با سلام
دوستان من دقیقا یک سال پیش با دختری که هم ترم خودم در دانشگاه بود دوست شدم و نیتم ازدواج بود ( البته در پایان کارشناسی ) ولی هیچ موقع این موضوع رو با ایشون در میون نذاشتم و همیشه تا موقعی که این بحث به میان میومد من به یه کانال دیگه میزدم و کلا میگفتم من همچنین قصدی ندارم تا اینکه بعد از سه ماه دوستی برادر این دختر متوجه رابطه ما شد و دختر هم عنوان کرد که چون آبروم در خانواده به خطر افتاده است دیگه نمیتونم با تو رابطه داشته باشم و من هم برخلاف میل باطنیم و بعد از چند روز از این ماجرا با ایشون قطع رابطه کردم .... اما در شروع ترم بعد این دختر با یک پسر دیگه دوست شد و کماکان هم ادامه داره ..... بعد از رابطه اینها با هم من داشتم دیوونه میشدم و به گونه ایی بود که روز و شب داشتم به این موضوع فکر میکردم اما حالا به نظر شما من بعد از این موضوع چه واکنشی میبایست نشون میدادم ؟ ایا الان برای رو کم کنی هم که شده باید با دختری دیگه در دانشگاه دوست بشم ( چون الان من احساس میکنم که تخلیه عشقی شدم و به هیچ دختر دیگه ایی نمیتونم دل ببندم ) ؟ البه الان بگم که من 20 سالمه و ترم 3 کاردانی الکترونیک درس میخونم ...
علاقه مندی ها (Bookmarks)