مراقبه معنوی
سلام
بعد از اینکه دیدم بسیاری از همدردی های تالار مثل من نگران پایان ماه رمضان و حفظ حال و هوای معنوی هستند.این تایپیک را به نیت اشتراک گذاری تجارب و نکته های معنوی ایجاد کردم. نکته هایی که هم باعث رشد و حال خوب معنوی میشود، هم در حفظ آن کمک میکند.امیدوارم هر کسی نکته ای که مخصوصا آنرا تجربه کرده یا از درستی آن اطمینان دارد ، اینجا به اشتراک بگذارد تا دیگران هم استفاده کنند.
اولین نکته ای که به تجربه من باعث میشه حال و هوای معنوی و آن رشدی که در ماه رمضان تجربه میشود به شکلی ادامه پیدا کند نماز شب و استمرار آن هست. همیشه کتابهای زیادی برای وسعت دید معنوی خوانده ام یا مدام سخنرانی ها و نکته ها را دنبال میکنم. ولی به جرات میتونم بگم که اثر نماز شب بسیار عجیب است هم امور دنیوی رو سامان میده و قفل ها رو باز میکنه هم مهمتر اینکه از نظر روحی و روحانی باعث حال خوب در طول روز میشود. چقدر یقین را افزایش میده. اگر کسی یه وقت فرصت ۱۱ رکعت رو نداشت میتونه دو رکعت بخونه. به نظرم افرادی که صبح سر کار میروند ، میتونند طوری تنظیم کنند که قبل نماز صبح یا ابتدای نیمه شب شرعی خونده بشه که فرصت خواب کافی هم داشته باشند
ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.
ویرایش توسط ammin : شنبه 01 اردیبهشت 03 در ساعت 22:12
علاقه مندی ها (Bookmarks)