سلام. من به مدت دو سال یه دختر رو میشناسم. البته از بعد کرونا و بسته شدن دانشگاه دیگه ندیدمش. تو این مدت با هم خوب بودیم ولی خب هییییچ حرفی از ازدواج اینا نبود اصلا. من فارغ التحصیل رشته ی اون هستم. خلاصه دیگه الان شرایط کارم و خونم اونجوری شد که میخواستم و تصمیم گرفتم دیگه بهش بگم چون آخرای دانشگاهشه. دو بار با فاصله بیشتر یه ماه ازش خواستم بیاد بیرون که بگم. دفعه اول رد کرد بخاطر کرونا و دفعه دوم هم چند روز پیش گفت شاید نتونم بیام بیرون. منم گذاشتم و رو حجب و حیا و دیگه بیش از حد اصرار نکردم چون درست نیست. با یه دوستم که در جریان بود مطرح کردم ( اولین اشتباهم ) و گفت که پیامی بهش بگو چون اگه تموم بشه و بره ممکنه فرصت پیش نیاد هیچ وقت. خلاصه همه چیزو گفتم و راستش رو هم گفتم (که این اشتباه دومم بود ) و اونم حس میکنم دیگه بی اعتماد شد بهم. گفت من به عنوان یه نفر ارشد یا دوست حساب میکردم و اصلا همچین فکری نمیکردم. و بعدهم دیگه گفت فعلا نمیخوام وارد هیچ رابطه ای بشم و شاید هیچ وقت نتونم شما رو جور دیگه ای ببینم.
کلمه نه رو مستقیم نگفت و خیلی احترامم گذاشت ولی حس میکنم جوری شد دیگه هیچ وقت باهام حرف نزنه و اصلا اعتماد نکنه بهم. ولی دیگه مجبور شدم چون یه ماه دیگه تمومه و بعدش دیگه هیچی به هیچی میشد از وقتی هم کرونا شد نبودش و حالا هم قبول نکرد بیاد بیرون
الان من چیکار کنم که بشه این اشتباهات رو جبران کرد؟ اصن میشه کاری کرد؟
بخدا خیلی دختر خوبیه و به این راحتی مثلش گیر نمیاد. دوستم حالا میگه خب دیگه پس بیخیال شو ولی با یه تلاش خیلی ساده چرا ناامید بشم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)