سلام، روز و روزگارتون بخير و شادي
حزب 6 با من
ذکر روز دوشنبه یا قاضی الحاجات
التماس دعا
تشکرشده 462 در 107 پست
سلام، روز و روزگارتون بخير و شادي
حزب 6 با من
ذکر روز دوشنبه یا قاضی الحاجات
التماس دعا
تشکرشده 462 در 107 پست
سلام، روزتون بخير و شادي
حزب 7 بامن
ذکر روز پنجشنبه لا اله الا الله الملک الحق المبین
تشکرشده 462 در 107 پست
سلام، روز بخيــــر
حزب 8 با من
ذکر روز یکشنبه یا ذالجلال والاکرام
تشکرشده 462 در 107 پست
سلام ، روزگار بر وفق مراد
حزب 9 و 10 با من
چرا امسال كسي تو ختم قرآن شركت نميكنه!!؟
تشکرشده 717 در 175 پست
سلام به همه
سلام به صنای عزیز
من اومدم،امیدوارم دوستان دیگه همه شرکت کنن.
حزب 11 با من
در پناه حق باشید
اگر روزي...
محبت كردي بي منت٬لذت بردي بي گناه٬بخشيدي بي شرط٬
بدان آن روز واقعا زندگي كرده اي.
تشکرشده 32 در 10 پست
سلام بر عزیزان
با اجازه حزب 12 هم با بنده.
و من الله التّوفیق ...
صاعد (پنجشنبه 10 مرداد 92)
تشکرشده 603 در 163 پست
سلام بر دوستان
حزب 13 با من
حزب 13 - آيات 93 تا آل عمران
ذکر روز دوشنبه یا قاضی الحاجا ت
التماس دعا
[SIGPIC][/SIGPIC]
فرداي قيامت كه گرفتار ترينيم
وحشت زده و بي كس و بي يار ترينيم
آنقدر طرفدار من و توست ابالفضل
انگار نه انگار گنهكار ترينيم
السلام عليك یا ابا الغوث
del (سه شنبه 19 فروردین 93), khaleghezey (دوشنبه 18 فروردین 93), reihane_b (دوشنبه 18 فروردین 93), ویدا@ (دوشنبه 18 فروردین 93)
تشکرشده 603 در 163 پست
سلام
حزب 14 با من
آیات 133 تا 170 سوره آل عمران
ذکر روز سه شنبه یا ارحم الراحمین
التماس دعا
[SIGPIC][/SIGPIC]
السلام عليك یا ابا الغوث
del (سه شنبه 19 فروردین 93), khaleghezey (پنجشنبه 21 فروردین 93), مدیرهمدردی (پنجشنبه 21 فروردین 93)
تشکرشده 603 در 163 پست
با سلام و احترام خدمت تمام یاران همدردی
با توجه به تعداد صفحات این تاپیک و گذشتن از حد مجاز تاپیک جدید تاپیک ختم قرآن اعضا همدردی 2 ایجاد شده، دوستانی که تمایل به شرکت دارن به تاپیک جدید مراجعه کنند.
با توجه به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان بانو صبوری درحال برنامه ریزی برای یک ختم قرآن در این ماه مبارک هستند از دوستان عزیز خواهش می کنم در صورت تمایل برای شرکت در ختم قرآن ماه مبارک رمضان لطفا در تاپیکاعلام حضور براي ختم قرآن در ماه رمضان سال1435قمرياعلام حضور کنند. اجرتون با خدا
با سپاس از تمام دوستان و مدیر محترم همدردی
[SIGPIC][/SIGPIC]
السلام عليك یا ابا الغوث
khaleghezey (پنجشنبه 21 فروردین 93), reihane_b (دوشنبه 01 اردیبهشت 93), صبوری (پنجشنبه 21 فروردین 93)
تشکرشده 5 در 3 پست
خانومای عزیز من واسه مشکلات مالی هم واسه ثواب هم واسه این که پولی دستم بیاد... و گوشه ای از مشکلاتم رو حل کنم ....ختم قران میکنم...اگه ذکری چیزیم هست انجام میدم... با قیمت پیشنهدی خودتون...
دوستان اگه مایلین هم ثواب کنین و هم ادای نذر و یا واسه اموات چشم به راهتون هدیه بفرستین پیغام بدین... یا این که s.kazemi6868@gmail.com ایمیل بدین...
قسم به جونیم و به عزیزام که شک نداشته باشین من انجام میدم ختم رو... و حکم شرعی هم این هست از زمانی که شما مبلغ رو به من دادین این نذر تا اخر عمر بر گردن من هست... واسه چند تا از عزیزان این ختم ها رو انجام دادم... من روزی 6 تا 8 ساعت قران میخونم... و معمولا هم تنها هستم تو خونه...زودتر از یه هفته تمام میکنم...
مطمعنا ثواب بیشتر هم میکنین. چون هم دست من باز میشه و گوشه ای از مشکلاتم حل میشه و هم شما نذرتون ادا میشه. ..
عزیزانی که چند تا ختم کامل نذر دارن و سختشونه قیمتش ..من 10 جز 10 جز هم میخونم که این طوری به شما عزیزان هم فشار نمیاد و خوندش هم برای من اسان تره وقیمت پایین تری هم میگیرم
شماره دفاتر مرجع هم گذاشتم که اگه شک داشتین تماس بگیرین.
تاپیک های زیر هم تاپیک من هست:(( هر کسی دعا یا ختم مخصوصی واسه حاجتش می خواد بگه واسش بزارم..))
http://www.ninisite.com/discussion/t...ostid=39166935
دعا و تعویضاتی که دیگران نتیجه گرفته اند.
http://www.ninisite.com/discussion/t...7&PageNumber=1
همه ختم هاو دستور های مجرب برای ازدواج و بخت گشایی
http://www.ninisite.com/discussion/t...readID=1035859
((عزیزان...می دونم تو این زمونه اعتماد کردن سخته...ولی شما منو به خدا واگذار کنید اگه من نذرتونو ادا کردم اون پول رو حلال کنید ولی اگه ادا نکردم به خدا بگین که ازمراضی نیسنین..بزارید خدا هر چی می خواد با من بکنه...ولی به همون قران و ایه های قران قسم می خورم من تک تک نذرهایی و اعمالی که به من واگذار میشه رو انجام میدم...خدا شاهده...))
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)