سلام مونا جان
خوبی؟ممنون که برام نوشتی.من از تو ناراحت نشدم عزیزم.لازم به عذرخواهی نیست.شرایط حساسه خودمه که ممکنه من رو از هرچیزی ناراحت کنه
به نظرم داری بدترین شرایط رو میبینی..الان انقدر علم پیشرفت کرده که به راحتی اگر به طور طبیعی نشه بچه دار شد، با روشهای جاگیزین خیلی راحت این کار رو میکنن.
هنوز عمل نکرده و تو میگی اگر عمل کنه و خوب نشه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب اینا همه پالس منفیه و بدون شک اثرات منفی خودش رو میذاره.با خودت دائم تکرار کن مطمئنم خوب میشه و خدا بهترین و سالم ترین بچه رو نصیب ما میکنه
مگه برای خدا کاری داره؟
داستانهایی که در قران ذکر شده برای عبرت گرفتن من و شماست.
زکریا(ع)(که به چگونگی داشتن فرزند در سنین پیری می اندیشید) گفت: «پروردگارا! چگونه ممکن است فرزندی برای من باشد در حالی که پیری به من رسیده، و همسرم نازا است.»
خداوند به او فرمود: «این گونه خداوند هر کاری را که بخواهد انجام میدهد.»
پس یعنی تو به اراده و لطف خدا شک داری مونا جان.خداوند هرکاری رو که بخواد انجام میده و مطمئن باش انچه که خیر و صلاح تو هستش رو برات انجام میده.
اینکه ظاهرا با همسرت خوب باشی و در نبودش گریه کنی کار درستی نمیکنی...بالاخره یک روز ناراحتیت فوران میکنه و بدتر میشه...
اگر هر زنی میخواست به خاطر بچه دار نشدن طلاق بگیره که الان امار طلاق هامون خیلی بیشتر از این بود...بچه یک هدیه است.هدیه رو نباید زوری گرفت.هر وقت خدا خودش صلاح بدونه میده.نباید بخاطر اینکه الان فعلا دسترسی به اون هدیه نداری زندگیت رو خراب کنی....
من فکر میکردم شما خانم پخته تر و عاقل تری باشی....
چرا اصلا باید فکر طلاق به ذهنت برسه...مطمئن باش انقدر طلاق نابودت خواهد کرد که شاید برای همیشه قید ازدواج مجدد و بچه دار شدن رو بزنی....
یه چیزی رو هم یادت باشه...از هر چیزی که بترسی میاد سراغت...این قانون طبیعته...و برای همه است
با ظاهر همسرت چه مشکلی داری؟
گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)