سلام دوستان عزیز.
شهادت امام جواد الائمه را به شما و تمامی شیعیان حضرتش تسلیت می گویم
تشکرشده 0 در 0 پست
سلام دوستان عزیز.
شهادت امام جواد الائمه را به شما و تمامی شیعیان حضرتش تسلیت می گویم
تشکرشده 28 در 18 پست
من هم شهادت سرور و مقتدایمان امام جواد علیه السلام را خدمت پدر بزرگوار ایشان امام رضا علیه السلام و همچنین امام زمان(عج) و همه پیروان و دوستدارانش تسلیت عرض می کنم.
تشخيص نامه هاى بى نشان و استخدام ساربان
يكى از اصحاب و شيعيان حضرت ابوجعفر، امام جواد محمّد عليه السلام به نام ابوهاشم حكايت كند:
روزى به قصد زيارت و ديدار آن حضرت ، رهسپار منزلش شدم ، در بين راه سه نفر از دوستان ، هر يك نامه اى به من دادند كه به دست حضرت برسانم ؛ ولى چون نامه ها نشانى نداشت ، من فراموش كردم كه كدام از چه كسى است .
وقتى خدمت امام عليه السلام وارد شدم و نامه ها را جلوى آن حضرت نهادم ، يكى از نامه ها را برداشت و بدون آن كه نگاهى به آن نمايد، فرمود: اين نامه زيد بن شهاب است .
سپس دوّمين نامه را برداشت و بدون نگاه در آن ، فرمود: اين نامه محمّد بن جعفر است ؛ و چوم سوّمين نامه را برداشت ، نيز بدون نگاه فرمود: و اين نامه هم از علىّ بن الحسين است ؛ و آن گاه هر كدام را با نام و نسب معرّفى نمود و آنچه نوشته بودند، مطرح فرمود.
بعد از آن ، حضرت جواب هر يك از نامه ها را زير نوشته هايشان مرقوم داشت و امضاء كرد؛ و سپس تحويل من داد.
وقتى برخاستم كه از حضور مباركش مرخّص شوم و بروم ، امام عليه السلام نگاهى محبّت آميز به من نمود و تبسّمى كرد؛ و سپس مبلغى معادل سيصد دينار به عطا نمود و فرمود: اين پول ها را تحويل علىّ بن الحسين بن ابراهيم بده و بگو كه تو را بر خريد اجناس راهنمائى كند.
پس هنگامى كه نزد علىّ بن الحسين رفتم و پيام حضرت را رساندم ، مرا راهنمائى كرد و اجناسى را خريدارى كردم ؛ و سپس آن ها را به وسيله شتر براى امام عليه السلام آوردم .
همين كه به همراه صاحب شتر جلوى درب منزل حضرت رسيديم ، صاحب شتر از من تقاضا كرد كه از حضرت بخواهم تا او را جزء افراد خدمت گذار خود قرار دهد.
وقتى بر امام جواد عليه السلام وارد شدم و خواستم تقاضاى صاحب شتر را مطرح كنم ، ديدم حضرت كنار سفره طعام نشسته و به همراه عدّه اى مشغول تناول غذا مى باشد.
و بدون آن كه من حرفى زده باشم ، فرمود: اى ابوهاشم ! بنشين و به همراه ما از اين غذا ميل كن و ظرف غذائى را با دست مبارك خويش جلوى من نهاد؛ و چون از آن غذاى لذيذ خوردم ، حضرت به غلام خود فرمود: اى غلام ! صاحب شتر را كه همراه ابوهاشم آمده و جلوى منزل ايستاده است ، بگو وارد شود و در كنار شما مشغول خدمت و انجام وظيفه گردد.
منبع:http://www.ghadeer.org/site/qasas/lib/javad/fehrest.htm
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
شهادت حضرت امام محمد تقی به عموم مسلمانان تسلیت می گویم
تشکرشده 32 در 13 پست
باسلام
ضمن تشکر ازدوست خوبم نرگس در خصوص بیان مطلبی که درباره ی علم امام جواد نسبت به گذشته بود. می خواستم از دوستان اهل قلم ومطالعه در خواست کنم در باره زندگی امام جواد(ع ) و کرامات و خصوصیات آن حضرت بنویسند .
امروز با کتابی آشنا شدم با نام سیره اهل بیت نوشته آیت اله جعفر سبحانی که در زمینه زندگی نامه چهارده معصوم می باشد .
امیدوارم بتوانیم در روزهای خاص که همه از غم و اندوه شهادت این بزرگوار صحبت می کنند بتوانیم با گوشه ای از صفات این بزرگواران آشنا شده و در زندگی خود به کار بندیم .
تشکرشده 1,806 در 743 پست
سلام
امروز شهادت امام محمد تقی ع، جواد الائمه ع است.
باشد که ایشان را بیشتر "درک" کنیم تا به مانند ما "ترک".
گویا نکات زیادی در امامت و زندگی ایشان هست.
تشکرشده 1,806 در 743 پست
سریال باب المراد که در شبکه های تلوزیون اینترنتی و غیره هست، پیشنهاد خوبی برای شناخت حداقلی ایشان است
تشکرشده 6,853 در 2,399 پست
گروهى به محضر امام باقر (ع) مشرف شدند، ديدند امام بچه اى دارد مريض است و حضرت در مرض او بسيار ناراحت و بى آرام است.
آنها پيش خود گفتند: خدا نكند كه اين كودك بميرد و گرنه به خود امام احتمال خطر مى رود.
در اين ميان شيون زنان بلند شد، معلوم شد كه كودك از دنيا رفت،
بعد از اندكى امام (ع) به نزد آنها آمد ولى خوشحال و قيافه اش باز بود.
گفتند: خدا ما را فداى تو كند، شما در حالى بوديد كه ما فكر مى كرديم اگر اتفاقى بيافتد شما به وضعى درآييد كه موجب غصه ما باشد!! ولى مىبينيم كه قضيه بعكس شد؟
امام صلوات الله عليه فرمود:ما دوست مى داريم كه محبوب و عزيز ما در عافيت باشد، و چون قضاى خدا بيايد،،، تسلم آن كار مى شويم كه خدا دوست داشته است:
«فقال لهم: انا نحب ان نعافى فيمن نحب فاذا جاء امرالله سلمناالله فيمايحب»
كافى: ج 3 ص 226.
ویرایش توسط باغبان : سه شنبه 07 مرداد 99 در ساعت 00:07
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)