نوشته اصلی توسط
نیاز. م
سلام خدمت دوستان مهربان
من دختری هستم که در آستانه ی ازدواجم. ماه خرداد احتمالا جشن عقدم هست. الان در حد نشون هستم. مشکل من اینه ما خونواده ای هستیم که پدرم حقوق کارمندی میگیره و خونمون و خودمون معمولی هستیم، آدمای بی آزار و اصیلی هستیم. ما چون همیشه برای خرج هامون برنامه داشتیم مسافرت زیاد نرفتیم، فقط دو سه تا شهر، کافی شاپ و رستوران و .. نرفتیم و سعی کردیم خودکفا باشیم. برعکس نامزد من اهل اینه پاشه بره بهترین کافی شاپ تهران و لذت ببره، حتی اگر شده از نصف حقوقش بزنه. نامزدم شغلش آزاده اما خب بواسطه اینکه خیلی تلاش میکنه(دو شیفت کار سخت) میتونه پسنداز کنه. میگه تابحال با دوستاش دو، سه تا کشور مجردی رفتن و میخواد منو بعد عقد با خودش ببره فلان کشور. من هیچوقت از این چیزا نداشتم و ندیدم میترسم کاری کنم، حرفی بزنم چیزی بلد نباشم جلوش خجالت بکشم و یه آدم بقول اینترنتیا خز نشون بدم. چکار کنم همیشه این ناراحتی بامنه. راستش هیچوقت هواپیما سوار نشدم، مثلا چند روز پیشا گفت من عاشق فلان چیزم من یکبارم این اسمو نشنیده بودم و گفتم آره آره .. خداروشکر دیگه چیزی نگفت همش میترسیدم خراب کنم.. خیلی خجالت میکشم .از همه چیز.اما انسان خوبیه و خاکی.
اینم بگم نسبت به دخترای زیبا و خوش اندام و خوش پوست تو اینترنت اندامم تعریف نداره و پوستم تیرست مشکل پر مویی دارم کلا خجالت میکشم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)