سلام
چرا امروز نمیتونم از جستجوی "ارسالهای امروز" در بالای صفحه استفاده کنم؟ خطا میگیره: يک جستجوي غير مجاز انجام شدهاست. برگرديد و دوباره تلاش نماييد.
تشکرشده 216 در 84 پست
سلام
چرا امروز نمیتونم از جستجوی "ارسالهای امروز" در بالای صفحه استفاده کنم؟ خطا میگیره: يک جستجوي غير مجاز انجام شدهاست. برگرديد و دوباره تلاش نماييد.
تشکرشده 10,163 در 2,191 پست
سلام
با پیگیری مجدد مدیر محترم همدردی ؛مشكل برگشت به صفحه ، بعد از ارسال از طریق پاسخ سریع حل شد,
و اینکه اگر دوستان توجه کرده باشند بعد از تغییرات انجام شده در تالار امکان استفاده از گزینه (نقل قول)فراهم نبود,که آن هم برطرف شد؛
مثل من, گرامی،
بنده بررسی کردم در این مورد مشکلی نبود,امتحان کنید ؛اگر بازهم با پیام خطا مواجه شدید؛از محیط تالار خارج شوید,و بار دگر وارد شوید.
keyvan (شنبه 12 اردیبهشت 88)
تشکرشده 216 در 84 پست
کیوان جان به توصیه شما عمل کردم اما درست نشد!
پیغام های خصوصیم به هم ریخته پیغام هایی که می فرستم رو در ارسالی ها نشون نمیده یا صندوق پستیم بعضی از آخرین دریافت ها رو نشون نمیده یا پیغام های گذشته رو به عنوان خوانده نشده میاره!!! در تاپیک !!! Difference هم آخرین ارسال از خاطره هست اما من نمیتونم ببینم چون پاک شده نمیتونم ببینم یا مشکل از سیستم منه؟؟؟
ممنون
تشکرشده 37,193 در 7,064 پست
سلام
به نظر میرسه مشكلی در سیستم شما باشه، چون چنین مشكلی هنوز غیر از شما كسی گزارش نكرده است.
لطفا حافظه سیستمتون را با توجه به این لینك پاك كنید و مجددا وارد شوید وتست كنید.
http://www.hamdardi.net/thread-1578-post-14616.html#pid14616
مدیرهمدردی (شنبه 12 اردیبهشت 88)
تشکرشده 4,459 در 1,179 پست
آقای مدیر تکلیف آواتارها چی میشه؟؟؟؟
منتظریم ها...
ممنون از پیگری های شما
تشکرشده 216 در 84 پست
ممنون همش حل شد دستتون درد نکنه
تشکرشده 37,193 در 7,064 پست
سلام نقابنوشته اصلی توسط نقاب
تكلیف آوتارها؟!!
لطفا بیشتر توضیح بدهید؟
تشکرشده 10,163 در 2,191 پست
سلام جناب مدیر منظور نقاب این لینک میباشد
http://www.hamdardi.net/thread-7097-post-75100.html#pid75100
تشکرشده 713 در 214 پست
خوبه ؟نوشته اصلی توسط نقاب
مسلمان (دوشنبه 14 اردیبهشت 88)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)