به انجمن خوش آمدید

دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 31 از 43 نخستنخست ... 11212223242526272829303132333435363738394041 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 301 تا 310 , از مجموع 422
  1. #301
    عضو عادی

    آخرین بازدید
    جمعه 06 بهمن 91 [ 17:32]
    تاریخ عضویت
    1391-3-13
    نوشته ها
    25
    امتیاز
    623
    سطح
    12
    Points: 623, Level: 12
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    174

    تشکرشده 190 در 30 پست

    Rep Power
    0
    Array

    RE: آشپزخانه همدردی >>>

    من امروز چیز میت(گوشت پنیری) با سبزیجات و سیب زمینی درست کردم.+ سوپ ورمیشل+ سالاد کاهو وکلم+سس سیر...ساده و خیلی خوشمزه بود و به نظرم سالم.فقط یه کوجولو پنیر پیتزا داشت که من مجوزشو میدم .سیب زمینی ها رو به جای اینکه سرخ کنم گذاشتم تو فر...عالییی شد برشته و خوش رنگ بدون روغن.البته من فقط یک قاشق کره ریختم تو ظرف و سیب زمینی ها رو درون اون غلطوندم(میتونید روغن زیتون بریزید)کمی نمک،فلفل،،پودرآویشن،پودر موسیر به سیب زمینی ها زدم(بستکی به ذائقه تون داره) بعد درون فر گذاشتم....خیلی خوب بود و خیلی سالم و خوشمزه بهتون توصیه می کنم به جای سرخ کردن این کارو بکنید بی دل هم راضیه!!
    هویج و فلفل دلمه ای و کلم بروکلی هم در ماهیتابه رژیمی(ببین بی دل جون دیگه نگفتم هپی کال!!) کمی تفت دادم.(بدون روغن به کمی کره یا روغن زیتون)
    حالا نوبت گوشت پنیریه باکلاسش می شه چیز میت!
    گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل وکاری وزردچوبه مخلوط می کنیم . بعد یه گلوله نسبتا متوسط از گوشت رو برمیداریم یکم بازش میکنیم ،وسطش کمی پنیر پیتزا میریزیم بعد دوباره روشو با گوشت می پوشونیم.
    سپس با روغن کم و حرارت کم سرخ می کنیم.حرارت باید کم باشه تا مغز پخت بشن.
    این غذا با نون باگد خوشمزه است از الان بگم اگه بی دل گفت نون باگد نه!من چون خودم خیلی رعایت می کنم غذا سالم باشه وخوشمزه میگم ماهی یه بار یا دو بار اشکال نداره.بی دل بذار از گلوشون پایین بره !نوش جونتوووووووووووووووون.
    چون مقدار گوشت زیاده با دو تاش سیر میشد،البته بستگی داره به اندازه معده تون!!!!من با یکی سیر شدم!

  2. 8 کاربر از پست مفید قلب تپنده تشکرکرده اند .

    قلب تپنده (یکشنبه 24 دی 91)

  3. #302
    عضو فعال

    آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    تاریخ عضویت
    1390-10-11
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,483
    امتیاز
    37,786
    سطح
    100
    Points: 37,786, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

    تشکرشده 10,024 در 2,339 پست

    حالت من
    Ashegh
    Rep Power
    372
    Array

    RE: آشپزخانه همدردی >>>

    بچه ها دستتون درد نکنه

    خیلی زحمت کشیدید

    اما یه سوال مخصوصا از عروس خانوما !

    شما چطور جرات میکنید جلوی خانواده شوهر !!! بیاین از سفره عکس بگیرید !؟

    من یه بار امدم این کار رو بکنم مادر همسری محترم گفتن :واه ! دختره چشم سفید ! میخواد مدرک بگیره پس فردا بهمون بگه چی خوردیم چی نخوردیم !!

    شما هم نکنین از این کارا !!

    خطرناکه حسن !!


    وای ترانه مردم از این جمله ات !!!

    من هر وقت مرغ رو میسوزونم برای اینکه بهم گیر ندن میگم ربش زیاد شده فکر کنم ته دیگه تو هم ربش زیاد شده

    خیلی باحال بود !

    بهار جان

    هم سالاد گردو و هم دسر پیازچه رو بهمون یاد بده

  4. 9 کاربر از پست مفید maryam123 تشکرکرده اند .

    maryam123 (یکشنبه 03 دی 91)

  5. #303
    عضو کوشا

    آخرین بازدید
    چهارشنبه 05 اردیبهشت 03 [ 11:57]
    تاریخ عضویت
    1391-6-06
    محل سکونت
    تهــــران
    نوشته ها
    435
    امتیاز
    12,597
    سطح
    73
    Points: 12,597, Level: 73
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 253
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,016

    تشکرشده 2,385 در 431 پست

    Rep Power
    62
    Array

    RE: آشپزخانه همدردی >>>

    نازنين جان اون پست صرفا شوخي بود وگرنه كدبانو بودن شماواضحه عزيز دلم.اين شوخي ها اينجا عاديه
    حالا يه جوري ازتشكر نزدنه دلخوريتو نشون داديا.از دست ترانه دلخورنشو باوركن قصد و منظوري نداشتم!
    آقاي پدربزرگ من خودم اون غذا روتست كردم و دوست دارم حالانميدونم چرا خوشتون نيومده؟!احتمالا به خاطر سنتونه وگرنه غذا كه مشكلي نداره مثه گوشت سوخاريه ديگه!
    من چون باگوشي آن ميشم يه موقع هايي هنگ ميكنه نميتونم اسمايلربزنم وگرنه پستم پراز اسمايلرميشد!
    به هرحال خودم هم متوجه شدم بهتره سكوت كنم وازتجربيات استفاده كنم و از اين به بعد هم همينكاروميكنم
    حالا بي دل جان بدوبدو يه غذاي جديد يادبده واسه ناهارفردانميدونم چي درست كنم

  6. 8 کاربر از پست مفید taraneh89 تشکرکرده اند .

    taraneh89 (دوشنبه 04 دی 91)

  7. #304
    عضو همراه

    آخرین بازدید
    سه شنبه 03 شهریور 94 [ 14:10]
    تاریخ عضویت
    1390-6-12
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,076
    امتیاز
    13,834
    سطح
    76
    Points: 13,834, Level: 76
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 216
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    6,166

    تشکرشده 6,121 در 1,114 پست

    Rep Power
    122
    Array

    RE: آشپزخانه همدردی >>>

    نقل قول نوشته اصلی توسط taraneh89
    نازنين جان اون پست صرفا شوخي بود وگرنه كدبانو بودن شماواضحه عزيز دلم.اين شوخي ها اينجا عاديه
    حالا يه جوري ازتشكر نزدنه دلخوريتو نشون داديا.از دست ترانه دلخورنشو باوركن قصد و منظوري نداشتم!
    ای وای ترانه جونم من اولین تشکر رو از تو زدم نمیدونم چرا نیست
    وای یعنی چی این حرفا
    خیلی هم پستت خوب و بامزه بود
    راستش من هول هولکی به صورت یکمی یواشکی شب آنلاین شدم وسریع اومدم رو پستاتون تشکر زدمو رفتم
    می خواستم امروز بیام جواب بدم

    ای وای جدا چرا اینجوری شد:(
    ترانه الان نزدیکم بودیا می زدمت با این پستت شاید حق داشتی منم بودم چنین فکری می کردم ولی من رو بچه ها اینجا می شناسن من خودمم اهل شوخی هستم
    -------------------------------------------------------------------

    حالا جوابایی که میخواستم بگم

    برای ترانه:
    آره ترانه یکمی زیادی ته دیگ شدش البته دقت کرده باشی مرغم یکم ربش زیاد شده هااااا

    ولی کسی چیزی نگفت حالا اینا که خوبه دسرم اصلا نگرفت واسه همینم اون رو گذاشتم تو فریزر بعد یخ زد
    دیگه همون جوری یخ زده اوردم حالا همه می پرسیدن این چیه؟چه جوری درست شده؟منم نگفتم این همون کرم کارامله ولی تبدیل شده به بستنی یخی گفتم کم کارامله بستنی قاطیش کردم


    مریم جون شما این وظبفه خطیر عکس برداری از میز شام رو به همسرت بسپر
    اصلا خودت رو دخالت نده .....

    قبل اینکه مهمونا بیاین دوربین رو آماده میکنی و میگی عزیز م یادت باشه عکس بگیرهااا من روم نمیشه جلوی مامانت اینا خواهش می کنی و یکمی حالت مظلومی به خودت میدی
    مهمونام که اومدم بازم یواشکی یادآوری کن خدایی نکرده یادش نره

    بعد موقع شام که همسرت اومد از میز عکس بندازه خیلی با ناز فراووون(در این مواقع اصلا اشکال نداره با ناز حرف زدن) می گی وای عزیزم نمیخواد کن عکس نگیر...حالا مگه چیکار کردم عکس میگیری



  8. 9 کاربر از پست مفید نازنین آریایی تشکرکرده اند .

    نازنین آریایی (سه شنبه 05 دی 91)

  9. #305
    عضو فعال

    آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    تاریخ عضویت
    1390-10-11
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,483
    امتیاز
    37,786
    سطح
    100
    Points: 37,786, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

    تشکرشده 10,024 در 2,339 پست

    حالت من
    Ashegh
    Rep Power
    372
    Array

    RE: آشپزخانه همدردی >>>

    چقدر سوت و کوره اینجا !

    کسی نیست !؟

    خب تا کسی نیامده من بیام و یه کیک خوشگل موشگل بهتون یاد بدم و برم !

    کیک راه راه یا همون زبرا کیک


    ببینید

    مواد یه کیک ساده رو تهیه کنید

    نکته خیلی مهم:

    lمقدار آرد رو کمی کمتر از کل ارد مورد نظر میریزیدچرا؟برای اینکه میخواهیم مایه رو به دوقسمت تقسیم کنیم.یکی ساده و یکی کاکائویی.و چون خود کاکائو مایه رو غلیظ و سفت میکنه پس:

    وقتی دو قسمتش کرردیم به مایه ساده باقی ارد رو میزنیم و به مایه کاکائویی کاکائو رو اضافه میکنیم که حکم همون یه مقدار اردی رو داره که ریختیم تو مایه اولی



    ما نمیخواهیم قسمت کاکائویمون خیلی سفت باشه.باید روان باشه تا حرکت کنه ! کجا بره ؟!

    الان میگم بابا !

    7ماهه به دنیا اومده....

    (وسطش یه شیرین کاری بگم...اگرتونستی نوک زبونتو بزنی به نوک دماغت !؟....





    خجالتم خوب چیزیه به خدا !!! زبونتو بکن تو !!!)

    خب ادامه آشپزیمون

    حالا ما دو تا مایه داریم

    یکی کاکائویی و یکی ساده.برای درست کردن زبرا کیک اینجوری عمل میکنیم

    قالب رو میذاریم دم دستمون و چربش میکنیم

    یه قاشق از مایه ساده میریزیم و یه یه قاشق مایه کاکائویی وسطش.اگر خوش سلیقه و خوش ذوق بودید میتونید چند تا رنگ تهیه کنید تا کیکتون خوشگل تر بشه.

    مثلا توی مایه کیکتون چند قطره آب لبو بریزید.

    تا بشه سه رنگ.
    این کار صبر و حوصله میخواد

    باید قاشق قاشق از مایه بریزید وسط اون یکی مایه و قربون صدقه اش برید و کج خلقی نکنید تا پخش بشه!!







  10. 10 کاربر از پست مفید maryam123 تشکرکرده اند .

    maryam123 (سه شنبه 05 دی 91)

  11. #306
    عضو کوشا

    آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 اسفند 93 [ 14:00]
    تاریخ عضویت
    1390-5-11
    نوشته ها
    588
    امتیاز
    7,524
    سطح
    57
    Points: 7,524, Level: 57
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 26
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    4,002

    تشکرشده 4,006 در 737 پست

    Rep Power
    71
    Array

    RE: آشپزخانه همدردی >>>

    ای ول مریم جان

    من همین امشب کیک ساده درست کرده بودم ولی از مایع کیک ساده چند قاشق جدا کردم و پودر کاکائو زدم و بعد هم نصف مایع رو ریختم تو قالب و مایع کاکائو یی رو روش ریختم و بقیه مایه ساده رو اضافه کردم . اعتراف میکنم به خوشگلی کیک تو نشده بود.
    دفعه بعدی حتما اینجوری میپزم.
    راستی من که گول نخوردم،زبونمو بزنم به دماغم


    آخیش .. این رنگها هم عجب نعمتی هستند قدرشو نمیدونستم . آقای مدیر دست مریزاد
    بگو چرا ما تو این مدت فسرده بودیم ها
    فرقی نمی کند که گودال کوچک آبی باشی

    یا دریای بیکران، زلال که باشی، آسمان در تو پیداست.


  12. 9 کاربر از پست مفید پاییزان تشکرکرده اند .

    پاییزان (یکشنبه 24 دی 91)

  13. #307
    عضو همراه

    آخرین بازدید
    یکشنبه 10 دی 02 [ 10:23]
    تاریخ عضویت
    1391-5-02
    نوشته ها
    1,285
    امتیاز
    24,091
    سطح
    94
    Points: 24,091, Level: 94
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 259
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteranOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    3,682

    تشکرشده 4,954 در 1,249 پست

    Rep Power
    223
    Array

    RE: آشپزخانه همدردی >>>

    مریم جان ای متخصص انواع کیک و شیرینی جات مفید و مضر

    یک سوال

    چطور کیک کشمشی بپزیم به عبارتی چطور کشمش قاطی کیک کنیم که نره ته کیک و بسوزه؟

    یک بار عادی ریختم و یک بار هم یکی از دوستام گفت تو آرد بغلطان کشمش رو و بعد بریز در هر دو حالت هم به ته کیک رفت و علی رغم خوب بودن کیک کشمش ها سوختند

  14. 6 کاربر از پست مفید فکور تشکرکرده اند .

    فکور (یکشنبه 24 دی 91)

  15. #308
    عضو همراه

    آخرین بازدید
    سه شنبه 03 شهریور 94 [ 14:10]
    تاریخ عضویت
    1390-6-12
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,076
    امتیاز
    13,834
    سطح
    76
    Points: 13,834, Level: 76
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 216
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    6,166

    تشکرشده 6,121 در 1,114 پست

    Rep Power
    122
    Array

    RE: آشپزخانه همدردی >>>

    نقل قول نوشته اصلی توسط فکور
    مریم جان ای متخصص انواع کیک و شیرینی جات مفید و مضر

    یک سوال

    چطور کیک کشمشی بپزیم به عبارتی چطور کشمش قاطی کیک کنیم که نره ته کیک و بسوزه؟

    یک بار عادی ریختم و یک بار هم یکی از دوستام گفت تو آرد بغلطان کشمش رو و بعد بریز در هر دو حالت هم به ته کیک رفت و علی رغم خوب بودن کیک کشمش ها سوختند
    سلام فکور جان عزیزم با اجازه متخصص مریم،
    برای اینکه کشمش ها فرو نرود در کیکتون باید کشمش ها را به آرد آغشته کنید یعنی بغلتانید در آرد خام و سپس بریزید داخل مواد کیک

    بله من از هر انگشتم به قول ترانه هنر می چکه

  16. 7 کاربر از پست مفید نازنین آریایی تشکرکرده اند .

    نازنین آریایی (سه شنبه 05 دی 91)

  17. #309
    عضو عادی

    آخرین بازدید
    جمعه 06 بهمن 91 [ 17:32]
    تاریخ عضویت
    1391-3-13
    نوشته ها
    25
    امتیاز
    623
    سطح
    12
    Points: 623, Level: 12
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    174

    تشکرشده 190 در 30 پست

    Rep Power
    0
    Array

    RE: آشپزخانه همدردی >>>

    منم زبرا کیک ،کیک مورد علاقه ام هستش !بیشتر موقع ها درست می کنم و برا بقیه هم سواله که چه جوری راه راه شده منم سر کارشون می ذارم

    منم مثل فکور یه بار به هوس همسر عزیز کیک کشمشی درست کردم،کشمش ها هم به آرد آغشته کردم یه مقدارشون رو ریختم تو مایه کیک مابقی هم ریختم رو کیک ولی در آخر همه کار خودشونو کرده بودند و رفته بودند ته کیک!!!!.خیلی خوشمزه بود ولی دوست داشتم کشمش ها وسط باشند

    بعد یه فکری به ذهنم رسید و گفتم بار بعد نیمه کار که کیک یکم از شل بودن خارج شد کشمش های آردی رو اضافه کنم ولی هنوز امتحان نکردم.

  18. 7 کاربر از پست مفید قلب تپنده تشکرکرده اند .

    قلب تپنده (یکشنبه 24 دی 91)

  19. #310
    عضو همراه

    آخرین بازدید
    سه شنبه 03 شهریور 94 [ 14:10]
    تاریخ عضویت
    1390-6-12
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,076
    امتیاز
    13,834
    سطح
    76
    Points: 13,834, Level: 76
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 216
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    6,166

    تشکرشده 6,121 در 1,114 پست

    Rep Power
    122
    Array

    RE: آشپزخانه همدردی >>>

    من کردم نرفتن زیر تازه گردو هم ریختم!

  20. 6 کاربر از پست مفید نازنین آریایی تشکرکرده اند .

    نازنین آریایی (سه شنبه 05 دی 91)


 
صفحه 31 از 43 نخستنخست ... 11212223242526272829303132333435363738394041 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. حق خودمو بگیرم؟میخوام برم پزشک قانونی
    توسط خانم قاضیانی در انجمن روانشناسی عمومی و طرح مشکلات فردی
    پاسخ ها: 12
    آخرين نوشته: سه شنبه 27 بهمن 94, 22:49
  2. پاسخ ها: 12
    آخرين نوشته: شنبه 03 بهمن 94, 19:42
  3. 27 تا مشکل دارم ، افسرده ام ؟ برم روانپزشک؟
    توسط omid65 در انجمن روانشناسی عمومی و طرح مشکلات فردی
    پاسخ ها: 57
    آخرين نوشته: چهارشنبه 22 آذر 91, 22:08
  4. شبکه اطلاع رسانی پزشک آنلاین
    توسط مدیرهمدردی در انجمن معرفی سایر سایتهای جذاب از نظر شما
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: جمعه 31 تیر 90, 12:29

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1403 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 16:06 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.