سلام عزیزان
برای رفع کسالتی آزار دهنده و اینکه چیز مهمی نباشه و به خیر بگذره به دعایتان نیاز دارم.
امید دارم باز هم دعاهایتان معجزه گر شود
آمین
تشکرشده 36,037 در 7,414 پست
سلام عزیزان
برای رفع کسالتی آزار دهنده و اینکه چیز مهمی نباشه و به خیر بگذره به دعایتان نیاز دارم.
امید دارم باز هم دعاهایتان معجزه گر شود
آمین
Aram_577 (سه شنبه 04 مهر 02), dooo (یکشنبه 30 مهر 02), gholam1234 (دوشنبه 27 شهریور 02), maryam123 (سه شنبه 28 شهریور 02), Mvaz (دوشنبه 27 شهریور 02), میس بیوتی (جمعه 07 مهر 02), مدیرهمدردی (دوشنبه 27 شهریور 02), zolal (سه شنبه 28 شهریور 02), باغبان (پنجشنبه 13 مهر 02)
تشکرشده 309 در 154 پست
dooo (یکشنبه 02 اردیبهشت 03), Mvaz (جمعه 07 مهر 02), مدیرهمدردی (یکشنبه 09 مهر 02), باغبان (پنجشنبه 13 مهر 02)
تشکرشده 2,236 در 911 پست
تشکرشده 2,236 در 911 پست
یاد اون فریادهای شهریور 1400 میفتم. چقدر هق هق گریه کردم. به اندازه کلی سال که عمر کرده بودم، توی یک هفته اشک ریختم. ازش خواستم حاجت رو بده. نداد.... مایوس شدم. برگشتم. یاد اون جمله بزرگواری افتادم که میگفت:
دعا کن، ولی اگر مستجاب نشد با خدا دعوا نکن، میانه ات با خدا بهم نخورد، چون تو جاهلی و او عالم. راضی باش به رضای خدا.
وقتی یه چیزی رو بدست میاریم؛ مغرور میشیم و میگیم ما این کار رو کردیم؛ به خدا قسم که لطف خدا بوده. اگه درخواست ما رو هم پس زده، منتی نیست. صاحب ماس و تصمیم بر این بوده...
تشکرشده 6,853 در 2,399 پست
سلام آقا غلام
اوایل شهریور به رحمت خدا رفتن .
خدا به هممون کمک کنه و تا فرصت هست کمک کنه قدر عزیزانمون را بدونیم .
هر چیزی در درون انسان که برای انسان نیاز هست از راه درستش در طبیعت ، قابل برطرف و بهبود هست .
مثلا ما تشنه هستیم و نیازش هم با آب برطرف میشه ،،،
یه نیازی با یادگرفتن علم قابل برطرف هست ،،،
یه نیازی با صبر قابل بر طرف هست ،،،
نیاز به جاودانگی یه نیاز هست در هممون ،،، و این با مرگ جسمیمون و رفتن به برخ و قیامت قابل برطرف هست .
باز گشت همه به سوی اوست .
خدا اموات همه را هم بیامرزه .
تشکر .
ویرایش توسط باغبان : جمعه 24 آذر 02 در ساعت 15:05
تشکرشده 984 در 396 پست
سلام دوستان ، ان شاءالله سلامت و تندرست باشید ، حلول ماه رجب رو خدمت تون تبریک عرض میکنم
التماس دعا دارم از دوستان
دعا کنید درد استخوانم تسکین پیدا کنه ، مشکوک به روماتیسم هستم . ازمایشات لازم رو انجام دادم منتظر جواب هستم . چون نوزاد هم دارم خیلی اذیت هستم لطفا دعام کنید خدا بهم سلامتی بده تا بچه مو خوب بزرگ کنم و بهش رسیدگی کنم
ممنونم
dooo (یکشنبه 02 اردیبهشت 03), Mvaz (یکشنبه 24 دی 02), مدیرهمدردی (دوشنبه 25 دی 02), باغبان (چهارشنبه 19 اردیبهشت 03), حیاط خلوت (دوشنبه 25 دی 02)
تشکرشده 36,037 در 7,414 پست
سلام بر دعا گویان خیر خواه
همسر یکی از دوستان در اثر سکته مغزی بعد از جراحی بهوش نیامده و در کماست از دیروز هوشیارش بالاتر آمده،
مدد می خواهم و یک یاعلی برای دعای جمعی شما عزیزان که بارها شاهد اثر معجزه اسایش بوده ام. دلگرمم که با دعای خیر شما و هرذکری که دوست دارید برایش بخوانید که به زودی ان شاءالله بهوش خواهد آمد.
الهی خیر ببینید
آمین
ammin (شنبه 01 اردیبهشت 03), dooo (یکشنبه 02 اردیبهشت 03), gholam1234 (پنجشنبه 30 فروردین 03), Mvaz (پنجشنبه 30 فروردین 03), paiize (دوشنبه 03 اردیبهشت 03), مدیرهمدردی (پنجشنبه 30 فروردین 03), باغبان (چهارشنبه 19 اردیبهشت 03), طنین باران (شنبه 08 اردیبهشت 03)
تشکرشده 2,236 در 911 پست
سلام به بزرگواران همدردی، از اونجایی که خودم شدیدا به دعا معتقدم، و وقتی همه راهکارهای عقلانی رو خودم انجام دادم، باز دست به دامان خداوند و ائمه اطهار میشم....
لذا از دوستان همدردی خواهش میکنم برای بنده گناهکارشو هم دعا کنن. فشارهای زیادی روم هست، که البته خیلیاش رو خود آدم باید هندل کنه، قبول دارم اینو. ولی بعضی جاها آدم فک میکنه دیگه کاسه صبرش لبریز شده، نیاز به نگاه خداوند هست، ببینه ما رو.....
ammin (شنبه 01 اردیبهشت 03), dooo (یکشنبه 02 اردیبهشت 03), Mvaz (شنبه 01 اردیبهشت 03), مدیرهمدردی (یکشنبه 02 اردیبهشت 03), باغبان (چهارشنبه 19 اردیبهشت 03), طنین باران (شنبه 08 اردیبهشت 03)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)