به انجمن خوش آمدید

دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
  1. #1
    Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    پنجشنبه 29 بهمن 94 [ 10:50]
    تاریخ عضویت
    1394-11-27
    نوشته ها
    15
    امتیاز
    268
    سطح
    5
    Points: 268, Level: 5
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 83.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class250 Experience Points
    تشکرها
    1

    تشکرشده 25 در 12 پست

    Rep Power
    0
    Array

    8 نشانه آمادگی شما برای ازدواج

    ازدواج امری مقدس و الهی است که بین دو نفر صورت می گیرد، ولی همین امر برای افرادی که آمادگی آن را ندارند، چندان شایسته و مناسب نیست. آمادگی مناسب لازمه ازدواج است و ازدواجی که بعد از آمادگی صورت گیرد، بی تردید موفق و بهتر خواهد شد.


    در این نوشتار نکاتی ذکر می شود که لازم است پیش از ازدواج آنها را به دقت بخوانید تا بعدها بتوانید با استناد به آنها به خوبی دست به انتخاب بزنید:


    مثل یک میوه رسیده



    ازدواج بیش از هر چیز نیازمند پختگی و بلوغ است. هر فردی سه مرحله از بلوغ را طی می کند؛ بلوغ جسمانی، روانی و اجتماعی. بلوغ جسمانی، آغاز تغییر در سطح هورمون های جنسی است که باعث تغییرات جسمی و روانی در فرد می شود و بلوغ روانی معمولا 3 تا 4 سال پس از بلوغ جسمانی اتفاق می افتد.

    نوجوانان در این مرحله به ثبات و آرامش نسبی روانی می رسند و با تسلط روان بر جسم است که حالت خودشیفتگی و بروز عشق های رمانتیک افزایش می یابد، بلوغ اجتماعی آخرین مرحله بلوغ است که حدود 3تا 4 سال پس از بلوغ روانی ایجاد می شود.

    در این مرحله از بلوغ، احساس مسئولیت نسبت به دیگران، غلبه بر احساس، علاقه به ازدواج و برقراری روابط عمیق و پایدار در فرد به وجود می آید.
    بلوغ روانی و اجتماعی بیش از بلوغ جسمانی در امر ازدواج حائز اهمیت است، چه بسا بسیاری از جوانان به صرف رسیدن به بلوغ جسمانی تن به ازدواج می دهند، در حالی که هرگز از شایستگی های بلوغ روانی و اجتماعی که برای موفقیت زناشویی لازم و ضروری است، برخوردار نیستند.


    ثبات و قرار



    ازدواج در سن تحول هرگز شایسته نیست. دختر و پسر باید در اصول و جنبه های اصلی زندگی، تغییرات و دگرگونی های کلی آن به یک ثبات و قرار رسیده باشند تا بتوانند برای ازدواج اقدام کنند.

    به بیان دیگر باید هویت یابی کرده باشند تا بتوانند به عنوان یک بزرگسال به زندگی نگاه کنند و برای یک عمر زندگی تصمیم بگیرند، یعنی حداقل یک یا دو سال به یک سبک و روش مشخص و پایدار فکر و رفتار کنند.
    فرد تا زمانی که در مسیر تغییر حرکت می کند، هرگز آمادگی لازم برای درگیری با یک تعهد بلندمدت چون ازدواج را ندارد.


    زندگی معنادار


    شما و فردی که می خواهید با او ازدواج کنید باید اهداف و جهت و معنای اصلی مشترک و واحدی را در زندگی داشته باشید، چه بسا اگر شما در راهی باشید باید بتوانید در این مسیر همراهی را پیدا کنید که همگام تان باشد نه،
    این که رفیق نیمه راهتان شود یا راه دیگری را برای عبور انتخاب کند. اگر سرگردان و حیران مانده اید و منتظر هستید کسی بیاید و شما را نجات دهد، باید بگوییم برای ازدواج تعلل کنید، هیچ کس نمی تواند در زندگی به شما کمک کند جز خودتان.
    دیگران شاید انگیزه حرکت تان باشند، اما انتخاب مسیر و چگونگی حرکت در آن به عهده شماست .


    تن و روان سالم


    یکی از باورهای اشتباه رایج در فرهنگ ما این است که درمان هر درد بی درمان جوان را ازدواج می دانند، مثلا به والدین افراد مبتلا به بیماران روانی می گویند اگر زنش یا شوهرش بدهید خوب می شود! این در حالی است که ازدواج، راه حل مناسبی برای درمان هیچ بیماری نیست.

    به هوش باشید و تا از سلامت جسمانی و روانی خود اطمینان حاصل نکرده اید، هرگز ازدواج نکنید. یک مورد بسیار مهم دیگر این که مطمئن شوید به لحاظ جنسی مشکلی ندارید، یعنی برای یک ازدواج موفق، سلامت فیزیکی و روانی مخصوصا سلامت جنسی مهم است.


    مسئولیت پذیری


    اولین گام ورود به عرصه زندگی زناشویی، پذیرش احساس مسئولیت و تعهد است، اگر فرد متعهد و مسئولی نیستید، بپذیرید که امروز وقت ازدواج شما نیست. وقتی شما مسئولیت خود در زندگی را پذیرفته باشید، می توانید مسئولیت حضور دیگری در کنارتان را هم بپذیرید.

    مساله تعهد در ازدواج به این معناست که من با دیگری قراری می گذارم که خوب است و پای آن می مانم وقتی که بد است. بنابراین در بحث ازدواج، اگر خود را فردی بی اراده می بینید یا مسئولیت آن را به دوش والدین تان می اندازید، باید بپذیرید اهل تعهد نیستید و به درد ازدواج نمی خورید.


    ایمان به هم


    ضربه هایی که در زندگی می خوریم، ممکن است از ما یک انسان ناامن، ترسان و بی اعتماد بسازد. مادامی که قدرت اعتماد کردن به فردی دیگر را ندارید، نباید به ازدواج فکر کنید. اعتماد یکی از ضروری تری فاکتورهای ازدواج است.

    اما بعضی ها فکر می کنند که نمی توان به طور کامل به هیچکس اعتماد کرد، همسر آینده هم از این قاعده مستثنی نیست. اعتماد یعنی باور داشتن به اتحاد فرد مقابل با شما. هیچ رابطه ای بدون اعتماد باقی نمی ماند.


    حل گره های روانی


    شما اگر به عنوان یک پسر یا دختر از دست پدر و مادر یا خواهر و برادرتان بسیار آسیب دیده باشید باید پیش از ازدواج برای حل مسائل کودکی، خانوادگی و زندگی خود اقدام کنید.
    چه بسا اگر چنین نکنید این مشکل را در رابطه با جنس مخالف تان، پیش خواهید برد و همیشه به خاطر آن نیز احساس خشم و انتقام خواهید داشت، تنها به این دلیل که چون من تمام عمرم را با مادر و پدر یا خواهر و برادرم جنگیده ام
    پس از این به بعد نیز لازم است برای پرهیز از تجربه مشکلات قبل، باید با دیگران بجنگم و این حالت، گاه در ارتباط با جنس مخالف شدت بسیار می گیرد، چه بسا بسیاری از اوقات افراد با انگاره های نادرست خود از جنس مخالف وارد رابطه با جنس مخالف می شوند،
    اگر شما هم چنین برداشت و تفاسیر نادرستی از جنس مخالف تان در ذهن دارید، بهتر است تا اصلاح دیدگاه خود نسبت به دیگری، از اقدام برای ازدواج به شدت پرهیز کنید.


    با دنیا در صلح


    هیچ وقت نمی توانید یک ازدواج موفق داشته باشید مگر اینکه تمایل به مصالحه داشته باشید. در زمان ها و شرایط سخت، آدم ها معمولاً به یکی از این دو روش واکنش می دهند:

    یا خودخواه می شوند و فقط به خودشان فکر می کنند و یا ازخودگذشته می شوند و فقط به طرف مقابلشان فکر می کنند. اگر از نوع اول هستید، هنوز آمادگی ازدواج را پیدا نکرده اید.
    اگر از نوع دوم هستید هم ممکن است کارتان گره بخورد. باید سازگاری و حل مساله را بلد باشید تا بتوانید ازدواج موفقی بسازید و این نیازمند یادگیری مهارت های فردی و ارتباطی است.


    منبع

  2. 3 کاربر از پست مفید میرزا تشکرکرده اند .

    ammin (چهارشنبه 28 بهمن 94), hamdardiuser (چهارشنبه 28 بهمن 94), saeeded (جمعه 30 بهمن 94)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1403 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 05:37 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.