به انجمن خوش آمدید

دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2
  1. #1
    مدیران انجمن آغازکننده

    آخرین بازدید
    سه شنبه 30 خرداد 02 [ 12:14]
    تاریخ عضویت
    1388-7-01
    محل سکونت
    همین حوالی
    نوشته ها
    2,572
    امتیاز
    64,442
    سطح
    100
    Points: 64,442, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 25.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocialRecommendation Second ClassTagger First Class50000 Experience Points
    تشکرها
    13,202

    تشکرشده 14,121 در 2,560 پست

    حالت من
    Mehrabon
    Rep Power
    305
    Array

    تبدیل اخم به خنده

    احساسات ظرف چند دقيقه مي‌آيند و مي‌‌روند اما خلق و حالت، وضعيت عاطفي پايداري است كه براي ساعت‌ها و يا روزها، به منظره جهان رنگ مي‌بخشد. شايد شما به اين تعاريف توجه زيادي نداشته باشيد، اما اين مسائل در زندگي روزمره شما تاثير چشمگيري دارند.
    محققان دانشگاه ميشيگان اظهار مي‌دارند كه خلق و خوي بد به‌طور متوسط سه روز در هر 10 روز به سراغ ما مي‌آيند و در حدود 2 درصد مردم تقريبا هر روز شاد هستند و در حدود 5 درصد افراد، خلق و خوي بد را در چهار روز از هر پنج روز دارند.

    بيش از يك دوجين از آزمايشگاه‌هاي تحقيقاتي كه در حال مطالعه نوروبيولوژي و تنظيم و تعديل خلق و خو و حالات افراد هستند، متوجه شده‌اند كه مردم به‌صورت‌هاي مختلف و در كشورهاي متفاوت، روش‌هايي را براي تغيير حالات‌شان به كار مي‌برند: گوش‌دادن به موزيك، صحبت با يك دوست، پياد‌ه‌روي، سرگرم‌كردن خود، تلاش براي رفع مشكل، خوردن، عبادت، نماز و خريد.

    تفاوت‌هاي جنسيتي در مديريت حالات دروني وجود دارند. مردان به‌طور معمول سعي مي‌كنند خودشان را از اين كار باز دارند (تقريبا راهكاري موفقيت‌آميز است) يا از سيگار استفاده مي‌كنند. زنان بيشتر به صحبت با فردي كه بتواند به آنها كمك كند مي‌پردازند يا به فكر مي‌افتند كه چرا اين حس بد را دارند (كه كمك نمي‌كند.) يادگيري روش‌هاي موثر تقويت حالات دروني و تنظيم خلق و خو مي‌تواند به مردان و زنان كمك كند تا خود را از اين ورطه بيرون كشند.


    روش‌هاي مشكل‌نگر

    موثرترين روش براي دوركردن حالت بدخلقي و يا غم، در درجه اول تغيير علت به وجود آورنده آن است البته به شرطي كه بدانيد چه چيز شما را ناراحت كرده و چرا. بسياري از حالات بد به دليل از دست دادن يا شكست در كار يا ارتباطات صميمانه است و محققان، سوالاتي را كه بايد پرسيده شود. شامل اين موارد مي‌دانند: <چه كار مي‌توانم انجام دهم كه شكست را جبران كنم؟ براي جبران از دست دادن يك ثروت يا دوست، چه كار مي‌توانم انجام دهم؟ اگر امكان دارد، اقدام كرده و آن را حل كنيد.> گزارش را دوباره بنويسيد. از دوستي كه احساسات او را جريحه‌دار كرده‌ايد، عذرخواهي كنيد. به والدين‌تان بگوييد كه در مورد دعوايي كه داشتيد، احساس بدي داريد. اگر نمي‌توانيد كاري انجام دهيد، در اين صورت آنچه اتفاق افتاده را بپذيريد و به كارهايي توجه داشته باشيد كه دفعه بعد به شيوه ديگري انجام خواهيد داد.

    روش‌هاي مبتني بر احساسات و عواطف

    اگر نمي‌توانيد مشكل مربوط به احساس ترس را حل كرده يا آن را تشخيص دهيد، در اين صورت بهترين راه‌حل، تمركز بر تغيير احساسات منفي‌تان است. به‌طور مثال سعي كنيد كه يك هدف به سرعت قابل دسترس را تعيين كنيد كه بتواند موجب تقويت روح‌تان با يك موفقيت كوچك باشد. تميزكردن كمد و قفسه‌ها، جمع و جوركردن وسايل و فايل‌هاي روي ميزتان و يا نوشتن نامه به كساني كه خيلي وقت است از آنها خبر نداريد. انتخاب بعدي مي‌تواند تحرك و فعاليت باشد. در مطالعات مربوط به تعديل و تنظيم خلق و خو، ورزش و تحرك بدني مستمر، تنها راهكار موثر براي از بين بردن احساسات بد است.

    به‌طور مثال مطالعات گوناگون اين مساله را تاييد مي‌كند كه فعاليت‌هاي آيروبيك مانند پياده‌روي يا تند راه رفتن به‌طور قابل‌توجهي موجب بهبود حالات خلقي مي‌شود. اگرچه انسان وسوسه مي‌شود تا هنگام كسالت و بي‌حوصلگي خود را از سايرين دور كند اما بهتر است كه اين كار را به تعويق بيندازد. تحقيقات يادآور مي‌شوند كه ايده‌ خوبي نيست كه وقتي احساس بي‌حوصلگي مي‌كنيد، عبوس و ترشرو شويد بلكه وانمود كنيد كه اوضاع عوض شده ولي وقت‌تان را با سايرين بگذرانيد، زيرا دوستان شما اغلب مي‌توانند به بهبود حالت شما با ارائه نقطه نظرات خود كمك كنند. اما هنگام در كردن فرد مناسب، احتياط كنيد زيرا ممكن است احساساتتان به‌جاي بهتر‌شدن، از آن چيزي كه هست، بدتر شود. يكي از روش‌هاي تقويت حالات خلقي اين است كه ذهن‌تان را نسبت به مشكل ببنديد اما نه اينكه در رفع آنچه غلط است نكوشيد و توجه داشته باشيد كه اين راه فقط تاحدي موفق است. كارهاي ساده (به‌طور مثال تماشاي تلويزيون يا مطالعه) فقط به‌صورت موقت عمل مي‌كنند، بنابراين به‌نظر مي‌رسد فعاليت‌هايي كه موجب درگيركردن قوه تخيل مي‌شوند، اثرات بهتري داشته باشند.

    كاري كه تاثير ندارد

    تسليم‌شدن در برابر يك حالت خلقي بد و باقي نگه‌داشتن خودتان در اينكه احساس بد داشته باشيد، كاملا موجب تضمين اين مساله مي‌شود كه شما به‌زودي احساس بهترشدن نخواهيد داشت. محققان نشان داده‌اند كه انتظارات و توقعات منفي به حالات منفي منجر ‌شده و از طرفي كساني كه منتظر هستند تا احساس بدي داشته باشند، بيشتر از بقيه ناراحت بوده و خوشحالي در آنها كم مي‌شود. <تخليه كردن> يا <بيرون ريختن آنها> نيز تاثير بسيار كمي دارد. جيغ و فرياد و يا گريه ‌كردن، فقط باعث تقويت حالت و احساس منفي مي‌شود. مطالعات نشان مي‌دهد كساني كه احساسات‌شان را تخليه مي‌كنند، امكان دارد ساعات بيشتري در ناراحتي باشند. دوباره و دوباره فكر كردن درباره اشتباهات، شكست‌ها يا بدشانسي‌ها نه فقط به دايمي شدن حالت بد مي‌انجامد بلكه مي‌تواند به اضطراب و افسردگي‌ هم منجر شود. كساني كه به اين صورت فكر كنند احتمال كمتري دارد كه بتوانند خودشان را درگير فعاليت‌هاي انرژي‌زا و فرح‌بخش كنند، حتي اگر باور كنند كه از آنها لذت مي‌برند

    ده قدم به سمت خوش‌اخلا‌ق شدن

    1)
    برجسته‌سازي موارد مثبت. به بخش‌هايي از زندگي‌تان فكر كنيد كه خوب پيش مي‌روند، نه آنهايي كه شما را آزار مي‌دهند.

    2)
    موفقيت‌هاي گذشته را مرور كنيد. قبل از ايجاد انگيزه در خودتان براي پيشبرد بيشتر امور در آينده، آنچه انجام داده‌ايد را به خودتان يادآور شويد.

    3)
    عبادت كنيد. انجام امور ديني و مذهبي، بيشترين تاثير را بر رهايي از اضطراب و افسردگي دارد.

    4)
    به موزيك گوش دهيد. با توجه به اين كه شكل‌هاي بسياري از خلاص‌شدن از حالات بد وجود دارد، اين كار حداقل و به‌طور موقتي، يكي از رايج‌ترين و موثرترين موارد براي تقويت خلق و خو است.

    5)
    خودتان را درمان كنيد. اغماض‌ها و گذشت‌ها (بزرگ يا كوچك) مي‌توانند هنگامي كه احساس مي‌كنيد پايين افتاده‌ايد، شما را بالا بكشند. آنها موجب مي‌شوند كه شما احساس خاص و ويژه كنيد.

    6)
    داوطلب بشويد. كارهاي داوطلبانه و فعاليت در خيريه‌ها، احساس بهتربودن را به ما مي‌دهند.

    7)
    ورزش از بهترين راه‌هاي تغيير حالت بد انسان، افزايش انرژي و كاهش فشار و استرس است.

    8)
    رفتار شاد داشته باشيد. لبخند‌زدن و داشتن چهره شاد موجب از بين رفتن مشكلات نمي‌شود اما به بهبود حالت و خلق كمك مي‌كند.

    9)
    تاكيدتان بر آينده باشد. اگرچه نمي‌توانيد گذشته را دوباره بنويسيد اما مي‌توانيد از آن درس بگيريد. تصميم بگيريد كه دفعه بعد، بهتر و سخت‌تر كار كنيد.

    10)
    براي افسوس خوردن، حدي را قايل شويد. به خودتان بگوييد: <امروز صبح درباره خودم احساس تاسف مي‌كنم اما امروز بعد از ظهر به زندگي‌ام توجه خواهم كرد و مسائل صبح را كنار مي‌گذارم

    منبع

  2. 6 کاربر از پست مفید بالهای صداقت تشکرکرده اند .

    morteza2487 (جمعه 25 اردیبهشت 94), ویدا@ (سه شنبه 12 شهریور 92), بالهای صداقت (شنبه 22 مرداد 90)

  3. #2
    عضو فعال

    آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 اردیبهشت 94 [ 09:58]
    تاریخ عضویت
    1389-9-28
    محل سکونت
    ایران_شیراز
    نوشته ها
    3,166
    امتیاز
    21,370
    سطح
    92
    Points: 21,370, Level: 92
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 980
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points10000 Experience Points
    تشکرها
    14,388

    تشکرشده 15,106 در 3,401 پست

    حالت من
    Shad
    Rep Power
    338
    Array

    انتخاب با شماست، شاد یا غمگین؟

    هیچ چیز بدون اجازه و موافقت شما نمی تواند سبب ساز شادمانی و شادکامی در شما شده و هیچ چیز نمی تواند بدون اجازه تان موجب حزن و اندوهتان شود.

    هیچ کس و هیچ عاملی توان ربایش و زایل ساختن شادی و سرورتان را ندارد. به عبارت دیگر درواقع این خود شما هستید که وجود و سرورتان را وابسته به دیگران و عوامل بیرونی می کنید. دانستن این نکته مهم است که تنها مشکل شما این است که متوجه نیستید که خودتان هیچ گونه مشکلی ندارید.

    به زبان دیگر هیچ گونه کاستی در بطن وجودتان به چشم نمی خورد ممکن است شخصی بتواند به بهترین همسر، شغل و تناسب اندام دست یابد ؛ با این وجود این عوامل نقش چندانی در اعتلای روحی و روانی نداشته باشند. وجود و ضمیرتان هیچ نیازی به اصلاح و بازنگری نداشته و تنها نیازش این است که به درستی شناخته شده و درک گردد.
    هدف زندگی این است که رشد کرده و شکوفا شوید و بدین وسیله به عالی ترین مراتب انسانیت نایل گردید. انسان برای این که خود را کامروا و کامیاب بیابد لازم است که اهداف خود را در زندگی تحقق بخشد. اهداف و آرزوهای اشخاص در زندگی متنوع و گسترده است. از جمله این آرزوها می توان به ازدواج ایده آل، فرزندانی نیک، شغلی مناسب و احترام آور و... اشاره کرد.

    اهداف و مقاصد در زندگی تبدیل به بایدهای شما می شوند. زندگی انسان بر روی این کره خاکی به سان یک کلاس درس است و ما آدمیان شاگردان و دانش آموزان کلاس درس زندگی بوده و لازم است که به بهترین شکل دروس لازم را بیاموزیم.

    به بیان دیگر ضرورتی ندارد که همه چیز در زندگی مرتب و منظم بوده و اوضاع و احوال زندگی بر وفق مرادمان باشد. بلکه باید موقعیت های گوناگون زندگی ما را به چالش و مبارزه طلبیده و در اثر غلبه کردن بر این مشکلات درس های اساسی زندگی را بیاموزیم و پیوسته به سوی شکوفایی و پویایی سیر کنیم.
    زمانی که فرد نمی تواند بایدها و اهداف از پیش تعیین شده فرد را در زندگی عملی سازد، احساس شکست و ناکامی می کند. اما اگر فرد زندگی را به سان یک کلاس درس بپندارد و هدفش این باشد که در این کلاس کامیاب و موفق گردد در آن صورت فرد تجارب گوناگون زندگی را از زوایای متفاوتی مورد سنجش و ارزیابی قرار می دهد.

    به قیمت به دست آوردن چیزهای تازه در زندگی لازم است از برخی داشته های پیشین خود چشم پوشی نماییم و این فقدان و کاستی است که سبب ناراحتی و درد در انسان می شود. یک واقعیت این است که بین آنچه خوشایند و آنچه که سودمند است تفاوت وجود دارد. تغییر و تحول در زندگی گریزناپذیر است بنابراین مقاومت و سرسختی بیهوده بوده و لازم است که در برابر جریان و سیر طبیعی زندگی سر تسلیم فرود آورید.

    انسان ها تلاش می کنند که در زندگی خود ثبات ایجاد کرده و کنترل امور را به دست بگیرند تا بدین وسیله حتی المقدور همه چیز در زندگی قابل پیش بینی باشد.

    خجسته ترین و اصیل ترین لحظه زندگی تان زمانی است که اراده می کنید از حقایق حیات آگاه شوید، عزم قاطعی که تزلزل ناپذیر است. پیش چشمان خود نوعی زیست را مجسم کنید که هر روز صبح هیجان زده و مشتاق از خواب برخاسته و شب هنگام خالصانه و صادقانه با خود می گویید که روز خارق العاده ای را پشت سر گذاشته اید.
    موقعی در زندگی انسان پدیدار می شود که لازم است فرد از تغییر و تحول زندگی ساز با آغوش باز استقبال کند. چه اگر فرد در برابر این حرکت و تحول ایستادگی و مقاومت از خود نشان دهد، بدون تردید با مشکل مواجه می شود

    اسرار دهگانه ی شادکامی در زندگی به قرار زیر می باشد:

    1 – تمامی عوامل، ضروریات و ملزومات شادکامی در درون تان موجود می باشد

    2 – هدف زندگی این است که رشد کرده و شکوفا شوید و بدین وسیله به عالی ترین مراتب انسانیت نایل گردید

    3 – تغییر و تحول در زندگی گریزناپذیر است، بنابراین مقاومت و سرسختی بیهوده بوده و لازم است که در برابر جریان و سیر طبیعی زندگی سر تسلیم فرود آورید.

    4– همه موانع و مشکلات زندگی درس هایی در لباس مبدل هستند، به آنها احترام بگذارید و از آنها درس بیاموزید

    5 – ذهن شما تجارب حقیقی را می آفریند، پس یاد بگیرید که با ذهن خود دوست باشید

    6 – ترس ، سرزندگی و پویایی را از شما می رباید، برای غلبه بر آن شجاعت و شهامت خود را، از ترس خود قوی تر سازید

    7 – برای این که به دیگری عشق بورزید و یا دوست داشته شوید، لازم است در ابتدا عاشق خود باشید

    8 – روابط گوناگون شما به سان آینه هایی در برابر دیدگان شما هستند و همه اشخاصی که با آنها حشر و نشر دارید، آموزگاران شما می باشند.

    9– آزادی حقیقی به کنش و پاسخ شما در برابر زندگی بستگی دارد، نه به پاسخ زندگی در برابر شما

    10 – تنها راه چاره مشکلات و مسایل زندگی ، عشق است و بس.


    شما به کمک این اصول می توانید راحت تر به درک و فهم زندگی اصیل نایل شده و هرگاه در زندگی احساس آشفتگی، دلمردگی و گمگشتگی می کنید ، دست به دامن این اصول حیات بخش شده و بدین وسیله به آرامش و خشنودی حقیقی نایل شوید.

    در هر مقطع سنی زمانی فرا می رسد که او از هر حیث برای شکوفایی و بالندگی آمادگی دارد. به همین ترتیب، موقعی در زندگی انسان پدیدار می شود که لازم است فرد از تغییر و تحول زندگی ساز با آغوش باز استقبال کند. چه اگر فرد در برابر این حرکت و تحول ایستادگی و مقاومت از خود نشان دهد، بدون تردید با مشکل مواجه می شود.


    هیچ چیز و هیچ کس جز خود شما نمی تواند سبب ساز آرامش و آسایش شما شود. فرد علیرغم محاسبات و برنامه ریزی های دقیق خویش باز هم با حالات و عوامل غیرقابل کنترل مواجه می شود، چون انسان ها از ماهیت و شخصیتی متفاوت برخوردار هستند و جلوی پیشامدها و حوادث را نمی توانند بگیرند.
    در چنین موقعیتی است که به طور ناخواسته بشقاب های زندگی فرد از تعادل خارج شده و در اثر اصابت با زمین کاملا متلاشی می گردند و بدین واسطه مشکلات محسوسی را به شخص تحمیل می کنند. لذا بدین گونه است که به سادگی آرامش و خشنودی فرد دستخوش تزلزل و تلاطم می شود. به زبان ساده، چنانچه فرد خرسندی و خشنودی خویش را با عوامل بیرونی مرتبط سازد هیچ گاه به این مهم نایل نخواهد شد، زیرا عوامل و شرایط خارجی از چارچوب قدرت شخص خارج بوده و هرآن دستخوش تغییر و تحول می شوند. بنابراین غیرقابل پیش بینی بوده و کیفیتی ثابت و ایستا ندارند، لذا بدین دلیل است که در تمامی حالات و شرایط خواسته های فرد تحقق نمی یابد.

    زندگی را از درون آغاز کنید، زندگی از درون به بیرون جاری و ساری می شود. شادمانی و خشنودی شما به دلیل آن چیزهایی است که در بطن و درونتان جریان دارد و اندوه تان نیز به دلیل کیفیات و ذهنیات درونتان است. به زبان ساده تر، چگونگی دنیایتان در بطن وجودتان شکل می گیرد. شادی و غم انسان ، رابطه تنگاتنگی با چگونگی برداشت ها و تلقیات درونی فرد دارد.

    شادمانی ، تصمیمی است که فرد در موقعیتی خاص می گیرد و چیزی نیست که از بیرون به شخص ارزانی شود. غم و اندوه شخص نیز این گونه تفسیر و تاویل می شود یعنی عوامل خارجی و بیرونی در احساس حزن و اندوه فرد نقش آفرین نمی باشند.

    انتخاب باشماست، شاد یا غمگین؟
    O.o°•♥خـــٌـدایــا راز دل با تــو چـہ گویَـم ڪِہ تــو خــود راز دِلــــی ♥•°o.O


    http://gifportal.ru/data/smiles/cveta-674.gif
    ویرایش توسط ویدا@ : سه شنبه 12 شهریور 92 در ساعت 10:36

  4. 2 کاربر از پست مفید ویدا@ تشکرکرده اند .

    morteza2487 (جمعه 25 اردیبهشت 94), بالهای صداقت (سه شنبه 19 شهریور 92)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1403 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 10:57 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.