سلام مدیر
اجازه هست من همین تاپیک رو به عنوان یک تاپیک تعاملی مطرح کنم? البته یه تاپیک مشابه هست که توش عنوان شده فقط اغراد خوشحال وارد بشن که اون دسترسیش محدوده
قبلا بابت جوابتون ممنونم
تشکرشده 20 در 12 پست
سلام مدیر
اجازه هست من همین تاپیک رو به عنوان یک تاپیک تعاملی مطرح کنم? البته یه تاپیک مشابه هست که توش عنوان شده فقط اغراد خوشحال وارد بشن که اون دسترسیش محدوده
قبلا بابت جوابتون ممنونم
m.reza91 (شنبه 05 اسفند 96), miss seven (جمعه 04 اسفند 96)
تشکرشده 6,516 در 1,477 پست
سلام
خب قراره که چکارکنیم؟کاش کمی توضیح میدادید.
فک کنم برای اجازه ازمدیران اول بایدازطریق تماس با ما اقدام کنیدبعدتاپیک بزنید
عمر که بی عشق رفت
هیچ حسابش مگیر...
m.reza91 (شنبه 05 اسفند 96), miss seven (جمعه 04 اسفند 96)
تشکرشده 2,947 در 957 پست
من فعلا گوش غم کر خوشحالم
تشکرشده 20 در 12 پست
خدا رو شکر ک خوشحالی.
گفتم عمومی بگم و بقیه اعضا هم کمک کنن که اگر مدیر ناراضی بود با دیدن نظرات موافق شاید راضی بشه :))
روندش ساده است هر صبح یه پیام میذاریم در حد یکی دوجمله مثلا : من چون هستم خوشحالم:)))) هر نفری هم که خواست توی چالش شرکت کنه یه عدد بزنه کنارش که مشخص باشه هر نفر چندمین روزش هست و البته هر روز پشت هم باشه بهتر هست چون هر روز به یاد داشته هامون هستیم
البته اگر این تاپیک عملی نشد حدافل خوبیش این که خودکون انجام بدیم و جایی بنویسیم که جلومون باشه . این کار خیلی ج میده.
*مونا* (یکشنبه 06 اسفند 96), m.reza91 (شنبه 05 اسفند 96), miss seven (شنبه 05 اسفند 96), paiize (شنبه 05 اسفند 96)
تشکرشده 6,516 در 1,477 پست
سلام
نمیدونم این تاپیک چقدرمورداستقبال قرارمیگیره یاچقدردوام میاره ویاچقدراراره ها قوی میمونه اما:
روزاول:من امروزفوق العاده زیادخوشحالم چون ازصبح که بیدارشدم تاالان داره بارون میزنه واین بارون بدون شک بزرگترین نعمت خداونده که این روزهانصیبمون شده.خداروهزارمرتبه شکر
عمر که بی عشق رفت
هیچ حسابش مگیر...
*مونا* (یکشنبه 06 اسفند 96), miss seven (شنبه 05 اسفند 96)
تشکرشده 37,193 در 7,064 پست
با سلام
تاپیک با توجه به عنوانش به انجمن افراد خوشبخت منتقل شد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)