به انجمن خوش آمدید

دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
  1. #1
    عضو فعال آغازکننده

    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    تاریخ عضویت
    1391-3-16
    محل سکونت
    گلستان
    نوشته ها
    3,933
    امتیاز
    52,145
    سطح
    100
    Points: 52,145, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

    تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

    Rep Power
    0
    Array

    سندروم «نتیجه فوری»

    آن قدر درگیر این «جنون سرعت» برای رسیدن به خواسته‌هایمان هستیم که دوست داریم همه این تبلیغات عجیب را یکجا باور کنیم! این پیام‌های تبلیغاتی که افراد را وسوسه می‌کنند تا برای دستیابی سریع به آنچه در ذهن دارند از امکانات، خدمات یا آموزش‌های آن‌ها بهره ببرند، همگان را دچار نوعی بیماری به نام «سندرم نتیجه فوری» کرده است.

    رسانه ملی مقصر است
    سعید طهماسبی، دانشجوی مهندسی متالورژی می‌گوید: یکی از بزرگترین مقصران در نهادینه کردن فرهنگ یکشبه پولدار شدن، صدا و سیماست. وقتی در این رسانه تبلیغات بانک‌ها و شرکت‌هایی پخش می‌شود که به مردم وعده می‌دهند در یک قرعه‌کشی خیالی، یکشبه صاحب یک آپارتمان می‌شوند، یا خودرو می‌برند و یا هموزن خودشان و فامیلشان اسکناس جایزه می‌گیرند، فرهنگ کار و تلاش در جامعه کشته می‌شود. این تبلیغات جوانان را خیالپرداز بار می‌آورد و آن‌ها حاضر نخواهند بود برای رسیدن به یک زندگی مطلوب، به اندازه لازم تلاش کنند. زهرا بابایی، معلم است. او نیز معتقد است در زمانه ما، نه تنها فرزندان بلکه بزرگ‌ترهایشان نیز صبر و حوصله ندارند و شاید این یکی از ارمغان‌های زندگی مدرن است. وقتی مردم افرادی را می‌بینند که با اختلاس و دور زدن قانون و رشوه دادن و رشوه گرفتن، یکشبه ره صدساله می‌روند و به قدرت و ثروت می‌رسند، باورشان می‌شود که می‌توان از راه‌های میانبر به هر جایی رسید و این بار برای جامعه بسیار خطرناک است.

    تربیت خانوادگی نادرست
    در این باره با دکتر مهدی معتمدی گفت‌‌وگو می‌کنم. این استاد دانشگاه سه عامل بیولوژیک، سایکولوژیک و شرایط اجتماعی را دلیل این موضوع می‌داند و می‌گوید: عده محدودی از مردم تحت تاثیر عامل بیولوژیکی و به علت برخی بیماری‌های خلقی می‌خواهند همه چیز را به سرعت به دست آورند که در این بحث تمرکز بر این افراد نیست. این روانپزشک با اشاره به اینکه برخی به علل سایکولوژیکی دچار این جنون سرعت هستند، می‌افزاید: والدین با رفتار و تربیت خود، شخصیت فرزندان را شکل می‌دهند. در زمینه این ناهنجاری‌ رفتاری باید گفت عملکرد پدر و مادرهای امروزی در آموزش فرزندان خود اشتباه بوده است. وقتی آن‌ها به اصطلاح با محبت خود، فرزند را بدون زحمت و به سرعت به هر آنچه اراده کند می‌رسانند در حقیقت به او می‌گویند براحتی می‌تواند به آنچه در ذهن می‌پروراند، دست پیدا کند. معتمدی با تاکید بر اینکه تربیت غلط نسل امروز موجب بروز چنین معضلی در جامعه شده است، می‌افزاید: همه والدین فرزندان خود را دوست دارند و تمام آنچه دارند و ندارند را برای فرزند خود می‌خواهند، ولی با تقدیم این لقمه‌های آماده مانند ماشین، خانه و همسر به فرزند خویش، او همیشه می‌خواهد خواسته‌هایش زود، سریع و بدون زحمت محقق شود و نیاز‌هایش نیز به صورت آنی پاسخ داده شود.

    تأثیر شرایط اجتماعی
    وی با اشاره به شرایط اجتماعی مؤثر بر این موضوع می‌گوید: در جامعه اخلاقیات کمرنگ شده است، رد پای فرهنگ رباخواری را می‌توان در تبلیغات رسانه‌ای دید، جامعه به سرعت به سمتی می‌رود که پول را به عنوان معیار ارزشگذاری محسوب می‌کند، دختران جوان حاضرند به خاطر پول با مردانی که تفاوت سنی زیادی با آن‌ها دارند سر سفره عقد بنشینند و یک جوان معلم ساده باید برای شروع یک زندگی، خودش را به آب و آتش بزند.
    معتمدی می‌افزاید: در چنین فضایی که اصل لذت بر جامعه حکفرما شده، خانم‌ها باید به سرعت لاغر شوند، مرد‌ها باید به سرعت و به زور قرص عضله بسازند و قوی هیکل شوند، بسیاری برای دستیابی به پول بیشتر راه‌های کلاهبرداری را می‌آزمایند و در این میان برخی سودجویان نیز تنها به قصد افزایش ثروت خود، با سوء استفاده از فضای روانی حاکم در جامعه، تبلیغات اغواگرانه از خدمات خود ارایه می‌دهند تا این مشتریان دست به نقد را جذب و جیبشان را خالی کنند.
    این کار‌شناس اجتماعی با تأکید بر اینکه اصل لذت وقتی در جامعه پذیرفته می‌شود، بر مبنای سرعت پایه گذاری خواهد شد، تصریح می‌کند: واضح است کسانی که با این سرعت در جاده آرزو‌هایشان می‌رانند حتما سرشان به سنگ هم خواهد خورد، چون سرعت افسار گسیخته کسی را به سر منزل مقصود نرسانده است.

    به فرزندان، مهارت زندگی بیاموزید
    وی به خانواده‌ها توصیه می‌کند به فرزندان خود مهارت‌های زندگی را بیاموزند و تاکید می‌کند: در ادامه این مسیر، آموزش و پرورش حرف اول را می‌زند و باید با آموزش‌های لازم فرهنگسازی را در این زمینه شروع کند تا فضای عقلانیت به جای لذت‌های آنی بر جامعه مسلط شود و همگان بدانند برای تحقق هر چشم انداز مطلوبی، باید زمان لازم آن نیز مورد توجه قرار گیرد، در غیر این صورت این بازار مکاره همچنان سود سرشاری را نصیب تولیدکنندگان و دست‌اندرکاران این تبلیغات دروغین خواهد کرد.
    به گفته وی، افرادی که موفقیت سریع می‌خواهند ریسک‌های افراطی انجام می‌دهند که در ‌‌‌نهایت به خودشان و دیگران آسیب می‌زند. این افراد ممکن است در ابتدا موفق به نظر برسند، اما هنگامی که طوفان سر می‌رسد نمی‌توانند در مقابل آن بایستند. در عوض انسان‌های موفق برای ساختن بنایی بزرگ، صبورانه برای آن پایه‌ای محکم می‌سازند و آهسته رشد می‌کنند و در برابر طوفان‌های زندگی نیز ایستادگی می‌کنند.

    منبع:پایگاه خبری - تحلیلی قدس آنلاین - سندرم « نتیجه فوری» گریبان جامعه را گرفته است
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

  2. کاربر روبرو از پست مفید khaleghezey تشکرکرده است .

    سرشار (جمعه 08 آبان 94)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. احتیاج به یک مشاوره فوری دارم
    توسط ali.javan در انجمن سئوالات ارتباط دختر و پسر
    پاسخ ها: 10
    آخرين نوشته: دوشنبه 16 اردیبهشت 92, 22:11
  2. احساس افسردگی میکنم به کمک احتیاج دارم
    توسط eli70 در انجمن طـــــــــــرح مشکلات ازدواج: ارتباط مراجعان-مشاوران
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: دوشنبه 16 اردیبهشت 92, 19:01
  3. حس تنفر وجودمو گرفته دارم اتیش میگیرم
    توسط rooz530 در انجمن سئوالات ارتباط دختر و پسر
    پاسخ ها: 16
    آخرين نوشته: دوشنبه 25 دی 91, 21:39

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1403 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 10:42 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.