سلام خدمت همه عزیزان. یه مشکلی برامون پیش اومده و عاجزانه ازتون درخواست کمک و راهنمایی دارم. (لطف می کنین حوصله می کنین و متن طولانی رو می خونین)
یه مدت پیش تصمیم گرفتیم آشپزخونمون رو کابینت کنیم (کابینت نداره و مادر بیمارم براش سخته که بعد این همه سال تو اون آشپزخونه کوچیک و بی نظم کار کنه). بعد از اینکه از تصمیمون مطمعن شدیم رفتیم پیش بهترین کابینت ساز شهرمون (شهر کوچیک). کابینت خونه یکی از فامیلمون رو درست کرده بودن و ما که فک کردیم دیدیم کارش خوبه. رفتیم مغازه، همکار اون آقا نمونه کار نشونمون داد، یکم توضیح داد، و یه دسته حدودا 50 تایی رنگ از نوع کابینتی که تعیین کرده بودیم نشونمون داد و ما هم تاکید کردیم که رنگ ملایم و روشن می خوایم. چن روز بعد اومدن خونمون و اندازه گرفتن و باز توضیح دادن و قرارداد نوشتن، به این صورت که یه تومن پیش بدیم تا کار رو شروع کنن (مثه همه کابینت سازی های شهر).
دوباره اومدن و اندازه ها رو مجدد تعیین کردن و یکم همفکری کردیم که چی کجا باشه و به توافق رسیدیم. گفتیم رنگش چی میشه گفتن که چن روز دیگه زنگ میزنم بیاین مغازه رنگ و انتخاب کنین.
رفتیم مغازه و باز یه بغل نمونه رنگ دیدیم و یکیش رو پسندیدیم و ایشون در اون بین رو یه رنگ دیگه اصرار داشتن و ساکت و اخمو بودن. گفتن میرم تهران نمونه جدید بیارم صداتون می کنم. ولی رو نمونه مورد پسند ما علامت زدن.
دوباره چن روز صدامون کردن که کار شروع شده و بیاین رنگ و ببینین. رفتیم، چشمتون روز بد نبینه دیدیم اولا اون رنگی که ما پسندیده بودیم نیس و یه رنگ دیگه س، درثانی ایشون از این رنگ کمترین استفاده رو می کنه و رنگ اصلی درا و سطح کار کابینت قرمز- قهوه ای خیلی تیره س!!! اونجا من و ماردم گفتیم که اصلا این رنگ و نمی خوایم و اصلا ازش استفاده نکنین و باز ایشون یا ساکت بودن یا اخمو جوری که انگار ما به ایشون بدهکاریم. من و مادرم گفتیم که رنگی که پسندیدیم چی شد، گفت از ترکیه میاد نمیشه دقیقا همون باشه! اگه اون و می خواین باید منتظر بمونین، گفتیم باشه منتظر میمونیم گفتن نه نمیشه، و رنگا دقیقا اونا نمیشه!!!
خلاصه من و مادرم اومدیم خونه و واقعا ناراحت بودیم و من بیشتر ناراحت و شرمنده بودم، چون به اصرار من رفته بودیم پیش اون آقا!
دیروز مادرم گفتن بیان خونمون گله می کنن ولی من با مادرم بحث کردم که خودتو کوچیک نکن، اما امروز واقعا خودم به این این نتیجه رسیدم که اون آقا واقعا قصد کلاه برداری داره و به عبارتی یه تومنی که از ما گرفته رو اصلا خرج کابینت ما نکرده و می خواد تخته های مونده تو کارگاهشو به ما قالب کنه!
واقعا نتونستم با این مساله کنار بیام که ایشون سر ما کلاه بذاره، و ما هم لبخند و چایی و شیرینی تحویل اونا بدیم! از طرفی ما وضع مالی خوبی نداریم و اینطوری نیس که بگم اشکالی نداره چند سال بعد یه مدل دیگه نصب می کنیم، هرچند از حتی اگه پولدار بودیم نمی تونم به خودم بقبولونم که یکی تو روز روشن سر ما کلاه بذاره. و آشپز خونه ای که کوچیکه و اوپن نیس و خیلی فضای خفه ای داره بشه رنگ قرمز قهوه ای! اصلا با سلیقه ما جور نیس.
خلاصه امروز با مادرم به این نتیجه رسیدیم که فردا اول صب بریم مغازه و بگیم رنگ چی شد و ما رنگ قهوه ای تیره نمی خوایم. اگه قبول نکرد بیخیال اون یه تومن بشیم.
عزیزان ممنون میشم اگه کمکم کنید. نظر شما چیه؟ کاری که من و مادرم تصمیم به انجامش گرفتیم درسته؟ آیا میتونیم یه جور دیگه از حقمون دفاع کنیم؟..........میتونین راه بهتری پیشنهاد کنین؟ با توجه به اینکه بحث آبرو هم وسط هست چون شهر کوچیکه و خانواده ما هم به جز پدرم کسی اهل شکایت و این حرفا نیس........... ازتون سپاسگزارم
پ.ن: ما فقط تا فردا صب وقت داریم
علاقه مندی ها (Bookmarks)