سلام .
مدتیه که خیلی داغونم. توروخدا کمکم کنید.
نامزدم همیشه میگه سرم شلوغه . میگه وقت ندارم. همیشه درگیره کاراشه. خیلی تنهام...
خیلی وقتا پیش اومده که بهش اس ام اس دادم وسط روز و بهش ابراز علاقه کردم اما اصلا تا شب یه اس ام اس هم در جوابش نداده و شب هم که رسیده خونشون و یه اس ام اس زده که سرم شلوغ بود و... بدون شببخیر خوابیده.
توی شرایط روحی خوبی نیستم. بخاطر کم توجهی های نامزدم .
یه وقتا میشه میرم خرید... یا توی خیابون... توی اتوبوس و مترو و... پیش میاد که پسرها و آقایون غریبه بهم توجه زیادی میکنند و درصدد صحیت کردن با من میشن. با خودم میگم پس چرا نامزد خودم اینجوری نیست. انقدر دچار تنش و غم شدم که خدا میدونه. با خودم میگم اون قدر منو نمیدونه. من بین دخترای هم سن و سال خودم از نظر معیارهای زیبایی در سطح خوبی هستم هرجا میرم بهم توجه میشه. اما دریغ از یکم توجه از طرف نامزد خودم.
چند وقت پیش یه جا کار میکردم که سرپرست و مدیرش آدم درستی نبود . چند بار خیلی سربسته بهم گفت که دختر زیبایی هستی و بخاطر چهره ی خواستنیت استخدامت کردم . منم گفتم مرسی . اینجور سوالات و صحبت ها با یه پسر یا مرد غریبه برای من خیلی سنگین و عذاب آوره. این بود که سر یه ماه از اونجا اومدم بیرون.
اینه که دلم نمیخواد اصلا دیگه کار کنم. خصوصا توی شرکت های خصوصی چون میدونم امکان نداره بازم پیش نیاد.
گاهی به جدایی فکر میکنم... میترسم این رفتاراش روز به روز بدتر بشه .
من از بیتوجهی های نامزدم خسته شدم . دلمم نمیخواد به نگاه ها و محبت های پسر دیگه ای پاسخ بدم . فقط دلم میخواد مشکلم حل بشه .
علاقه مندی ها (Bookmarks)