سلام
من تمنای دعا دارم خیلی خیلییییی احتیاج دارم.
میشه برام دعا کنید؟
از خدا گشایشی میخوام.
انشالله حاجت روا باشید
تشکرشده 6,894 در 1,489 پست
سلام
من تمنای دعا دارم خیلی خیلییییی احتیاج دارم.
میشه برام دعا کنید؟
از خدا گشایشی میخوام.
انشالله حاجت روا باشید
miss seven (سه شنبه 08 تیر 95), mohamad.reza164 (چهارشنبه 09 تیر 95), paiize (سه شنبه 08 تیر 95), باغبان (شنبه 11 فروردین 03), سعید1234 (سه شنبه 07 خرداد 98)
تشکرشده 2,947 در 957 پست
سلام فرشته ی اردیبهشت عزیز
از صمیم قلبم از خداوند متعال میخوام که بحق مقربین درگاهش حاجتت به بهترین نحو ممکن برات برآورده بشه
mohamad.reza164 (چهارشنبه 09 تیر 95), paiize (سه شنبه 08 تیر 95), فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 09 تیر 95), باغبان (شنبه 11 فروردین 03)
تشکرشده 36,037 در 7,414 پست
خودمونو به تخت ببندیم برای رهایی از اعتیاد به ظلمت
حالمان بد میشود وقتی در ظلماتیم ..... وقتی انس گرفته باشیم با نور ، با کوچکترین تاریکی حال دلمان بد می شود و زود متوجه این حال خراب می شویم ، علت را جویا می گردیم تا زود درمان کنیم ...
اما اگر عادت کرده باشیم به ظلمت نه تنها متوجه نمی شویم که خیلی بیماریم که گاه سرخوش از خوشیهای روزمره گی ، تصور می کنیم خیلی هم خوبیم و بهتر از این نمیشه .
اما سرگردانیها و بیقراریها و عصبی بودنها و کم طاقتیها و اسیر ظواهر و لذتها ماندن و در پی سراب لذائذ این در و آن در زدنها ..... نه علامت خوشی که نشان اعتیادمان به ظلمت است ...... وقتی به خود می آییم که خسته و وامانده و زخمها خورده از سرخوردگیهائیم و تازه متوجه می شویم خیلی بیماریم و باید مدتی بستری باشیم تا حال دلمان خوب شود آنهم با تحمل نیستر انواع جراحیهایی که غده های وابستگی را از دلمان خارج می کند ......
دارلشفای رمضان ....... و آی سی یو شبهای قدرش شفا خانه ای بی بدیل است .... فرصتی که بدون بستری شدنهای طولانی و جراحیهای پررنج و عوارض بهبودمان می بخشد و ترک اعتیادمان می دهد .....
شبهای قدر و فرشته های آنلاین و دلهای همراه و همسو و خدایی بس مهربان که منتظر درخواستهای ما هم نیست تا ببخشاید و هبه دهد ، چه رسد به آنکه بخوانیمش ......
خود گفته است ... ادعونی استجب لکم
الهی و ربی من لی غیرک
الهی غیر از تو کسی نیست که مرا کسی غیر از تو باشد
التماس دعا در این شبهای پر بها
یا رب
مائیم و شبی که قدر و منزلتش را برابر هزار ماه قرار داده ای ... شبی که درک منزلتش خارج از توان ماست .....
در حریم عشق نتوان دم زد از گفت و شنید
زانکه آنجا جمله اعضاء چشم باید و گوش
ملائک را در این شب مأموریت داده ای که که مارا دریابند و خوان رحمتت به روی ما بگشایند تا برگیریم هرآنچه خواهیم در دایره خیر .... ووای بر ما اگر غفلت هوش از سرمان برده باشد و دیده بصر باز و بیدار و دیده دلمان در خوابی بیخبرانه از احاطه دنیایی ها از معنا بی بهره باشد و برزبان برانیم آنچه را در عمق ندانیم
خدایا به حق این شب و به حق شهید شب قدر و به حق امام حاضری که غیبت ما را به صبر نشسته است و به حق عظمت و عزت و رحمت و لطف واسعه ات قسم از مقدرات ما در این شب بگردان ، صاحب بصیرت و حکمت و اخلاص و توکل شدن را در اولویت امر و گشایش امور مادی و معنوی خاصه آن امور مادی که سد راه معنا شود پس از آن را ....
می خواهیم از تو که برای جمیع ملتمسین دعا از جمله اعضاء محترم تالار همدردی حاجت روایی و عاقبت بخیری را در این شب مقدر فرمایی.
و از همه مهم تر و انتظار موکد ماست که در این شب مقدر قطعی بگردانی ظهور هرچه نزدیکتر آقا و سرورمان مهدی صاحب زمان علیهم السلام را ... او که می دانیم دوران دوران ظهور پنهانی اوست و لیاقت ما را منتظری تا ظهور آشکارش سر برسد .... به ما بصیرت درک ضرورت ظهورش و لیاقت از جمله یاران زمینه ساز تا وقت ظهور و از یاران خدمت رسان در وقت ظهورش شدن را در این شبهای قدر عطافرما
خدایا همه کسانی که در این مسیر در حرکتند و فعال و گوش به فرمان و در رأس آنان مقام عظمای ولایت ، رهبر حکیم و فرزانه ما را سلامتی و عافیت و توفیقات بیشتر عطا فرما
شر دشمنان و تفرقه افکنان و منافقان و معاندان و فتنه جویان خارجی و داخلی را خاصه آمریکا و اسرائیل غاصب و ایادی اروپائیشان را به خودشان برگردان و نصیب ملت ما و همه مسلمین از این شرارتها ، رشد و بالندگی و مقاومت و پیروزی بگردان و ....
خدایا اجابت مضامین عالیه دعای عالیة المضامین و مکارم اخلاق و مناجات شعبانیه و مناجاتهای خمسه عشر را نصیب همه ما بگردان
در این جا و در این منظر این خواسته ها را بیان کردم که مشمول آمین و همنوایی و تکرار آن از سوی خواننده های این سطور نیز شود به امید اینکه اجابت شود و مهر رد نخورد که این ظن را آنهم در این شب پر رحمت نمیتوانیم داشته باشیم و ما را امید وافر به اجابت است
آمین گویید که آمین ملائک همراه آمینتان باد
بيا ايـن بـار محـکم تر بکـوبـيـم
مکوب اي دل به تلخي دست بر دستدر ايـن قـصـر بـلور آخـر کسـي هست
بکوب اي دل که اين جا قصر نور استبکـوب اي دل مـرا شـرم حضـور است
بکوب اي دل که غفار است يارممـن از کـوبـيـدن در شـرم دارم
بکوب اي دل که جاي شک و ظن نيستمـــرا هـــر چــنـد روي در زدن نيـست
کـريمـان گـر چه سـتار العيوب اند
گـدايانـي کـه محـجوب اند خوب اند
بکوب اي دل، مشو نوميد از اين دربـکـوب اي دل هــزاران بـار ديـــگر
باغبان (شنبه 11 فروردین 03), سحر فروردینی (یکشنبه 05 خرداد 98), سعید1234 (سه شنبه 07 خرداد 98)
تشکرشده 17 در 10 پست
امام صادق (ع) فرمود؛
علت اینکه اهل دوزخ همیشه در آتش خواهند بود آن است که قصد و نیت آنها این بود که؛
اگر همیشه در دنیا بودند همواره خدا را معصیت کنند
و علت اینکه اهل بهشت همیشه در بهشت خواهند بود آن است که؛
قصد آنها این بود که اگر همیشه در دنیا باشند همواره خدا را طاعت کنند.
پس نیت ها است که موجب شده اهل بهشت در بهشت و اهل آتش در آتش جاودان بمانند.
الکافی جلد ۲ ، ص ۸۵
دو شب باقیمانده از شب قدر فرصتی هست که نیت های خودمون رو مشخص کنیم. نیت ما در بر گیرنده تمام اعمال ما هستن... از مسایل دنیوی تا معنوی.
نعمت ها و لذت ها اگر پشتش رضایت خدا و خشنودی اون باشه باعث میشه هم از دنیا بهره ببریم (احساس خوشبختی و رضایت از زندگی ) و هم از آخرت. انگار در دو بهشت زندگی کردیم با تفاوت هایی و در اینصورت هم خالق راضی هست، هم مخلوق.
التماس دعا
- -
باغبان (شنبه 11 فروردین 03)
تشکرشده 6 در 3 پست
سلام دوستان
برای هم دعا کنیم دعای دیگران در حق فرد زودتر برآورده میشود امشب را فراموش نکنید و در حق همدیگر دعا کنیم.
التماس دعا
باغبان (شنبه 11 فروردین 03)
سلام
دستها را در این شبهای قدر به سوی رب العالمین برداریم و با تمام وجود بطلبیم که این آخرین شبهای قدر دوران غیبت مولایمان مهدی علیه السلام باشد و از مقدرات این شب و شبهای دگر، ظهور حضرتش در این سال باشد.
بطلبیم مارا در زمره زمینه سازان ظهور و یارانش باشیم.
زروزها عجیب بوی ظهور می دهد باشد که به سرعت به ظهور برسیم
التماس دعـــــــــــــــــــــــ ـا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)