به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 8 از 32 نخستنخست 12345678910111213141516171828 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 314
    عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 27 مرداد 01 [ 01:54]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,233

تشکرشده 2,947 در 957 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    .......

نقل قول نوشته اصلی توسط عشق آفرین نمایش پست ها
    سلام بانو 7 نازنین.
    حالت خوبه عزیز؟

سلام عشق آفرین عزیزم
    شما لطف دارین ... شکر خدا خیلی خوبم
    گوش غم کر

1. لطفا به افراد زیر جمله ای رو که تا به حال بهشون نگفتی یا احساس رو که قورت دادی بگو: (مخاطب قرارشون بده)

- خداوند: خدایا خیلی دوست دارم حاجت قلبیم رو هر چه زودتر مستجاب کنی .

- پدر: بابا جون خیلی دوستت دارم ولی احساس میکنم دوران کودکی بیشتر با من دوست بودی.. احساس میکنم چون بزرگتر شدم اون محبت دوران بچگی بینمون کمتر شده

- مادر: مامان عزیزتر از جونم اینقدر دوستت دارم که در قالب کلمات نمیگنجه ... تو همیشه تنها کسی هستی که اگر دلتنگ باشم تو آرومم میکنی

- خواهر و برادر: برادر عزیزم ، من ذاتی پاکتر از ذات تو ندیدم ..خیلی دوستت دارم عزیز دلم

- صمیمی ترین دوست: دوست عزیزم .. شاید تو تنها دوستی باشی که من دارم ولی همیشه دوست داشتم راحت تر بتونم حرفامو بهت بزنم ولی نمیتونم چون نمیتونم به هیچ کس اعتماد کنم .

- گذشته خودت: گذشته ی من ، من خیلی عوض شدم ...دیگه شیطون نیستم و کسی رو اذیت نمیکنم ... ولی هنوز صفا و پاکی تو در من هست

- آینده خودت : آینده ی من ، من همیشه منتظر یه اتفاق عالی در زندگیم هستم که اون رو زیر و رو کنه ... از این بی هدفی ... و گذران زندگی به بطالت خسته شدم ...

2. برنامه معمول و روتین ات از صبح تا شب چیه؟ (یک روز کاری)

من سر کار نمیرم ولی در هر دو صورت براتون توضیح میدم :

اگر دانشگاه باشم : صبح زود بیدار میشم ، آماده ی خوردن صبحانه میشم و بعد از اون مسواک زدن و پوشیدن لباس و رفتن به محیط تحصیل .... وقتی برگشتم اگر خیلی خسته نباشم گفتگو با مادرم و اختلاط درباره ی روزی که داشتم.... بعد میرم سراغ تلگرام و اینترنت (همدردی).... خوردن شام ... مسواک زدن ... دوباره اینترنت .... بعد خواب .

روز بیکاری : دست کم ساعت 11 بیدار شدن از خواب ... خوردن صبحانه .... مسواک زدن ... اینترنت .... خوردن نهار .... دوباره اینترنت .... ساعتای 4 میرم برای خواب ظهر تا ساعت 6 و اینا .... خوردن عصرونه ( چایی با کیک یا میوه ) ...دوباره اینترنت .... خوردن شام ....دوباره اینترنت ... بعد هم دیگه لالا کردن .

ممنون میشم اگه کسی برنامه ای برای اینکه اوقاتم به بطالت نره پیشنهاد کنه.

3. فرض کن یک بودجه مشخص در ماه برای رفت و آمد داری. ترجیح میدی 5 روز با ماشین آخرین مدل و راننده شخصی رفت و آمد کنی و 25 روز باقی مانده با اتوبوس یا تمام 30 روز با تاکسی؟

30 روز با تاکسی ولی گزینه ی اول هم بد نیست ولی از اتوبوس زیاد خوشم نمیاد... گزینه ی دوم معقول تره برام .

4. واقع بینانه پاسخ بده! حاضری یه کودک دست فروش رو ببری بهترین رستوران شهرتون و با هم شام بخورید؟ اصلا تا به حال امتحان کردی؟

چه فکر خوبی ؟ بله حاضرم و شاید یه روزی این کارو بکنم ولی هنوز نکردم .

5. مطب دکتر شلوغه. میری یه سوال از منشی بپرسی برگردی میبینی جاتو گرفتن و باید سرپا بایستی. طرف رو بلندش می کنی؟ اصلا حقش هست بشینه یا نه؟

نه چیزی نمیگم ولی خب روی پا ایستادن اون هم به مدت طولانی و همینطور محیط شلوغ برام خوشایند نیست اصلا.... بیشتر شلوغی محیط اذیتم میکنه.

6. دفتر خاطرات دوست مدرسه ات پیشت جا مونده . بعد 10 سال هنگام جابجایی پیداش می کنی در حالی که از اون موقع ازش خبر نداری. دوستت رو پیدا می کنی و بهش بر میگردونی یا فکر می کنی مسخره بازیه و به زحمتش نمی ارزه و میندازی دور؟

حتما نگهش میدارم همونطور که دفتر خاطرات دوران ابتدایی خودمو نگه داشتم ... گاهی با خوندن خاطراتی که بچه ها برام نوشتن یاد اون روزا میافتم .

7. مهمان داری. رفتی چای بیاری. یکی از مهمان ها در حالی که تصور نمی کنه بشنوی، با دیگری غیبتت می کنه و اتفاقا حرف ناحقی هم میزنه. با سینی چای بر می گردی. واکنش ات رو توصیف کن.

سعی میکنم عادی رفتار کنم ولی ذهنیتم نسبت بهشون عوض میشه و در اصل شناخت ازشون پیدا میکنم و این میتونه خیلی خوب باشه.

8. عزیزانت رو بی هوا و به راحتی در آغوش میگیری یا منتظر یه فرصت ایده آل میمونی؟

گزینه ی اول ...من خیلی اوقات میرم مادر و پدرمو با دوستی فراوان و احساس خیلی خوب میبوسم و خیلی این کارو دوست دارم وحالمو خوب میکنه.

9. فکر می کنی نقش و وظیفه ات در اجتماع چیه؟ موفق شدی پیاده اش کنی؟

همینکه کاری به کار کسی ندارم شاید همین خوب باشه ... ولی اگر از بعد شغل بخوام بگم که تو خیلی حرفه ها شاید بتونم موفق بشم مثل مشاوره و روانشناسی و هنر ولی هنوز نمیدونم چه کاری واقعا مناسب من هست ...البته از کار دائم که مجبور باشی همیشه بری مخالفم به دلیل جوابی که در سؤال یکی از دوستان دیگر هم گفتم ....وظیفه ی خانم ها این هست که در خانه باشند و کانون گرم خانواده رو حفظ کنند.

10 مقابل آیینه بایست. هر چه از تصویری که می بینی به ذهنت میاد بگو.

به به !!! چه چشم و ابروی قشنگی و همینطور بینی متناسبی داری... من عاشق این موهای پرپشت تو هستم ... چقدر تیپ و قیافت خوبه ... تعریف از خود نباشه البته

ممنونم از وقتی که میذاری عزیزم.
    خیلی ممنونم عشق آفرین عزیزم از سؤالات خیلی دلنشین و زیبایی که پرسیدی.
    ان شاءالله همیشه طعم خوشبختی رو تو زندگیت بچشی

2. 6 کاربر از پست مفید miss seven تشکرکرده اند .

m.reza91 (شنبه 05 اسفند 96), paiize (یکشنبه 06 اسفند 96), tavalode arezoo (شنبه 05 اسفند 96), گیسو کمند (یکشنبه 06 اسفند 96), باغبان (جمعه 04 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 06 اسفند 96)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 04 بهمن 00 [ 00:33]
    سطح
    77
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 203
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,750

تشکرشده 764 در 211 پست

Array
    سلام خانم 7

دقیقا دو سال از صندلی داغ دوره قبلی میگذره . اگه یادتون باشه به اشتباه پایین پست باغبان تشکر زدین و بعدا یکی از اعضای اصلی تاپیک صندلی داغ و همدردی شدین .

به نظرم صندلیتون حرارت زیادی نداشت ولی چون خیلی خسته ام و حوصله طرح سوالای سخت ندارم ، یه چند تا سوال ساده و به اصطلاح دم دستی ازتون می پرسم والسلام . بسم الله

۱ـ خاصیت عشق در چیست ؟

۲ ـ صفتی که خانم ۷ را با اون میشناسید .

۳ ـ تا حالا به خودتون دروغ گفتین ؟ چرا ؟

۴ ـ اگه به یک مهمونی مختلط دعوت بشین میرین یا نه ؟ اگه با صاحب مجلس تعارف و رودربایستی داشته باشین چطور ؟

۵ ـ اگر خدایی نکرده به قتل عمد متهم بشید کدوم یکی از روش های زیر رو برای اعدام ترجیح میدین ؟
    طناب دار ، گیوتین ، تیر باران

۶ ـ چرا فیل از سوراخ سوزن رد نمیشه ؟

۷ـ یک سوال سخت از خودتون بپرسین. ..... جوابش چی میشه ؟

۸ ـ در مورد من ۱۵ خط انشا بنویسین . نه شوخی کردم. از من انتقاد کنین . لطفا در دو خط مفصل و کامل

۹ ـ به باغبان یه پیشنهاد بدین که توی زندگیش به کار ببنده . ( تلافی اون جدولو از سرش در بیارین )

۱۰ ـ دوست داشتین چه کسی توی صندلی داغتون شرکت کنه که نکرد ؟ همین جا خیلی خلاصه نفرینش کنین.

موفق و سر بلند باشین .

4. 5 کاربر از پست مفید سرشار تشکرکرده اند .

miss seven (جمعه 04 اسفند 96), paiize (یکشنبه 06 اسفند 96), گیسو کمند (یکشنبه 06 اسفند 96), باغبان (جمعه 04 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 06 اسفند 96)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,233

تشکرشده 2,947 در 957 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    .....

نقل قول نوشته اصلی توسط سرشار نمایش پست ها
    سلام خانم 7

«سلام آقای سرشار گرامی »

دقیقا دو سال از صندلی داغ دوره قبلی میگذره . اگه یادتون باشه به اشتباه پایین پست باغبان تشکر زدین و بعدا یکی از اعضای اصلی تاپیک صندلی داغ و همدردی شدین .

آره الهی .... یادش بخیر
    من برام فرقی نمیکرد زیر پست ها رو تشکر میزدم ولی اون روز نمیدونستم قرار بر این بود هر کس زیر پست را تشکر میزند در صندلی باید شرکت کند و میتونم بگم که یکی از بهترین تجربه های زندگیم و حس های خوب رو در این صندلی داغ دارم.

به نظرم صندلیتون حرارت زیادی نداشت ولی چون خیلی خسته ام و حوصله طرح سوالای سخت ندارم ، یه چند تا سوال ساده و به اصطلاح دم دستی ازتون می پرسم والسلام . بسم الله

آقای سرشار بنظر شما دیگه چه سؤالی باید مطرح میشد که این صندلی منو جزغاله کنه ...اتفاقا خیلی سؤالات خوب بودن و منو بفکر بردن.
    خیلی ممنونم از اینکه در صندلی من شرکت کردین با کمال میل میرم به پاسخگویی سؤالات.

۱ـ خاصیت عشق در چیست ؟

در بدبخت کردن حال و روز جوونا ..خخخخ
    واقعیت رو گفتم ... یه درد های عمیق و همینطور احساسات خوب ویژه ای به همراه داره که انگار دیگه تجربه نشده... وفاداری شدید نسبت به طرف مقابل که هرگز از بین نمیره .

۲ ـ صفتی که خانم ۷ را با اون میشناسید .

دوست داشتنی و دلنشین بودن
    مهربان و خوش قلب بودن
    قابل اعتماد
    هنرمند
    بی خیال و خونسرد

۳ ـ تا حالا به خودتون دروغ گفتین ؟ چرا ؟

نمیتونم اصلا چون اینقدر در اعماق وجودم حالم بد میشه و چون خیلی منطقی ام اذیتم میکنه و بالأخره با واقعیت روبرو میشم و قبول میکنم .

۴ ـ اگه به یک مهمونی مختلط دعوت بشین میرین یا نه ؟ اگه با صاحب مجلس تعارف و رودربایستی داشته باشین چطور ؟

اگر مجلس لهو و لعب باشه نمیرم حتی اگر با صاحب خونه تعارف داشته باشم ...ولی اگر یه مهمونی باشه که خوب باشه ولی مختلط باشه میرم .

۵ ـ اگر خدایی نکرده به قتل عمد متهم بشید کدوم یکی از روش های زیر رو برای اعدام ترجیح میدین ؟
    طناب دار ، گیوتین ، تیر باران

هر سه تاش وحشتناکه ... شاید تیر باران

۶ ـ چرا فیل از سوراخ سوزن رد نمیشه ؟

چون سوراخ سوزن به اندازه ی اون بزرگ نیست .

۷ـ یک سوال سخت از خودتون بپرسین. ..... جوابش چی میشه ؟

چرا نمیتونی اینقدر متزلزل و بی ثبات نباشی ؟

حتما باید بیشتر روی خودت کار کنی ولی فکر نکنم فایده ای داشته باشه چون جزء ویژگی شخصیتی توست.

۸ ـ در مورد من ۱۵ خط انشا بنویسین . نه شوخی کردم. از من انتقاد کنین . لطفا در دو خط مفصل و کامل

فکر کنم زیادی خوب هستین ... زیادی مهربان ....
    در دنیایی که هیچ کس قدر این خوب بودن رو نمیفهمه میتونه خیلی دردناک باشه .

۹ ـ به باغبان یه پیشنهاد بدین که توی زندگیش به کار ببنده . ( تلافی اون جدولو از سرش در بیارین )

آقای باغبان را که باید چیزی ازشون یاد بگیرم ...
    آقای باغبان چطوری میشه آدم انتخاب کنه تو زندگیش بدون اینکه بعدش پشیمون بشه ؟
    (جواب در تاپیک پشت صحنه ارائه شود آقای باغبان)
    چه پیشنهادی میتونم بدم به آقای باغبان با اینکه سن و سالی ازشون گذشته

۱۰ ـ دوست داشتین چه کسی توی صندلی داغتون شرکت کنه که نکرد ؟ همین جا خیلی خلاصه نفرینش کنین.

همه ی عزیزانی که دوست داشتم شرکت کردند و صمیمانه از همشون تشکر میکنم .
    خیلی ممنونم دوستان گلم
    مدیر همدردی دوست داشتم شرکت کنن ...خخخخ
    نفرین چیه ؟
    عمری با عزت داشته باشن

موفق و سر بلند باشین .
    خیلی ممنونم آقای سرشار بابت شرکتون و سؤالات خوبتون.

ان شاءالله خدا یه اقبال خوب بهتون بده و خوشبخت بشین

6. 8 کاربر از پست مفید miss seven تشکرکرده اند .

m.reza91 (شنبه 05 اسفند 96), mohamad.reza164 (جمعه 04 اسفند 96), paiize (یکشنبه 06 اسفند 96), tavalode arezoo (شنبه 05 اسفند 96), گیسو کمند (یکشنبه 06 اسفند 96), باغبان (جمعه 04 اسفند 96), سرشار (جمعه 04 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 06 اسفند 96)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 98 [ 23:02]
    سطح
    97
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 994
    Overall activity: 57.0%
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    دوستان عزیز چند لحظه ( مدیر قبلی رفتن مرخصی)، فعلا من ادامه میدم.

فقط یادتون باشه ها من خیلی خشنما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!1

---------------------

خانم هفت خسته نباشید،

من صندلی داغتون نبودم، ببخشید.

به همین یه دونه اکتفا میکنم.

یه داستان کوتاه از عکس زیر بگید

8. 7 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

m.reza91 (شنبه 05 اسفند 96), miss seven (جمعه 04 اسفند 96), paiize (یکشنبه 06 اسفند 96), گیسو کمند (شنبه 05 اسفند 96), باغبان (جمعه 04 اسفند 96), سرشار (جمعه 04 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 06 اسفند 96)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 03 [ 04:02]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second ClassSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    5,746

تشکرشده 6,060 در 1,481 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام ۷ عزیزز

چند تا سوال کوچولو فقط می پرسم

اگر بدونی اولین سوالت در روز محشره این هست که وقتت رو در طول زندگیت چگونه سپری کردی و جواب این سوال نقش پل صراط رو بازی می کنه؛ به نظرت جوابت مقبول می افته؟ چرا؟

به نظرت دخترامون رو چطوری تربیت کنیم که ازدواج رو نهایت آمال و آرزوهاشون ندونند؟

بین کتاب ؛ فیلم؛ خواب؛ پاساژگردی؛ مهمونی خونه اقوام کدومش اولویتت برای وقتای فراغتت هست؟

اگر ۱۵ نفر مهمون قرار باشه واسه فردا ناهار بیان خونه ت؛ چطوری ازشون پذیرایی می کنی؟

10. 8 کاربر از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده اند .

m.reza91 (شنبه 05 اسفند 96), miss seven (جمعه 04 اسفند 96), mohamad.reza164 (جمعه 04 اسفند 96), paiize (یکشنبه 06 اسفند 96), گیسو کمند (شنبه 05 اسفند 96), باغبان (جمعه 04 اسفند 96), سرشار (جمعه 04 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 06 اسفند 96)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,233

تشکرشده 2,947 در 957 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad.reza164 نمایش پست ها
    دوستان عزیز چند لحظه ( مدیر قبلی رفتن مرخصی)، فعلا من ادامه میدم.

فقط یادتون باشه ها من خیلی خشنما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!1

آروم باشید آقای محمدرضا
    ---------------------

خانم هفت خسته نباشید،

من صندلی داغتون نبودم، ببخشید.

سلام آقای محمدرضا گرامی

خیلی ممنونم شما لطف دارین ...
    خواهش میکنم همینکه اومدید خیلی سپاس
    گزارم

به همین یه دونه اکتفا میکنم.

یه داستان کوتاه از عکس زیر بگید

دقیقا این سؤال هم دست کمی با جدول جناب باغبان نداره ... پس بگو چرا شما ها با هم اینقدر رفیقید !

خدا برای هم حفظتون کنه... جناب سرشار تو این مرحله خیلی خوب بودن .

و اما داستان :

برای کفشدوزک یک اسم میزارم مثلا سینا کفشدوزک .

« سینا کفشدوزک یک روز با 6 تا از دوستاش رفته بود برای گردش بیرونا ... میون راه به کفش زیبایی که پشت ویترین مغازه بود خیره شده بود و بعد از مدتی دوستاش گفتن :سینا کفشدوزک بیا دیگه ... اون هم به خود اومد و رفت پیششون.

دو روز بعد تولد سینا کفشدوزک بود و دوستاشو دعوت کرده بود تا با هم خوش بگذرونن...

وقتی سینا کفشدوزک کادو ها رو باز کرد دید همه ی دوستاش هر کدومشون یه جفت از همون کفشی که اون روز که تو ویترین مغازه دیده بود و خوشش اومده بود براش خریدن..

تولدش مبارک

دیگه آقا محمدرضا همینقدر از استعداد من در داستان نویسی بر می اومد

12. 8 کاربر از پست مفید miss seven تشکرکرده اند .

m.reza91 (شنبه 05 اسفند 96), mohamad.reza164 (جمعه 04 اسفند 96), paiize (یکشنبه 06 اسفند 96), tavalode arezoo (شنبه 05 اسفند 96), گیسو کمند (شنبه 05 اسفند 96), باغبان (جمعه 04 اسفند 96), سرشار (جمعه 04 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 06 اسفند 96)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,233

تشکرشده 2,947 در 957 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط صبا_2009 نمایش پست ها
    سلام ۷ عزیزز

چند تا سوال کوچولو فقط می پرسم

سلام خانم صبای عزیزم
    خیلی لطف کردین بابت حضور در صندلی داغ
    در خدمتم

اگر بدونی اولین سوالت در روز محشره این هست که وقتت رو در طول زندگیت چگونه سپری کردی و جواب این سوال نقش پل صراط رو بازی می کنه؛ به نظرت جوابت مقبول می افته؟ چرا؟

هرگز ...خدا بخیر کنه اون روز رو ... خدا منو ببخشه که از ایامم به نحو احسن استفاده نمیکنم.

به نظرت دخترامون رو چطوری تربیت کنیم که ازدواج رو نهایت آمال و آرزوهاشون ندونند؟

صبا جان این سؤال رو از دختری بپرسید که تمایلی به ازدواج نداشته باشه
    ولی فکر کنم باید این حس رو درونشون تقویت کرد که خوشبختی خودشون رو وابسته به کسی ندونن ... انسان خودش موجب پدیدایی حس خوشبختی خودش میشه .
    البته نیاز به همدم یه نیازی هست که نمیشه با موارد دیگری پر کرد.

بین کتاب ؛ فیلم؛ خواب؛ پاساژگردی؛ مهمونی خونه اقوام کدومش اولویتت برای وقتای فراغتت هست؟

اولین پاساژگردی ( البته کم پیش میاد) ... بعد فیلم ... خواب...مهمونی خونه ی اقوام ...کتاب

اگر ۱۵ نفر مهمون قرار باشه واسه فردا ناهار بیان خونه ت؛ چطوری ازشون پذیرایی می کنی؟

به خوبی ... همه ی اسباب پذیرایی رو آماده میکنم ....وغذاهای خوشمزه و امکانات لازم برای خوش گذروندن مهمانان در خانه ام.

خیلی ممنونم دوست عزیزم

14. 7 کاربر از پست مفید miss seven تشکرکرده اند .

m.reza91 (شنبه 05 اسفند 96), paiize (یکشنبه 06 اسفند 96), گیسو کمند (شنبه 05 اسفند 96), باغبان (جمعه 04 اسفند 96), سرشار (جمعه 04 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 06 اسفند 96), صبا_2009 (شنبه 05 اسفند 96)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,233

تشکرشده 2,947 در 957 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام صبا خانم عزیز

خوبین ؟

گفتم سؤالاتم رو زود بنویسم چون ممکنه در روز های آینده نتونم مرتب بیام تالار .

ممنون از وقتی که میگذارید .

اگه یه قدرت ماورای طبیعی می تونستید داشته باشید ، چی بود و چرا ؟
    وقتی عصبانی میشید از کسی که خیلی دوسش دارید، چجوری بهش میفهمونید؟ اصلا به روش میارید؟

توی چه چیزی استعداد دارید ؟

چگونه متوجه خوب بودن شخصی می شوید؟

به نظرتون ذهنیت مردم نسبت به شخصیتتون چیه؟ ( نگید برید از خودشون بپرسید)

چه رفتاری در دیگران رو بیشتر از همه می پسندید؟

مهمترین معیارهایی که فکر میکنید توی ازدواج موفق تأثیرگذار هستند چیه؟ ( همینطور از چه معیار هایی میتوان صرف نظر کرد؟)

انجام دادن چه کاری بیشترین آرامش رو براتون به ارمغان میاره؟

بزرگترین محدودیتی که یک نفر می تونه برای خودش ایجاد کنه؟

رمز محبوبیت یک انسان؟

وقتی کسی با شما صحبت میکند همچنان افکار شخصی خودتون رو دنبال میکنید؟

نظرتون راجع به من :

یه نصیحت به من :

سلامت باشید دوست عزیزم

16. 6 کاربر از پست مفید miss seven تشکرکرده اند .

m.reza91 (یکشنبه 06 اسفند 96), paiize (یکشنبه 06 اسفند 96), گیسو کمند (یکشنبه 06 اسفند 96), باغبان (یکشنبه 06 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 06 اسفند 96), صبا_2009 (یکشنبه 06 اسفند 96)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 07 آبان 01 [ 21:11]
    سطح
    95
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 949
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    3,979

تشکرشده 3,495 در 804 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    خانم صبا 2009 سلام

برای شما همیشه احترام خاصی قائل هستم .

- اگه فردا رئیس جمهور میشدین اولین دستوری که میدادین چی بود؟

- هنوزم تنبل هستید؟ چی کار میکنید که نباشید؟

-ظاهر دیگران تلقی شما رو ازون فرد چقدر تحت الشعاع قرار میده؟

- تا حالا شده سر کارتون ، کسی حرفی بهتون بزنه که باعث بشه گریه کنید؟ اگه بله حادثه رو شرح بدین و بعدش آیا شرایط عادی شد، نشد و... ؟

- آیا دوست دارید در سطح جامعه حجاب خانم ها اختیاری باشه؟

- وقتی این بند رو خوندید 5 ساعت وقت دارید یه نفر رو خوشحال کنید؛ اگه موفق شدید بگین چیکار کردین؟ وگرنه بگین چرا نشد؟(مدت زمان خواب رو میتونید به 5 ساعت اضافه کنید)

-هفته ی گذشته رو در نظر بگیرید:

چه چیزی باعث اضطرابتون شد؟

چه چیزی باعث آرامشتون شد؟

چه چیزی باعث رنجشتون شد؟

چه چیزی باعث عصبانیتتون شد؟

از چند درصد رویدادها تونستین به راحتی بگذرین؟

- قصد ندارید ورژن 2018 تونو بیرون بدید؟! 2009 خیلی قدیمیه دیگه! :)

ان شاءالله شاد و پیروز باشید.
    من دیوانه چو زلف تو رها می‌کردم / هیچ لایق‌ترم از حلقه زنجیر نبود

ویرایش توسط m.reza91 : یکشنبه 06 اسفند 96 در ساعت 01:03

18. 6 کاربر از پست مفید m.reza91 تشکرکرده اند .

miss seven (دوشنبه 07 اسفند 96), paiize (یکشنبه 06 اسفند 96), گیسو کمند (یکشنبه 06 اسفند 96), باغبان (یکشنبه 06 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 06 اسفند 96), صبا_2009 (یکشنبه 06 اسفند 96)

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 04 مهر 01 [ 02:59]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 2,882 در 761 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام صبا
    مدتیه خیلی نامحسوس فعالیت میکنی ، حس میکنم تو ام از سران فتنه ای ،
    فرزندم بدان و آگاه باش که برگرد سنگر خودمون

1-

• صبا تیلیاردر شده ( چیزی نیست ، تور مجازیه )
    • صبا یک الگوست .
    • او به صرفه جویی و دوری از اسراف معتقد است .
    • او به حفظ شأن مسلمین معتقد است .

میخواهد یک دستگاه اتومبیل خریداری کند ، چی میخرد ? چرا ? کلا شرح دهید .
    ( اگه مثل من ماشینهای خارجی رو نمیشناسی میتونی رنج قیمت بدی )
    قیمت پرایدم که معلومه، خیلی انعطاف پذیره این پراید از 2 تا 22 تومن

2 - آیا صبا برای نوجوانان فامیل الگوست ? شرح دهید .

3 - یک مورد که به مسئولیت اجتماعیتان عمل کردید بفرمایید . شرح ماجرا و اقدام شما .

4 - دردانه های فامیل را برای ساعاتی یا شبی به شما میسپارند ? ( برای خانوادشون مساله ای پیش میاد )
    خود بچه ها اصرار دارند پیش شما بمونند ? اگر بله و خیر ، چرا ? ( فکر کنم از خاله صبا بترسند یا شایدم دوستش دارند !! )

5 - صبا چه ویژگی هایی داشته که با خودشناسی تعدیلشان کرده ؟

6- چقدر خرید میکنید ، برای کدام پوشاک یا اکسسوری پول بیشتری میپردازید و چرا ?

7 - جنگ درونی شما ?

چه چیز پیروز شده یا باید پیروز شود ?
    ( مثال صرفه جویی و اسراف / خودنمایی و فروتنی / خواستگار معمولی و خواستگار متدین / جراتمندی و انفعال ووووو....)

8 - در دل شهرتان از مسیری که معمولا عبور میکنید چه صحنه یا صحنه هایی موجب تأمل یا رنجشتان است ?

9 - ترانه ای که هر از گاهی گوش میدید (دلتون تنگ میشه ) ، ؟ ترانه ای که گوش میدی اشک میریزی ولی نه اشک غم . معرفیشون کن .

10- خانواده همیشه بهت میگن : ....

ممنون از حضور پررنگت دوست خوبم
    ای خواجه درد نیست... وگرنه طبیب هست

ای بی خبر.. از خورشیدِ پشتِ ابر !

20. 6 کاربر از پست مفید گیسو کمند تشکرکرده اند .

miss seven (دوشنبه 07 اسفند 96), paiize (یکشنبه 06 اسفند 96), اثر راشومون (یکشنبه 06 اسفند 96), باغبان (یکشنبه 06 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 06 اسفند 96), صبا_2009 (یکشنبه 06 اسفند 96)

صفحه 8 از 32 نخستنخست 12345678910111213141516171828 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)