با سلام
هستند عزیزانی که چه به کمک همدردی چه با تجربه شخصی با بکار گیری الگوهای رفتاری درست توانسته اند مشکلات بین خود و همسر یا دیگران را به خوبی رفع کرده و کام جان خود را شیرین به نتیجه بهره گیری این الگوهای رفتاری درست نمایند .... اعضائی که تاپیک از نتیجه تلاششان و اعلام الگوهایی که به کار بسته اند که موجب موفقیت و شیرین کامی شان شده باز می کنند با ارائه راه کارهای به کار بسته و اعلام تأثیر آن نقش بسیار مهمی ایفاء می کنند با ارائه نمونه عینی از موفقیت در به کار گیری الگوهای رفتاری صحیح و به این صورت نحوه درست به کار گیری راهکارها، در جهت حل مشکلات که نصب العین کاربردی ای برای دیگر اعضاء و بازدید کننده هست بخصوص ان دسته که یا نمی دانند چطور عمل کنند و راهنمایی ها را به کار بندند یا دم از یاس و ناامیدی می زنند .
و مهمتر از آن اثبات قدرت تغییر در انسان بطور خدادادی هست و محوریت تغییر خود بجای در پی تغییر دیگری بودن که اثر مثبت آن خود را در این نمونه ها نشان داده و جای حاشا باقی نمی گذارد ....
تاپیک زیر که یک نمونه از موفق ترینها هست و به raha_ashegh از این بابت صمیمانه تبریک می گویم مرا برآن داشت که چنین تاپیکی ایجاد کنم
حل شدن مشکلات من به کمک عمل به راهنمایی های همدردی
امید دارم روز به روز به تعداد چنین تاپیکهایی که در اینجا معرفی می شوند افزوده گردد .... ان شاء الله
علاقه مندی ها (Bookmarks)