سلام دوستان
اینم آواتار جدیدمه.
تمام دلیل من برای زندگی.
تشکرشده 8,207 در 1,574 پست
سلام دوستان
اینم آواتار جدیدمه.
تمام دلیل من برای زندگی.
تشکرشده 37,193 در 7,064 پست
Erica (یکشنبه 12 آذر 96), morteza2487 (جمعه 01 خرداد 94), The Green (سه شنبه 13 آبان 93), فرشته مهربان (دوشنبه 12 خرداد 93), گیسو کمند (شنبه 26 اسفند 96)
تشکرشده 8,207 در 1,574 پست
با سلام
تمام دلیل من برای زندگی حسی است که از عکس دریافت می شه و اون عشق و محبت و حمایت خالصی است که در این عکس یک برادر نثار برادر کوچک ترش داره می کنه گرچه توان اون رو نداره برادرش رو درست بغل کنه .
این عکس رو زمانی گرفتم که پسر کوچکم داشت می رفت یک سوسک رو از زمین برداره و برادرش که این صحنه رو می بینه اونو بغل می کنه تا از سوسک دورش کنه.
اگه این توضیخات قانع کننده هست اشکال به من بر می گرده که توضیح ندادم در غیر این صورت بفرمایید تا برم تحقیق و بررسی کنم.
morteza2487 (جمعه 01 خرداد 94)
با سلام
حس خوبی هست.
ما با این حس مشکل نداریم.
اما دلیل برای زندگی خیلی کلی تر و عمیق تر و مهمتر از یک حس هست.
بیشتر در مورد معنا و هدف و دلیل زندگی جستجو و مطالعه کن.
Erica (یکشنبه 12 آذر 96), morteza2487 (جمعه 01 خرداد 94)
تشکرشده 1,333 در 399 پست
سلام
چه واژه عجیبی!بیشتر در مورد معنا و هدف و دلیل زندگی جستجو و مطالعه کن.
به نظر من این واژه هم می تونه زندگی ادم را بسازه و هم میتونه نابودش کنه!......
بعضی وقتها به خودم می گم ای کاش هیچ وقت برای خودم هدف انتخاب نمی کردم ای کاش بی هدف زندگی می کردم! و کمتر از نرسیدن به هدفم رنج می کشیدم
خیلی از دوستام که بدون هدف روشنی انتخاب رشته کردند و با مسیر زندگی همراه شدند الان زندگی شیرینی دارند...........
واقعا معنا و هدف و دلیل زندگی چیه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
میشه لطفا چندتا کتاب که واقعا به این سوال جواب بده معرفی کنید؟
دلم هدفی عمیق تر و با معنی تر از اهداف تحصیلی می خواد!!!!!!!!!
ولی پیداش نمی کنم
«آرامش» وقتی به سراغت می آید که «تلاش» کرده باشی.
« من در رقابت با هیچ کس جز خودم نیستم، هدفم مغلوب نمودن اخرین کاری است که انجام داده ام. »
« مهم انجام وظیفه است، نه نتیجه »
http://www.hamdardi.net/imgup/5471954c9081a134ec.jpg
Erica (یکشنبه 12 آذر 96), morteza2487 (جمعه 01 خرداد 94), The Green (سه شنبه 13 آبان 93)
تشکرشده 5,213 در 1,375 پست
با سلام و احترام
ببخشید جناب مدیر ، من متوجه منظورتون نمیشم ، میشه بیشتر توضیح بدین!
درسته مخاطبتون خانوم بی نهایت هستن ، اما جالب بود پستتون ، خواستم یه بهره ای ببرم.
یعنی چی که ، فرزندان ایشون دلایل کافی ای نمیتونن باشن !
خیلی از مادران این مرز و بوم ، همین حرفی که خانوم بی نهایت زدن ، میزنن.
منم با صالحه گرامی موافقم ، میشه بیشتر توضیح بدین ، یا کتاب یا مقاله ای معرفی کنین؟
باتشکر.
**برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
یاد نمیگرفتم .....! **
Erica (یکشنبه 12 آذر 96), morteza2487 (جمعه 01 خرداد 94), The Green (سه شنبه 13 آبان 93)
با سلام
بر هر چه همی لرزی می دان که همان ارزی
زین روی دل عاشق از عرش فزون باشد (جهت مطالعه بیشتر کلیک فرمایید)
با سلام دوام ، ثبات، آرامش و رشد انسان به میزان اهدافش و معنای زندگی اش بستگی دارد.
اگر همه هدف و معنای زندگی من یک ماشینی باشد که دارم. ا گر ماشینم را دزد ببرد، دیگر زندگی من بی معنا و بی هدف هست. و یا باید خودم را بکشم. یا هدف جدیدی انتخاب کنم.
اگر هدف جدید انتخاب کنم دچار بی ثباتی و ناپایداری هستم. یعنی هر روز با از بین رفتن یک هدف ، به سوی هدف دیگری تغییر جهت می دهم.
این تغییرات مرا سردرگم می کند.
هدف و معنا زندگی باید به نوعی انتخاب شود که از بین رفتنی نباشد، ثبات داشته باشد، قوی و برانگیزاننده باشد. دیگران نتوانند آن را از ما بگیرند یا به ما بدهند. یا تغییر جهت دهند.
در واقع میزان رشد و آرامش انسان ها به ارزشمندی و بقاء و قدرت هدف و معنای زندگیشون بستگی دارد.
البته بدیهی هست برای رسیدن به چنین هدف سترگ و با ثباتی ما نیاز داریم ابزارهای و مسیرها و روشهایی را انتخاب کنیم (که متاسفانه اکثر افراد نام این وسایل و متدها و منزلهای بین راهی را هدف می گذارند. البته در نام مشکلی نیست. اما باید بدانند اگر اسمش را هدف می گذارند. در واقع تنها یک نقطه و یک قسمتی از مسیر هست. و بعد از آنهم باید بروند به سوی هدف اصلی)
در این قسمت متاسفانه چون هم پوشانی می کند با فلسفه، اعتقادات، فرهنگ، آداب و رسوم و خیلی حوزه های دیگر، مسئله سخت می شود.
اما به طور کلی تعیین یک هدف عالی و قدرتمند در شان انسان می تواند تمام زیرمجموعه های زندگی اش را متحول، یکپارچه، هماهنگ و روان کند.
خانواده ای که در یک تصادف همسرش را از دست می دهد. یا فرزندان از بین می روند.
خانواده ای که عزیزش سرطان می گیرد.
یا فرزند خانواده ای معلول یا عقب افتاده متولد می شود.
دختر زیبایی که صورتش در آتش می سوزد.
سرمایه داری که ورشکست می شود.
تحصیل کرده ای که دچار بیماری می شود.
زن با کمالاتی که گرفتار یک شوهر سخت گیر می شود.
شوهر وفادری که زنش بهش خیانت می کند.
و اکثر مصائب و مشکلات سنگین می توانند مانند زلزله 8 ریشتری هر هدف سست بنیادی را از پا بکنند و فرد را تا جنون ، یا خودکشی یا افسردگی و سایر اختلالات پیش ببرند.
فقط افرادی با اهداف قدرتمند و با فونداسیون قوی در مصائب و مشکلات قوی با ثبات و پایدار می مانند.
حالا شما مقایسه کنید با اهداف آبکی خیلی افراد که با زلزله 2 ریشتری تخریب می شوند.
مثلا وقتی هدف شما فرزند، یا همسر یا تحصیل یا شغل، یا .... باشد، هر کدام اینها چون تا اندازه زیادی با متغیرهای دیگر در ارتباط هست و افراد دیگر هم تاثیر می گذارند. به راحتی می تواند تهدید شود. وقتی در کنکور شکست خوردی ، همه هدفت می رود و زندگیت تخریب می شود.
وقتی شوهرت بد برخورد کرد. چون هدفت یک شوهر خوب بوده است. حالا احساس شکست می کنید. و......
پس از مشخصه های دیگر هدف اینست که هدف باید صرفا به شما بستگی پیدا کند. و اگر هدف در دست متغیرهای غیر از خودت باشد. باید فقط بنشینی و منتظر باشی.
اما اگر هدفت خودش قوی و پرجا باشد. به جای اینکه تو آنرا سرپا نگه داری، هدف تو را سر پا نگه می دارد.
شما وقتی زیر سقف خشت و گلی هستید همیشه باید دستت روی سرت باشد که آن روی تو خراب نشود.
اما وقتی ساختمانی ضد زلزله و قوی داری، او شما رادر برابر باد و باران و زلزله محافظت می کند.
امروزه اکثر ما مشکل در هدف یابی داریم.
امروزه بشر هدف خود را به جای آرامش در آسایش قرار داده است.
دیگه بسه....
چقده حرف زدم!
دو لینک ذیل را در این مورد پیگیری کنید.
انجمن معنا درمانی و مثنوی درمان ------ مخصوصا شاخه معنی و معنا
تکنولوژی ، رفاه و آرامش
===============
پاورقی:
با عرض معذرت خارج از موضوع تاپیک صحبت کردم، این پست جابجا خواهد شد.
(اگرچه دغدغه معنا و هدف زندگی مستقما مربوط به حال و احوال خیلی از بچه های همدردی از جمله خودم هست.)
Erica (یکشنبه 12 آذر 96), mohamad.reza164 (یکشنبه 10 آبان 94), morteza2487 (جمعه 01 خرداد 94), parsa1400 (جمعه 07 فروردین 94), salehe92 (جمعه 23 خرداد 93), فرشته مهربان (دوشنبه 12 خرداد 93), گیسو کمند (شنبه 26 اسفند 96), yasna1990 (یکشنبه 15 شهریور 94),آرام دل(شنبه 10 آبان 93), بخشنده مهربان!!! (یکشنبه 21 آذر 95), عشق آفرین (سه شنبه 11 آبان 95)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)