نوشته اصلی توسط
Aryan1
سلام علیرضا ۳۱۳ ممنون که نظرتو گفتی.راستش اصلا معیار من ظاهر نیست ولی اول ظاهر رو بررسی میکنم اگر مورد پسندم بود میرپ بقیه معیارها رو چک میکنم راستیتش اگر ظاهرشو خوشم نیاد دیگه برای بررسی بقیه چیزا انگیزه ندارم.
سحر خانم ممنون از نظرت
دو نفر قبلی هر دو سر مهریه به هم خورد ولی بعد اینکه سر مهریه به هم خورد مورد اول من با مورد دوم طی کردم که چقدر می تونم مهر بندازم ولی روز خواستگاری دختر گفت هرچی پدرم بگه.هر دو موردم با دوستی و آشنایی قبل ازدواج بود و من لطمه دیدم از بهم خوردن قضیه
اون دختر خانم هم سن و سال من هست و مدت های زیادی من ایشون رو ندیده بودم به دلیل اختلافات فامیلی بیش از ۶ سال بود که ندیده بودم و امسال عید دیدمش.فکر می کنم هفت ماه از من کوچکتر باشه.
شیدا خانم من این دو موردی که گذاشتین رو سرسری نگاه کردم چیزی دستگیرم نشد اصلا متوجه نشدم اینا با خانوادشون چه مشکلی داشتن این طور به نظرم اومد که هر دو موضوعی که لینک دادین با موضوعی که من مطرح کردم بی ارتباط.البته چون زیاد بود من دقیق نشدم اگر صفحه خاصی با موضوع من مرتبط هست لطف کنید بگید بخونم
در هر حال ممنون
با سلام
منظور شیدا جان این بوده که ظاهر همسر برای مردها خیلی مهمه و بعد ازدواج اگر باب میلشون نباشه خیلی سختی می کشن
و این مورد توی این تاپیک ها هست
ظاهر اصلا عادی نمیشه
به هرحال باید مطابق سلیقه خودتون رفتار کنید
احترام به معنی اطاعت نیست که
اگر یه روزی فکر کردید به خاطر احترام به خانوادتون باید هرچی میگن بپذیرید و حرف، حرف اونا باشه لطفا همینطوری مجرد باقی بمونید چون با این دیدگاه دختری که با شما ازدواج کنه خوشبخت نمیشه
احترام اینه که با اونا داد و بیداد نکنید و محترمانه نظرات خودتون رو دنبال کنید
شاید اگر پدرتون در قید حیات باشن یا برادری داشته باشید بتونید این مورد رو با اونها مطرح کنید
اگر هم پدرتون در قید حیات نیستند یا توان این کار رو ندارن شاید از یه بزرگتر توی فامیل بتونید کمک بگیرید که این مورد رو مدیریت کنند البته بزرگتری که دلسوز ، رازدار و قابل اعتماد باشه
پرواز کن آنگونه که می خواهی
وگرنه پروازت می دهند آنگونه که می خواهند
ویرایش توسط فکور : سه شنبه 14 فروردین 97 در ساعت 12:33
علاقه مندی ها (Bookmarks)