سلام شوهر من ۲۶ سالشه با اقایی یک ساله که اشنا شده و دوست شدن
این اقا یه محبت بزرگی در حد همسرم کرده که باعث شده شوهرم شغل قبلیشو عوض کنه و یه شغل اینده دار و با درامد بسیار بالاتر گیرش بیاد یعنی کلا کمک کرده اینده ما عوض بشه و شوهرم به شدت بهش مدیون شده و میگه از برادرم بهم نزدیک تره و حتی اسمشم داداشم سیو کرده ولی ....
این اقا تو زندگی شخصی اصلا ادم درستی نیست ایشون زمانی که نامزد بوده ( تا چند ماه قبل ) با خانم های ببخشید پولی و نامناسب رابطه جنسی داشته
مکان های نامناسب میرفته
با چندتا زن متاهل قرار عاشقانه گذاشته
هر روز مشروب و سیگار به مقدار بسیار فراوان مصرف میکنه
سطح مادی و فرهنگیش بسیار بسیار پایین تر از ماست
خانمشو برای اولین بار دیدم من اصلا به دین و ... اعتقادی ندارم و مذهبی نیستم تا از حجاب یکی ایراد بگیرم ولی با این حال دیدم ظاهر خانم ایشون به شدت زننده هست لباس های تنگ و ارایش بی نهایت غلیط انجام داده بود و فهمیدم پسرای دیگه افتادن دنبالش و ایشون دائم به پسرا لبخند میزد و شوهرشم عین خیالش نبود این خانم به شدت حسود و ظاهر بین طوری که دیدم نگاهش دائم به النگوهای منه و فهمیدم داره میشماره ببینه چنتا النگو دارم !
حالا شوهرم دعوتشون کرده خونه ! من نه تنها راضی نیستم رابطشو با این ادم ادامه بده بلکه حاضر نیستم پاشونو بزارن توخونه من !!!
چندین بار منطقی و با ارامش با شوهرم حرف زدم حرفش فقققط اینه : به من محبتت کرده من بهش مدیونم خیلی ادم جوون مردی هست دوست به درد بخوری هست و همین روابط باعث میشه اینده کمک حالم بشه رفتارای دیگشم رو من تاثیر نداره و زندگی شخصی خودشه !
ولی من میدونم تو این دوستی حسادت ها و عدم تفاهم های فرهنگی و مادی یه روزی به شدت به زندگی ما اسیب خواهد زد
حالا هفته دیگه دعوتش کرده بیان خونمون منم به زور راضی کرد که جبران کنیم و ... ولی من از رو ناچاری قبول کردم و راضی نیستم ادم های هرزه بیان خونم چیکار کنم اقایون سایت اگه بیشتر شما منو راهنمایی کنید ممنون میشم 🙏
علاقه مندی ها (Bookmarks)