با سلام
لطفا بفرمائین این امکان وجود داره که تغییر نام کاربری داد؟
من نیاز فوری به ایجاد تاپیک جدید دارم ولی با این نام کاربری مقدور نیست.یعنی نمیخوام مبادا فردی ار اشناها به هویتم پی ببره.
با تشکر
تشکرشده 376 در 164 پست
با سلام
لطفا بفرمائین این امکان وجود داره که تغییر نام کاربری داد؟
من نیاز فوری به ایجاد تاپیک جدید دارم ولی با این نام کاربری مقدور نیست.یعنی نمیخوام مبادا فردی ار اشناها به هویتم پی ببره.
با تشکر
تشکرشده 6,516 در 1,477 پست
سلام
ازطریق تماس باما یه پیام بفرستیدونام جدیدرودرخواست کنید
بعدش تغییرمیکنه
عمر که بی عشق رفت
هیچ حسابش مگیر...
مدیرهمدردی (شنبه 13 آذر 95), ZENDEGIBEHTAR (یکشنبه 16 آبان 95)
تشکرشده 5 در 5 پست
من نه ميتونم پست بزارم نه اينكه تو قسمت مشكلات خانواده مشگلمو ميزارم اما قفلش كردن كه برم قسمت مشاوره تخصصي اونجام كه ميرم نميتونم موضوع رو بزارم چرا واقعا؟مگه چي گفتم كه قفل شد همه از من موضووعات بدتر و قوي تر من ديدم گذاشتن مشگلي ندارن؟الانم مجبور شدم با پوزش اينجابگم چرا نميتونم پست بزارم
تشکرشده 376 در 164 پست
با سلام
چرا نام کاربری من تغییر پیدا نمیکنه؟
مدیر همدردی تشریف نیاوردن؟
من توی شرایطی هستم که واقعا به مشاوره دوستان نیاز دارم حتی ممکنه اشتراک ازاد بگیرم.
لطفا نام کاربریم رو تغییر بدین تا بتونم تاپیک جدید باز کنم
با تشکر
تشکرشده 37,193 در 7,064 پست
طبق قوانین همدردی کسانی که مواردی مربوط به مسائل جنسی، خصوصی یا حاشیه ای دارند باید از طریق انجمن خصوصی و تخصصی سئوال خود را مطرح کنند و پاسخ خصوصی بگیرند. به این منظور باید عضو انجمن آزاد باشند.
جهت اطلاعات بیشتر به لینک ذیل مراجعه فرمایید در ایمیل هم برای شما پاسخ را قبلا ارسال کردم
با تشکر
http://www.hamdardi.net/thread-30358.html
تشکرشده 376 در 164 پست
ممنون که پاسخ دادین.
بله قبلا دوست عزیز لطف کردن و من رو راهنمایی کردن و بنده هم طبق فرمایش ایشون عمل کردم.بعد از طرف یکی از کابر ها برام پیام ارسال شد که تا اطلاع ثانوی مدیر همدردی در تالار حضور ندارند و وقتی برگشتن نام کاربری بنده تغییر خواهد کرد.
ایشون آخرین تاپیک من رو هم موقتا حذف کردن و گفتن زمانیکه نام کاربری من تغییر کرد تاپیکم رو میذارن.
الان هم طبق فرمایش شما عمل میکنم و دوباره نام کاربری رو خدمتتون ارسال میکنم
تشکرشده 378 در 207 پست
منم ميخوام تاپيك هام حذف بشه ولي نمي دونم چيكار كنم
با سلام
شما باید طبق بند 20 قوانین همدردی اقدام فرمایید . به این منظور باید عضو انجمن آزاد شوید.
برای اطلاع بیشتر از نحوه دسترسی و امکانات هر گروه از کاربران می توانید به لینک ذیل مراجعه فرمایید:
http://www.hamdardi.net/thread-30358.html
با تشکر
تشکرشده 376 در 164 پست
امروز دوبار نام کاربری جدید رو ارسال کردم و تاییدش رو هم گرفتم.
لطفا همکاری فرمائید.
یا اینکه کل تاپیک هام حذف شن و یا اینکه چطور میتونم کلا عضویتم رو لغو کنم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)