سلام من 2ساله بابامواز دست دادم هرروزو هرشب یادش می افتم یادکسایی می افتم ک مثل من باباندارن .دوس دارم با باباتون دردودل کنیداینجا
دل من وباحرفاتون بازکنید
تشکرشده 59 در 27 پست
سلام من 2ساله بابامواز دست دادم هرروزو هرشب یادش می افتم یادکسایی می افتم ک مثل من باباندارن .دوس دارم با باباتون دردودل کنیداینجا
دل من وباحرفاتون بازکنید
گلمریم (جمعه 03 آذر 91)
تشکرشده 5,821 در 1,048 پست
گلمریم عزیز
خدا پدرت رو بیامرزه
البته پدر من هستند
ولی میخوام ازش معذرت بخوام
بابایی به خاطر تمام بداخلاقیام و بدقلقیام و لج بازیام و حرف گوش نکردنام
ازت معذرت میخوام
ببخشید خیلی وقتا حوصله نداشتم
مخصوصا وقتاییکه میگفتی:
نادیا بیا این نرم افزارو بهم یاد بده یا اینکه سیستمم ویروسی شده درستش کن یا اینکه فلان چیزو بهم بگو
ومن همش میگفتم:
بابایی الان حالش نیست!!!
باباجونم
یه دونه ای
فقط واسه نمونه ای
نادیا-7777 (جمعه 03 آذر 91)
تشکرشده 401 در 117 پست
گلمریم عزیز خدا پدرت را رحمت کنه .
منم پدرم 21 ساله که از دست دادم خیلی دلم براش تنگ شده خیلی وقته سر خاکش نرفتم کاشکی بود کاشکی نمی رفت هر چی بزرگتر شدم جای خالیش بیشتر حس شد بیشتر موقع های بهش احتیاج شدید دارم اما نیست داغون میشم اما نیست دلم برا مادرم میسوزه که انقدر صبر و تحمل داره خدا صبرشو بیشتر کنه خدایا به ههمون کمک کن دلتنگیامونو رفع کن کاشکی حداقل به خوابمون میومدن پدرم پدر عزیزم منو ببخش که دختر خوبی برات نبودم تو نمونه یک مرد کامل بودی یاد و خاطرت در ذهنم همیشه میمونه دوست دارم کاشکی بودی .
جان سخت (جمعه 03 آذر 91)
تشکرشده 59 در 27 پست
سلام نادیا جان تشکرازتسلیتت ایشالاغم نبینی ایشالاداغ عزیزنکشی نادیا ی حرفایی هست بایدبگم تروخدا دلخورنشو بخدا ازسرقلب شکسته ام میگم.نادیا نذارمثل من حسرت ی ثانیه بغل کردنشوبخوری نذاربعدعذاب وجدان بگیری نذاروقتی دختری روباباباش دیدی حسرت ی لحظه دیدنش وبخوری سخته شایدتودرکم نکنی نادیا باباموکه ازدست دادم تازه فهمیدم مادرم کیه حاضرم جونموبراش بدم کاش جات بودم دست بابامومیبوسیدم ب پاش می افتادم ازش معذرت میخواستم.بابات بابای منم هست بابادوست دارم باباجان حاضرم ازطرف نادیادستت وببوسم تابوی باباموحس کنم بابایی ک توبغل من جون داد.نادیاقدرشون وبدون
گلمریم (جمعه 03 آذر 91)
تشکرشده 4,547 در 875 پست
سلام گلمريم
منم به نوبه خودم تصليت عرض ميكنم
انشالله آخرين غمتون باشه -درسته وجودت پدرت دركنارت نيست اما روحش هميشه باهاته درسختي ها درخوشي ها هروقت دلت گرفت برو سرمزارش باهاش حرف بزن چشم انتظارته .
پدربزرگ (شنبه 04 آذر 91)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)