به انجمن خوش آمدید

دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2
  1. #1
    عضو عادی آغازکننده

    آخرین بازدید
    جمعه 15 فروردین 99 [ 15:49]
    تاریخ عضویت
    1392-3-20
    نوشته ها
    3
    امتیاز
    5,065
    سطح
    45
    Points: 5,065, Level: 45
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    3

    تشکرشده 4 در 3 پست

    Rep Power
    0
    Array

    ویژگی های یک همسر مناسب

    همسر خوب، همسری است که معیارهای پایه را داشته باشد . این معیارها برای همه صادق است. این معیارها شامل موارد زیر می باشد:
    1-کنترل زبان
    2-کنترل احساسات
    3- آینده نگری
    4-انتقادپذیری
    5- قدرت تجزیه و تحلیل
    6- استقلال فکری
    7- ادب
    8- واقع بینی
    9- مسئولیت پذیری
    10- رازداری
    11- خوش اخلاقی
    12- انعطاف پذیری
    13- قناعت
    14- گذشت
    15- حیا
    ویرایش توسط مدیرهمدردی : شنبه 13 آذر 95 در ساعت 14:47 دلیل: تبلغات توسط کاربران ممنوع هست لذا حذف گردید

  2. کاربر روبرو از پست مفید azade1992 تشکرکرده است .

    mylife (سه شنبه 21 خرداد 92)

  3. #2
    عضو کوشا

    آخرین بازدید
    پنجشنبه 21 تیر 97 [ 15:04]
    تاریخ عضویت
    1392-5-02
    نوشته ها
    206
    امتیاز
    7,253
    سطح
    56
    Points: 7,253, Level: 56
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 97
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    143

    تشکرشده 309 در 147 پست

    Rep Power
    46
    Array

    ۱۴ معیار برای انتخاب همسر و ازدواج

    به نقل از سایت تبیان

    به قول قدیمی ها، باهوش ترین و عاقل ترین افراد کسانی هستند که در تجربه های دیگران سهیم شوند. چنین افرادی فرصت را برای کسب هر تجربه ای از دست نمی دهند بلکه از تجربه های دیگران برای موفقیت در انجام آن کار بهره می برند... امروزه از طریق تجربه های علمی و تحقیقات پیشین، نتایجی به دست آمده که براساس آن می توان یک ازدواج موفق را پیش بینی کرد. بر این اساس، نکته های مهمی به شما پیشنهاد می شود که در نظر گرفتن آن، احتمال ازدواج غلط را به کمترین حد ممکن می رساند. ازدواج، امری مهم و تصمیمی است که برای یک عمر می تواند مسیر زندگی شما را تغییر دهد. پس هرگز چشمان خود را نبندید و این امر مهم را صرفا به اطرافیان نسپارید. این مطلب، شما را با معیارهای یک ازدواج موفق آشنا می کند.
    ۱. برای یک ازدواج خوب، لازم است چشم انداز واضح و روشنی از آن داشته باشید. باید دقیقا بدانید هدفتان از ازدواج چیست؟ چه خواسته های عینی و واقعی ای دارید؟ و در واقع معیارهای مشخص شما برای انتخاب همسر کدام است؟ بنابراین قبل از هر انتخابی، خودتان را بشناسید و شرایط زندگی تان را مرور کنید. مطالعه، مرور داستان زندگی افراد، مشاوره، اجرای تست های خودشناسی، شرکت در کارگاه های خودشناسی و... می تواند مفید باشد.
    ۲. بخش مهمی از خودشناسی، شناخت شرایط زندگی، اصول و هنجارهای خانوادگی، اعتقادی و فرهنگی است. نمی توانید این شرایط و اصول را نادیده بگیرید، بنابراین قبل از شروع روند ازدواج، با اعضای مهم خانواده مشورت و موارد مهم از دید آنها را بررسی کنید.
    ۳. در شروع یک رابطه، خانواده را از تصمیم خود مطلع کنید. شاید در آغاز، این کار سخت به نظر برسد و نگران دخالت یا ممانعت از سوی آنها باشید اما بدانید این کار بسیار آسان تر از این است که بعدا آنها را در برابر کار انجام شده قرار دهید و شاهد شوک و نگرانی شدید آنها باشید. ضمنا بدانید والدین شما به هیچ وجه دوست ندارند آنها را دور بزنید. قطعا بعدا مخالفت آنها شدیدتر خواهد بود.
    ۴. اگر خانواده ها اصرار بر رسمی کردن رابطه دارند، آنها را توجیه کنید که لازم است برای شناخت بیشتر یکدیگر، وقت بیشتری بگذارید. خوشبختانه امروزه حتی خانواده های خیلی سنتی ضرورت کسب این شناخت را احساس می کنند و تا آنجا که تجربه کاری مشاوران ازدواج نشان می دهد، کمتر با آن مخالفت می کنند. البته هر خانواده، اصول و خط قرمزهای خود را هم دارد که باید به آن توجه کنید.
    ۵. برای شناخت بهتر و بیشتر، حتی الامکان سعی کنید ملاقات هایی را در بطن و با حضور خانواده دوطرف فراهم کنید. سفرها و دیدارهای خانوادگی طولانی می تواند فرصت فوق العاده ای برای شناخت یکدیگر فراهم کند.
    ۶. برای شناخت بیشتر یکدیگر، وجود میزانی از ارتباط قبل از ازدواج مفید است اما لازم نیست این رابطه حتما طولانی یا خیلی نزدیک باشد. اگر مدت زمانی را صرف شناخت همدیگر کرده اید، برای تصمیم نهایی لازم است یک بررسی همه جانبه انجام دهید. در این خصوص شرکت در جلسه های مشاوره قبل از ازدواج (به اتفاق همدیگر) می تواند مفید باشد.
    ۷. قبل از رسیدن به تصمیم قطعی، رابطه عاطفی عمیقی برقرار نکنید. هرچند وجود علاقه و زمینه ارتباط عاطفی برای انتخاب درست لازم است، اما دختر و پسری که در یک رابطه عاطفی عمیق درگیر می شوند، قدرت تصمیم گیری منطقی را از دست خواهند داد.
    ۸. تا زمانی که با حفظ چارچوبهای ارزشی اشتیاق عاطفی و جسمانی نسبت به طرف مقابل، در خود احساس نکرده اید، ازدواج نکنید. امروزه دارا بودن حداقلی از علاقه و اشتیاق عاطفی و جسمی، لازمه یک ازدواج صحیح است. چراکه همسران امروزی، انتظارهای عاطفی و جنسی بالایی از یکدیگر دارند و وجود کاستی هایی در این زمینه، همیشه قابل جبران نیست. پس اگر اطرافیان شما صرفا به خاطر اینکه فلان دختر یا پسر شرایط خوبی دارد و... شما را به ازدواج با او ترغیب می کنند و می گویند: «عشق بعدا ایجاد خواهد شد» باور نکنید. ممکن است این اشتیاق، هرگز ایجاد نشود و شما بمانید و یک ازدواج سرد و بدون اشتیاق...
    ۹. در گفتگوهای هنگام خواستگاری، به علاقه،انتظارها و دیدگاه های عاطفی و جنسی، حتما اشاره کنید. سعی کنید، چشم انداز واضحی از رابطه جنسی آینده به دست بیاورید (که با کمک مشاور ازدواج هم می توانید این اطلاعات را کسب کنید). هر فرد از لحاظ فیزیولوژیکی و هورمونی دارای سیستم انرژی منحصر به فردی است و تمایل جنسی منحصر به فردی دارد که در بیشتر موارد این میزان قابل تغییر نیست. البته نگرش و مهارت های فرد برای رابطه جنسی قابل تغییر و اصلاح است ولی وضعیت مزاجی تغییرپذیری خیلی کمی دارد. پس اگر نمی خواهید بعد از ازدواج با همسری روبرو شوید که از لحاظ تمایل جنسی خیلی با شما متفاوت است (و متاسفانه قابل تغییر هم نیست)، قبل از ازدواج، خجالت را کنار بگذارید و در این زمینه با طرف مقابل گفت وگو کنید. البته قبول دارم این کار به ویژه در جامعه ما کمی دشوار است با این حال در این مورد می توانید از مشاوران ازدواج کمک بگیرید
    ۱۰. حتی در دوران نامزدی از برقراری رابطه خودداری کنید و رابطه زناشویی را به بعد از رسمی شدن ازدواج موکول کنید.
    ۱۱. اگر درست یا غلط، وارد یک رابطه نزدیک و طولانی مدت شده اید و در حال حاضر می خواهید با این فرد ازدواج کنید، نحوه تعامل شما در این مدت، اطلاعات مفیدی در اختیارتان می گذارد که می توانید براساس آن تصمیم درستی بگیرید. پس به اتفاق یکدیگر، محاسن و مشکلاتی را که در این مدت با هم داشته اید، مرور کنید. در واقع ترازویی در مقابل خود بگذارید و لحظه های خوب و دشوار رابطه را تفکیک کنید. از خود و از یکدیگر بپرسید: «کدام یک سنگین تر بوده است؟ لحظه های خوب یا نه چندان خوب؟» برای ارزیابی بهتر وجود فرد سومی مانند یک دوست باتجربه، عضو عاقل خانواده یا مشاور مجرب می تواند مفید واقع شود. البته برخی از مشکلات قابل حل و اصلاح هستند اما برخی دیگر به خصوصیات شخصیتی شما و طرف مقابل مربوط است و متاسفانه در طول زندگی مشترک با آَن دست و پنجه نرم خواهید کرد بنابراین اگر رابطه دشواری با هم داشته اید، شاید صلاح این است که این رابطه را ادامه ندهید.
    ۱۲. فراموش نکنید عشق شرط لازم برای یک ازدواج موفق است اما هرگز کافی نیست. پس هیچ گاه صرفا به خاطر عشق و بدون در نظر گرفتن شباهت شخصیتی، خانوادگی و... ازدواج نکنید. بسیارند دختران و پسران عاشقی که به خاطر خصوصیات شخصیتی خاص خود نمی توانند با هم سازگار شوند و رابطه پرفراز و نشیبی با هم برقرار می کنند. به علاوه، در ازدواج های بدون شباهت خانوادگی و فرهنگی، عشق و علاقه دوامی نخواهد داشت.
    ۱۳. یک عامل مهم که رضایت زناشویی بعد از ازدواج را تضمین می کند، سلامت روانی و شخصیتی همسر است به خصوص بین بعضی از اختلالات روانی و شخصیتی با مشکلات زناشویی رابطه زیادی وجود دارد که البته از حوصله این بحث خارج است. پس قبل از تصمیم گیری نهایی، از سلامت روانی خود و همسر آینده تان مطمئن شوید. بدین منظور می توانید در جلسه های مشاوره قبل از ازدواج شرکت کنید. اگر مشاور صلاح ببیند، اجرای تست روان شناختی را به شما پیشنهاد خواهد داد.
    ۱۴. خصوصیات شخصیتی همسران می تواند روی موفقیت ازدواج آنها تاثیر بگذارد مثلا مطابق با تحقیقات پیشین، افراد انعطاف پذیر همسران راضی تری دارند و برعکس، همسران افراد خودشیفته، از ازدواجشان ناراضی تر هستند. از سوی دیگر، هماهنگی یا شباهت شما و همسرتان از لحاظ ویژگی های شخصیتی، در آینده ازدواجتان تعیین کننده خواهد بود. حال با پذیرش این نکته که این خصوصیات، در طول زندگی افراد تغییر زیادی نخواهد کرد، این موضوع مهم تر خواهد شد. پس، قبل از ازدواج، حتما از خصوصیات شخصیتی خود و طرف مقابل، اطلاعات دقیقی به دست بیاورید. در این زمینه، شرکت در مشاوره قبل از ازدواج و اجرای آزمون (مثلا MMPI۲) پیشنهاد می شود، با یک بررسی درست کارشناسانه اطلاعاتی برایتان روشن می شود که حتی بعد از سال ها رابطه قبل از ازدواج هم نخواهید توانست به آن برسید.
    ویرایش توسط amf66 : شنبه 14 فروردین 95 در ساعت 23:57

  4. 2 کاربر از پست مفید amf66 تشکرکرده اند .

    hamdardiuser (یکشنبه 15 فروردین 95), sookoot (جمعه 29 مرداد 95)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. اگر ما جدا شویم ، برادرم و خواهر شوهرم چه می شوند ؟
    توسط salma82 در انجمن طــــــــرح مشکلات خانواده: ارتباط مراجعان-مشاوران
    پاسخ ها: 17
    آخرين نوشته: یکشنبه 22 اردیبهشت 92, 11:13
  2. کی بچه دار شویم؟
    توسط ترگل1 در انجمن مقالات و مطالب آموزشی در مورد خانواده
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: دوشنبه 24 مرداد 90, 11:36
  3. ویژگی های افراد خود شکوفا
    توسط ani در انجمن شخصیت
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: چهارشنبه 23 دی 88, 14:45
  4. مـلـکـا ذکـر تـو گـویـم
    توسط baran.68 در انجمن موسیقی و آرامش، دانلود موسیقی و...
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: دوشنبه 09 آذر 88, 15:25
  5. کی بچه‌دار شویم و کی نشویم؟
    توسط parnian1 در انجمن مقالات و مطالب آموزشی در مورد خانواده
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: یکشنبه 01 آذر 88, 17:29

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1403 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 05:52 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.