترین دوست:
دوست عزیزم .. شاید تو تنها دوستی باشی که من دارم ولی همیشه دوست داشتم راحت تر بتونم حرفامو بهت بزنم ولی نمیتونم چون نمیتونم به هیچ کس اعتماد کنم .
- گذشته خودت:
گذشته ی من ، من خیلی عوض شدم ...دیگه شیطون نیستم و کسی رو اذیت نمیکنم ... ولی هنوز صفا و پاکی تو در من هست
- آینده خودت :
آینده ی من ، من همیشه منتظر یه اتفاق عالی در زندگیم هستم که اون رو زیر و رو کنه ... از این بی هدفی ... و گذران زندگی به بطالت خسته شدم ...
2. برنامه معمول و روتین ات از صبح تا شب چیه؟ (یک روز کاری)
من سر کار نمیرم ولی در هر دو صورت براتون توضیح میدم :
اگر دانشگاه باشم : صبح زود بیدار میشم ، آماده ی خوردن صبحانه میشم و بعد از اون مسواک زدن و پوشیدن لباس و رفتن به محیط تحصیل .... وقتی برگشتم اگر خیلی خسته نباشم گفتگو با مادرم و اختلاط درباره ی روزی که داشتم.... بعد میرم سراغ تلگرام و اینترنت (همدردی).... خوردن شام ... مسواک زدن ... دوباره اینترنت .... بعد خواب .
روز بیکاری : دست کم ساعت 11 بیدار شدن از خواب ... خوردن صبحانه .... مسواک زدن ... اینترنت .... خوردن نهار .... دوباره اینترنت .... ساعتای 4 میرم برای خواب ظهر تا ساعت 6 و اینا .... خوردن عصرونه ( چایی با کیک یا میوه ) ...دوباره اینترنت .... خوردن شام ....دوباره اینترنت ... بعد هم دیگه لالا کردن .
ممنون میشم اگه کسی برنامه ای برای اینکه اوقاتم به بطالت نره پیشنهاد کنه.
3. فرض کن یک بودجه مشخص در ماه برای رفت و آمد داری. ترجیح میدی 5 روز با ماشین آخرین مدل و راننده شخصی رفت و آمد کنی و 25 روز باقی مانده با اتوبوس یا تمام 30 روز با تاکسی؟
30 روز با تاکسی ولی گزینه ی اول هم بد نیست ولی از اتوبوس زیاد خوشم نمیاد... گزینه ی دوم معقول تره برام .
4. واقع بینانه پاسخ بده! حاضری یه کودک دست فروش رو ببری بهترین رستوران شهرتون و با هم شام بخورید؟ اصلا تا به حال امتحان کردی؟
چه فکر خوبی ؟ بله حاضرم و شاید یه روزی این کارو بکنم ولی هنوز نکردم .
5. مطب دکتر شلوغه. میری یه سوال از منشی بپرسی برگردی میبینی جاتو گرفتن و باید سرپا بایستی. طرف رو بلندش می کنی؟ اصلا حقش هست بشینه یا نه؟
نه چیزی نمیگم ولی خب روی پا ایستادن اون هم به مدت طولانی و همینطور محیط شلوغ برام خوشایند نیست اصلا.... بیشتر شلوغی محیط اذیتم میکنه.
6. دفتر خاطرات دوست مدرسه ات پیشت جا مونده . بعد 10 سال هنگام جابجایی پیداش می کنی در حالی که از اون موقع ازش خبر نداری. دوستت رو پیدا می کنی و بهش بر میگردونی یا فکر می کنی مسخره بازیه و به زحمتش نمی ارزه و میندازی دور؟
حتما نگهش میدارم همونطور که دفتر خاطرات دوران ابتدایی خودمو نگه داشتم ... گاهی با خوندن خاطراتی که بچه ها برام نوشتن یاد اون روزا میافتم .
7. مهمان داری. رفتی چای بیاری. یکی از مهمان ها در حالی که تصور نمی کنه بشنوی، با دیگری غیبتت می کنه و اتفاقا حرف ناحقی هم میزنه. با سینی چای بر می گردی. واکنش ات رو توصیف کن.
سعی میکنم عادی رفتار کنم ولی ذهنیتم نسبت بهشون عوض میشه و در اصل شناخت ازشون پیدا میکنم و این میتونه خیلی خوب باشه.
8. عزیزانت رو بی هوا و به راحتی در آغوش میگیری یا منتظر یه فرصت ایده آل میمونی؟
گزینه ی اول ...من خیلی اوقات میرم مادر و پدرمو با دوستی فراوان و احساس خیلی خوب میبوسم و خیلی این کارو دوست دارم وحالمو خوب میکنه.
9. فکر می کنی نقش و وظیفه ات در اجتماع چیه؟ موفق شدی پیاده اش کنی؟
همینکه کاری به کار کسی ندارم شاید همین خوب باشه ... ولی اگر از بعد شغل بخوام بگم که تو خیلی حرفه ها شاید بتونم موفق بشم مثل مشاوره و روانشناسی و هنر ولی هنوز نمیدونم چه کاری واقعا مناسب من هست ...البته از کار دائم که مجبور باشی همیشه بری مخالفم به دلیل جوابی که در سؤال یکی از دوستان دیگر هم گفتم ....وظیفه ی خانم ها این هست که در خانه باشند و کانون گرم خانواده رو حفظ کنند.
10 مقابل آیینه بایست. هر چه از تصویری که می بینی به ذهنت میاد بگو.
به به !!! چه چشم و ابروی قشنگی و همینطور بینی متناسبی داری... من عاشق این موهای پرپشت تو هستم ... چقدر تیپ و قیافت خوبه ... تعریف از خود نباشه البته 
ممنونم از وقتی که میذاری عزیزم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)