واااااااااااااااااااااي مرسي . واقعا درست شد . من بعد از ارسال به تالار برگشتم !!!!!!!!! مرسي كيوان جان . دستتان درد نكند . چون بايد يك قدري گرم تر و سفارشي تر تشكر مي كردم روي گزينه تشكر كيليك نكردم . ببخشيد .
تشکرشده 16,567 در 3,447 پست
واااااااااااااااااااااي مرسي . واقعا درست شد . من بعد از ارسال به تالار برگشتم !!!!!!!!! مرسي كيوان جان . دستتان درد نكند . چون بايد يك قدري گرم تر و سفارشي تر تشكر مي كردم روي گزينه تشكر كيليك نكردم . ببخشيد .
ani (پنجشنبه 10 اردیبهشت 88)
تشکرشده 375 در 164 پست
يكي نيست كه به ما هم يه راهنمايي بده يا يه كمكي بكنه
من هنوز هم نمي تونم در بيشتر اكثريت موارد كه بيش از نود درصد مي شه به تالار برگردم و هنوز هم نمي دونم باهاش چكار كنم
يكي نيست كمك كنه ،
ايها الصديقه please help me ممنون
او مـانده و قلب آهنـــی تان مردم!
یا می نگـرد به دشمنی تان مردم!
این پاسخ لطف یک درخت است؟تبر؟
لعنت به نمکدان شکنی تان ! مردم!
تشکرشده 16,567 در 3,447 پست
دلم مي خواهد كمك كنم ولي بلد نيستم . خودم محتاج كمك ديگرانم . چون مال من هم گاهي دوباره گير مي كنه و بر نمي گرده .
تشکرشده 2,462 در 461 پست
بله براي من هم همين مشكل هست زماني كه از جعبه پاسخ سريع استفاده مي كنم صحفه بر نمي گرده و يه صحفه سفيد مياد !!!
تشکرشده 37,193 در 7,064 پست
سلام
متاسفانه مشكل برگشت به صفحه ، بعد از ارسال از طریق پاسخ سریع هنوز باقیست.بنده پیگیر حل آن هستم.
مدیرهمدردی (چهارشنبه 09 اردیبهشت 88)
تشکرشده 713 در 214 پست
فکر کنم کدر محترم تالار از کدهایی استفاده کرده که توی browser های مختلف کار نمی کنه ، هر کسی که مشکل داره اعلام کنه که مشکل در فایرفاکس هست یا ie و چه نسخه ie ؟
منم بچه مسلمان !!! کتابم هست قرآن رسولم داده فرمان .. که وقت صحبگاهی .... کنم شکر الهی ..
تشکرشده 4,459 در 1,179 پست
سلام خدمت مدیر محترم....اقای مدیر فکری هم برای اواتار ها بکنید.....
اگر کمی به آواتار من که دوست عزیز "آرمان" زحمت تهیه ان را کشیده اند دقت کنید متوجه می شوید...تشکر
تشکرشده 2,462 در 461 پست
با سلام
در تكميل فرمايشات آقاي نقاب خدمت جناب سنگ تراشان عرض كنم ، آواتارها جداي بحث اندازه اونها كه در قالب جديد 100*100 مگاپيكسل قدري كوچيكتر به نظر مياد ، آواتارها در مركز قرار نمي گيرند و حالت ناخوشايندي دارند بهتر بود كه در زير نام كاربري و به صورت وسط چين قرار بگيره تا نمود بهتري داشته باشه و قدري هم اگه بزرگتر باشه مثلا 150*150 يا 120*120 به عقيده بنده جلوه بهتري به خود مي گيره.
به عنوان مثال آواتار جديد آقا صابر در اندازه 150*150 طراحي شده با حجم 8 كيلوبايت
تشکرشده 94 در 50 پست
سلام
چرا امروز اینقدر سرعت تالار پایین اومده ؟؟؟؟؟؟؟؟/
بعضی وقتا هم صفحات یه جوری باز میشن
من از هر دو فایر فاکس و اکسپلور استفاده کردم فرقی نداشت
مشکل چیه؟
راستی پاسخ سریع هم دوباره اون امکاناتی که گذاشتین رو نداره و مثه قبل شده
تشکرشده 10,163 در 2,191 پست
سلامنوشته اصلی توسط آرمان 26
با پیگیری مجدد مدیر محترم همدردی ؛مشكل برگشت به صفحه ، بعد از ارسال از طریق پاسخ سریع حل شد,
و اینکه اگر دوستان توجه کرده باشند بعد از تغییرات انجام شده در تالار امکان استفاده از گزینه (نقل قول)فراهم بود,که ان هم برطرف شد؛
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)