تردید در انتخاب بعد از سه جلسه خواستگاری!
سلام دوستانسوالی داشتم که امیدوارم با کمک شما به پاسخ مطلوب برسم.من پسری 29 ساله هستم که به خواستگاری خانمی 27 ساله رفته ام و سه جلسه هم با ایشان صحبت کرده ام . اما هنوز نظرم قطعی نشده و در مواردی ترددید دارم. گفتم از شما که همه استاد هستید بپرسم. اینم بگم که فکر می کنم که اگه من ok رو بدم نظر خانوم هم مثبته یجورایی.ببینید من یکسری ملاک دارم واسه خودم که ایشون یکسری شو داره و یکسریشو هم به نظرم نداره و من موندم چه کنم.مواردی که به من نزدیکه :از لحاظ فکری و منطقی و عقلی خیلی به من نزدیکه . ضمنا ایشون لیسانس دانشگاهی دارن و الان هم مدتی هست که طلبه شده اند. بسیار دختر خوب و معصومی هستش. حسب تحقیقاتی که کردم متوجه شدم خیلی خانواده دار و خلاصه خوب هستن. تحصیلاتمون به هم نزدیکه. به لحاظ اعتقادی تا حد زیادی به هم مشابهیم. و ...اما بحث اینجاست که من روی دو مورد هنوز مطمعن نیستم :1- من وضعیتم طوریه که مثلا تا چند سال نمی خوام فرزند داشته باشم و نیز به احتمال قوی دو فرزند یا بیشتر می خوام داشته باشم اما آیا ایشان که الان 27 ساله اند و وقتی هم عروسی کنیم می شود 28 ساله اونوقت میتوان روی برآورده شدن این خواسته ی من حساب کرد؟2- با اینکه ایشان چهره ی بدی هم ندارند ولی وقتی من با ایشان صحبت می کنم اون شور و شوق و احساس و هیجانی که باید در من ایجاد شود ، نمی شود و ایشان یجورایی در چشم من مثل یک آدم خوب هستن اما اون حسی که باید نسبت به ایشون بعنوان همسر داشته باشم اون حس ندارم . 3- ایشون و خانواده شون به لحاظ مذهبی قوی ترن. آیا این نمی تونه مشکل ساز بشه؟من می دونم که این تصمیم بزرگی توی زندگیم هستش و نمی خوام بعد ازدواج اونوقت بیام خدای ناکرده پشیمون بشم. چون این هم به من ضربه می زنه و بیشتر ازمن هم به اون.لطفا راهنمایی کنید...