نوشته اصلی توسط
Mr.amir
دوست عزیز این که من گفتم دوست دختر زیاد داشتم به معنای خبیث و ناپاک بودن من نیست من همه روابطم سالم بوده حتی با دوستای هفت هشت سال پیشم هنوز در ارتباطم و اونها هنوز از دوره دوستیمون به عنوان یه دوره خوب از زندگیشون یاد میکنن.مسئله روابط قبل از ازدواج یه چیزیه که الان برای همه هست و اینکه طبق قانون 1400 سال پیش کار بدی بوده برام مهم نیست .بعدشم هر کی میل جنسیش زد بالا که نباید بره زن بگیره.مشکل من اینه که به ازدواج به عنوان بزرگترین انتخاب زندگیم فکر میکنم و نباید توش هیچ اشکالی باشه نه اینکه از ترس به گناه افتادن برم زن بگیرم
سلام جناب امیر. بعضی چیزها غیر مستقیم تاثیر خودشون رو میذارن. مثلا میبینی دختری که 7، 8 سال پیش با شما دوست بوده، شاید الان با فرد دیگری دوسته یا ازدواج کرده و همچنان با شما در ارتباطه و از دورانی که با شما بوده به عنوان دور خوب زندگیش یاد میکنه. میبینید رو هر دختری دست گذاشتید سریع گفت بله و دوست شد، دوستاتون که عاشق شدن، از سر هیجان وارد یه رابطه بی ثبات شدن و خیانت دیدن، یا بدون هیچ پیش آگاهی و هدف مشخصی ازدواج کردن و به طلاق رسیدن...
در چنین مواقعی کافیه محیطتون رو عوض کنید. افرادی که باهاشون معاشرت میکنید ، افکاری که باهاشون اخت پیدا کردین نیاز به بازنگری و غربال دارن.
با شما موافقم که بزرگترین انتخاب زندگی نبایستی از ترس به گناه افتادن باشه، البته که این انتخاب ارزشمند باید در محیط سالم باشه، از طرق صحیح مانند خواستگاری رسمی و علنی باشه، با آگاهی باشه، اصولی باشه، هدفمند و تحت نظارت خانواده ها باشه ، نه بر اساس "یه دور باهاش بزن ببین خوشت میاد یا نه." و البته که باید عمل و عقیده یکی باشه. نمیشه خودمون رو فیلتر کنیم بگیم خانومم اگر دوست پسر داشته، بگو بخندی داشته خائن بوده، اما من دنبال دوستی پاک بودم و از نیت خودم مطلع بودم.
همچنین اگه روابط قبل ازدواج این روزا مال همه هست، خب طلاق و خیانت هم که البته تبعات همین موارد هست برای همه هست و این رو هم اپن مایند باشید و بپذیرید!
قضیه خدا و خرما رو شنیدید؟ میگن در زمان اعراب جاهلیت مردم بت پرست خدایانشون رو از خرما میساختن. سالی خشکسالی و فقر غذایی همه جا رو فرا گرفته بود و مردم همه از گرسنگی میمردن، دیگه چیزی برای خوردن نمانده بود جز خدایانشون که از خرما ساخته بودن! نمیدونستن خدا رو بخوان یا خرما... حالا هم قضیه همینه روابط قبل ازدواج خودش دلیل افزایش طلاق و خیانت در جامعه ماست. نمیشه علت رو بخوایم، اما معلول رو نخوایم. عمل رو بخوایم، عکس العمل رو نخوایم.
نوشته اصلی توسط
Mr.amir
پیش روانشناس رفتن برای کسیه که بی دلیل و منطق یه فکرایی تو ذهنش باشه که خودشم متوجه این میشه که یه مشکلی داره.
رفتن نزد روانشناس و مشاور صرفا برای حل مشکلات حاد روانی نیست. میتونه برای پیش گیری از وقوع مشکل باشه، برای تصحیح افکار و عقاید و خطاهای شناختی باشه. یا یافتن بهترین راهکار برای حل یک مساله.
نوشته اصلی توسط
Mr.amir
من برای همه تفکرات منفیم دلیل دارم به همشون در اثر تجربه رسیدم مشکل اینه که من از همه اتفاقات دور و برم تجربه بدست میارم تا خودم اشتباه نکنم منتها اینا انقدر زیاد شدن که عملا دست و پام بسته شده
توصیه میکنم مقالات مربوط به خطاهای شناختی و همچنین کمالگرایی رو مطالعه بفرمایید.
تنها نفس خداست که اگر بر گل دمیده شود انسان می آفریند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)