شاید من بهتر می دانم که چرا بشر تنها حیوانی است که می خندد.تنها انسان است که به شدت رنج می برد و مجبور است خنده را بیافریند.
نیچه
تشکرشده 210 در 101 پست
شاید من بهتر می دانم که چرا بشر تنها حیوانی است که می خندد.تنها انسان است که به شدت رنج می برد و مجبور است خنده را بیافریند.
نیچه
شیلا (شنبه 08 خرداد 89)
تشکرشده 402 در 153 پست
با تشکر ازمدیر واعضا که واقعا" عالی بود .و نکته ای که به ذهن میرسد که حتما" رنج با اندوه وغم وغصه وامثالهم فرق میکند چون میگویند نابرده رنج گنج میسر نمیشود پس رنج شاید نوعی درد یا غم سازنده است نه مخرب !اینهم نکته ای بود که عرض کردم
omed (جمعه 17 اردیبهشت 89)
تشکرشده 10,163 در 2,191 پست
ترس از رنج از خود رنج بدتر است واينکه هيچ قلبي تا زماني که در جست وجوي روياهايش باشد هرگز رنج نمي برد ، چون هر لحظه جست وجو ،لحظه ملاقات با خداوند و ابديت است
کوه با نخستين سنگ ها آغاز ميشود؛ انسان با نخستين درد؛
keyvan (چهارشنبه 16 فروردین 91)
تشکرشده 37,193 در 7,064 پست
</p><p>
یا به اندازه آرزوهایت تلاش كن ، یا به اندازه تلاشهایت آرزو كن
</p><p>
مدیرهمدردی (دوشنبه 31 فروردین 88)
روزهای سخت بهایی ست که باید برای سرافرازی پرداخت .
خارهای کوچک زخم به جان نمی زنند ، بلکه با او می آمیزد برای روزهای سختر .
ارد بزرگ
keyvan (جمعه 30 مرداد 88)
تشکرشده 36,037 در 7,414 پست
رنج را بسنج ، اعتلا روحت در آن نهفته ، اگر خواسته باشی راحت روح بیابی .
اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرا
همراه هر سختی آسانیست
فرشته مهربان (شنبه 18 دی 89)
گاه زخمی که به پا داشته ام ،زیر و بم های زمین را به من آموخته است
keyvan (چهارشنبه 16 فروردین 91)
تشکرشده 3,584 در 906 پست
لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍ (4بلد)
که ما انسان را آفریده و حیاتش را با رنج و محنت آمیخته ایم .
او نعمتی ازنعمات دنیا را طلب نمی کند, مگر اینکه می خواهد طیب و لذت آن خالص و محض باشد و به چیزی از نعمات دنیا دست نمی یابد , مگر اینکه ممزوج با امری است که خلوص عیش و لذت آن را برهم می زند. گذشته از حوادثی تلخ که برای انسان اتفاق می افتد واو را به رنج می اندازد .
أَيَحْسَبُ أَن لَّن يَقْدِرَ عَلَيْهِ أَحَدٌ(5بلد)
آیا با وجود اینکه خود را مغلوب ناگواریها می بیند , گمان می کند که هرگز کسی بر او قدرت نخواهد داشت و روزهای سختی و تنگدستی برای او نخواهد بود ؟
setareh (چهارشنبه 16 فروردین 91)
تشکرشده 15,106 در 3,401 پست
هر گاه خبر بد را به عنوان نیاز به تغیر پذیرفین و نه به عنوان یک پدیده ی منفی شما از آن شکست نخورده اید بلکه از آن چیز های تازه خواهید آموخت
تشکرشده 37,193 در 7,064 پست
پسرخاله:اون پوست شکلاتارو بده به من
شهاب حسینی:پوست شکلات میخوای واسه چی؟
پسرخاله :یه پیرزنه هست پاهاش درد میکنه فقیرم هست..
شهاب حسینی:خب؟
پسرخاله:بعضی وقتا میرم بهش کمک میکنم خونشو تمیز میکنم و بعضی کارای دیگه...
شهاب حسینی :اهان.....بعدش؟؟؟؟؟؟
پسرخاله:هیچی همیشه بهم میگه بردار از اون شکلاتا بخور منم چون کلاچندتا دونه شکلات داره نمیخورم وواسه اینکه ناراحت نشه این پوست شکلاتارو بهش نشون میدم.
khaleghezey (پنجشنبه 05 تیر 93), negar1987 (پنجشنبه 12 تیر 93), فرشته مهربان (جمعه 31 مرداد 93), مهربان بانو (دوشنبه 09 تیر 93), آویژه (پنجشنبه 05 تیر 93),آرام دل(پنجشنبه 05 تیر 93), آزرم (شنبه 07 تیر 93), عشق آفرین (چهارشنبه 12 آبان 95), صبا_2009 (پنجشنبه 05 تیر 93)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)