انسان با همان شوق و رغبتی که که خیر خود را می خواهد چه بسا به نادانی به همان شوق و رغبت شر و زیان خود را می طلبد و انسان بسیار بی صبر و شتابکار است.(11 اسراء)
تشکرشده 385 در 102 پست
انسان با همان شوق و رغبتی که که خیر خود را می خواهد چه بسا به نادانی به همان شوق و رغبت شر و زیان خود را می طلبد و انسان بسیار بی صبر و شتابکار است.(11 اسراء)
... به سراغ من اگر می آیید،
نرم و آهسته بیایید
مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من
parvaz2010 (پنجشنبه 24 شهریور 90)
تشکرشده 12,256 در 2,217 پست
وَلَا تَتَمَنَّوْا مَا فَضَّلَ اللَّـهُ بِهِ بَعْضَكُمْ عَلَىٰ بَعْضٍ ۚ لِّلرِّجَالِ نَصِيبٌ مِّمَّا اكْتَسَبُوا ۖ وَلِلنِّسَاءِ نَصِيبٌ مِّمَّا اكْتَسَبْنَ ۚ وَاسْأَلُوا اللَّـهَ مِن فَضْلِهِ ۗ إِنَّ اللَّـهَ كَانَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمًا ﴿نساء ٣٢﴾
آرزو (و توقّع بیجا) در فضیلت و مزیّتی که خدا به آن بعضی را بر بعضی برتری داده مکنید؛ که هر یک از مرد و زن از آنچه اکتساب کنند بهرهمند شوند. و هر چه میخواهید از فضل خدا درخواست کنید (نه از خلق) که خدا به همه چیز داناست.
hamed65 (یکشنبه 13 شهریور 90)
تشکرشده 385 در 102 پست
آیا کسی که از جانب پروردگارش به راه روشنی قرار دارد مانند کسی است که زشتی عملش برای او زینت یافته و از هوسهای خود پیروی کرده اند؟ (محمد آیه 14)
نرم و آهسته بیایید
وَإِنْ خِفْتُمْ شِقَاقَ بَيْنِهِمَا فَابْعَثُوا حَكَمًا مِّنْ أَهْلِهِ وَحَكَمًا مِّنْ أَهْلِهَا إِن يُرِيدَا إِصْلَاحًا يُوَفِّقِ اللَّـهُ بَيْنَهُمَا ۗ إِنَّ اللَّـهَ كَانَ عَلِيمًا خَبِيرًا ﴿نساء ٣٥﴾
و اگر از جدایی و شکاف میان آن دو (همسر) بیم داشته باشید، یک داور از خانواده شوهر، و یک داور از خانواده زن انتخاب کنید (تا به کار آنان رسیدگی کنند). اگر این دو داور، تصمیم به اصلاح داشته باشند، خداوند به توافق آنها کمک میکند؛ زیرا خداوند، دانا و آگاه است (و از نیات همه، با خبر است).
hamed65 (دوشنبه 14 شهریور 90)
تشکرشده 385 در 102 پست
هرچه در آسمانها و زمین است از جنبندگان و فرشتگان بی هیچ تکبر و با کمال تذلل به عبادت خدا مشغولند و
همه موجودات از خدا که فوق همه ی آنهاست می ترسند و هرچه مامورند اطاعت می کنند.
(49 و 50 نحل)
نرم و آهسته بیایید
وَاعْبُدُوا اللَّـهَ وَلَا تُشْرِكُوا بِهِ شَيْئًا ۖ وَبِالْوَالِدَيْنِ إِحْسَانًا وَبِذِي الْقُرْبَىٰ وَالْيَتَامَىٰ وَالْمَسَاكِينِ وَالْجَارِ ذِي الْقُرْبَىٰ وَالْجَارِ الْجُنُبِ وَالصَّاحِبِ بِالْجَنبِ وَابْنِ السَّبِيلِ وَمَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ ۗ إِنَّ اللَّـهَ لَا يُحِبُّ مَن كَانَ مُخْتَالًا فَخُورًا ﴿نساء ٣٦﴾
و خدای یکتا را پرستید و هیچ چیزی را شریک وی نگیرید و نسبت به پدر و مادر و خویشان و یتیمان و فقیران و همسایه دور و نزدیک و دوستان موافق و رهگذران و بندگان که زیردست تصرف شمایند نیکی کنید، که خدا مردم متکبّر خودپسند را دوست ندارد.
hamed65 (پنجشنبه 24 شهریور 90)
تشکرشده 385 در 102 پست
و ما انسان را خلق کردیم و از وسوسه ها و اندیشه های نفس او کاملاً آگاهیم که از رگ گردن به اونزدیکتریم
(16سوره ق)
نرم و آهسته بیایید
parvaz2010 (سه شنبه 15 شهریور 90)
تشکرشده 385 در 102 پست
و بدانید که زندگانی دنیا جز بازیچه و هوسرانی (لهو و لعب) نیست و اگر به خدا ایمان آورید و پرهیزکار شوید ، پاداش اعمال شما را در بهشت خواهد داد.
(36 فتح)
نرم و آهسته بیایید
parvaz2010 (دوشنبه 04 مهر 90)
إِنَّ اللَّـهَ لَا يَظْلِمُ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ ۖ وَإِن تَكُ حَسَنَةً يُضَاعِفْهَا وَيُؤْتِ مِن لَّدُنْهُ أَجْرًا عَظِيمًا ﴿نساء ٤٠﴾
خداوند (حتّی) به اندازه سنگینی ذرهای ستم نمیکند؛ و اگر کار نیکی باشد، آن را دو چندان میسازد؛ و از نزد خود، پاداش عظیمی (در برابر آن) میدهد.
hamed65 (دوشنبه 04 مهر 90)
تشکرشده 385 در 102 پست
آنها برتو (پیامبر ص) به مسلمان شدند منت می گذارند، بگو شما به اسلام خود بر من منت منهید ، بلکه اگر راست می گویید این خداست که بر شما منت دارد که شما را به سوی ایمان هدایت کرده است .
(حجرات 17)
نرم و آهسته بیایید
parvaz2010 (پنجشنبه 17 شهریور 90)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)