تاپیک از مشاوره ای داره به محاوره ای بدل میشه ها ، پستهای اخیر را حذف می کنم که از ظرفیت تاپیک نگذره .
شکلک بخاطر حرف خودم بود که گفتم روزه سکوت
اما اینکه می خواهی هر روز بنویسی . اگر از احساساتت می خواهی بنویسی اینجا جاش نیست بلکه باید دفتری به روشی که جناب اس سی آی گفتند تهیه کنی و احساسات مثبت و منفی را ثبت کنی و بازشناسی کنی و دیگه هم سراغش نروی . اینجا میشه مرثیه سرایی و با کنترل احساس منافات داره و لذا به ضررت هست و خلاف روند کنترل احساس هست .
خوب می دانم که دوست داری برای کسی برون ریزی احساسات داشته باشی ، این خودش همان محور بودن احساسات و کنترل اراده ات در دست ذهن است که نیاز هست روندش را تغییر دهی . اگر بگویم اشکال نداره بیا بنویس که دیگر نه مشاوره هست و نه کمک به تو و می دانی که اینجا هدف مشاوره هست و کمک به افراد برای تغییرات مفید . می دانم ذهنت در مقابل این حرفها به مقاومت دعوتت می کند و به نوعی با پذیرشت در می افتد که نپذیری ... اما اگر بخواهی تغییر سازنده و مثبت به سوی کسب آرامش و نشاط داشته باشی باید بپذیری و مقاومت را کنار بگذاری .
کاش پو سری به تالار می زد و از تجربه اش بعد از تشخیص درست مشکلاتش و کنار گذاشتن مقاومتش می گفت که به درد تو هم میخوره ، آخریت پستش را نمی دانم خوانده ای یا خیر
علاقه مندی ها (Bookmarks)