آنی جونم شیرینی دانمارکی نه عزیزم شیرینی گل محمدی
تشکرشده 25 در 15 پست
آنی جونم شیرینی دانمارکی نه عزیزم شیرینی گل محمدی
شهامت1 (شنبه 19 اردیبهشت 88)
تشکرشده 498 در 242 پست
مثل اینکه عنوان غذا رو ننوشتم
ببخشید
کلم پلو شیرازی
تشکرشده 192 در 78 پست
مرسی مرسی مرسی
چه غذاهای خوشمزه ای آدم گرسنه اش می شه .
تشکرشده 166 در 85 پست
تخم مرغ و کاهو●
مواد لازم
چند برگ کاهو
▪ دو ورقه کالباس
▪ یک قاشق مرباخوری موسیر خردشده
▪ یک ورقه نان فرانسوی
▪ یک عدد تخم مرغ
▪ یک قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک قاشق مرباخوری سرکه
▪ نصف قاشق مرباخوری سس خردل
▪ نمک و فلفل
● طرز تهیه
کالباس را کمی در روغن تفت داده و سپس آن را خرد کنید. نان را به تکه های کوچک تقسیم کرده و در روغن داغ بریزید تا کمی طلایی رنگ شود. تخم مرغ را در آب جوش بشکنید و صبر کنید تا بپزد.
سپس برگ کاهو را خرد کرده و با موسیر خرد شده، کالباس و تکه های نان، روغن زیتون، سرکه و سس خردل بخوبی هم بزنید. سپس تخم مرغ پخته شده را روی آن قرار داده و به آن نمک و فلفل بپاشید
مینا 22 (شنبه 19 اردیبهشت 88)
تشکرشده 992 در 530 پست
طرز تهيه سمبوسه:::
مواد لازم :
سیب زمینی پخته شده : 2 عدد
جعفری خرد شده : به میزان لازم
نمک و فلفل : به میزان دلخواه
نان لواش : یک بسته کوچک(اگر از نوع بسته ای باشد بهتر است چون خشک نیست ولی اگر نان را از نانوایی تهیه می کنید و نرم است، موردی ندارد.)
نكته يك: (البته چون من گوشت دوست دارم از گوشت چرخ كرده سرخ شده در پياز هم استفاده مي كنم)
طرز تهیه :
سیب زمینی ها را می پزیم سپس آنها را له می کنیم. حالا اگر خواستید رنده کنید یا با گوشتکوب آن را بکوبید. خلاصه به هر روشی که مایلید آنها را له و لورده کنید! سپس جعفری خرد شده و نمک و فلفل را اضافه کنید. شاید باور نکنید که تمام مزه سمبوسه به فلفل درون آن است وگرنه چیز دیگری در آن نیست. البته دوستان در صورت تمایل می توانند سوسیس و سیب زمینی یا هر خوراکی مجاز(!) دیگری را درون نان آن بگذارند.(توجه به نكته يك)
طرز پیچیدن نان سمبوسه :
ابتدا نان را به صورت مستطیل می بریم. نان را به صورت مستطیل می بریم و گوشه چپ، مقداری از مواد را می گذاریم. سپس گوشه نان را روی مواد می آوریم. اینطوری یک ضلع مثلث ساخته می شود:
در مرحله بعد باید ضلع دیگر آن را بسازیم. در نتیجه نان سمت راست را روی مواد می آوریم. بدین ترتیب ما دو ضلع از مثلث را ساخته ایم :
اگر دقت کنید، دو ضلع بالایی مثلث را داریم. ولی مثلثمان ضلع پایینی ندارد. در نتیجه میزان نان باقیمانده که در پایین مثلث دیده می شود را از زیر مثلث رد می کنیم تا ضلع سوم ساخته شود :
به این ترتیب سه ضلع مثلث ایجاد شده و ما یک تکه اضافه نان هم داریم. می توانید آن را روی سمبوسه بیاورید. اگر به سمبوسه های حاضری بنگرید، معمولاً یک تکه نان اضافه هم روی آن قرار دارد. به این ترتیب سمبوسه ما برای سرخ شدن آماده است :
ماهیتابه را روی حرارت ملایم و یکنواختی قرار می دهیم و روغن را درون آن می ریزیم. قابل ذکر است که این غذا برای سرخ شدن، روغن زیادی می برد. در نتیجه حرارت را کم کنید تا میزان روغن مصرفی را به حداقل رسانده باشید. اما نگران نباشید. سمبوسه ها خیلی سریع سرخ می شوند.البته در غذاهای مشابه مثل پیراشکی که با خمیر درست می شوند، میزان روغن مصرفی بسیار کم است.
همانطور که گفته شد سمبوسه ها سریع سرخ می شوند. مواظب باشید نسوزند. بهتر است آنها را داغ داغ به همراه سس قرمز نوش جان کنید
[img][/img]
دانه (چهارشنبه 16 اردیبهشت 88)
تشکرشده 192 در 78 پست
--------------------------------------------------------------------------------
آموزش بافت جوجه
بدن: 16 دانه سر مي اندازيم رج اول قبل از هر دانه يك دانه بوسيله ژته اضافه مي كنيم ( يه نخ روي ميل مي اندازيم ) كه دانه هامون دوبرابر مي شود بعد 11 رج ساده مي بافيم بعد از آن در هر طرف هر رج يك دانه كم مي كنيم به وسيله دو تا يكي كردن در ابتدا و انتهاي هر رج تا رج رج اين كار را انجام مي دهيم تا اينكه 20 دانه باقي بماند و بعد در رج بعد دوباره قبل از هر دانه يك دانه بوسيله ژته اضافه مي كنيم و 13 رج ساده مي بافيم رج آخر همه دانه ها را دو تا يكي مي كنيم و دانه ها نصف مي شود حالا از بين دانه نخ عبور ميدهيم و مي كشيم درز كنار را مي دوزيم و از انتها با الياف پر مي كنيم و درز ته را مي دوزيم
پا: 5 دانه سر مي اندازيم 4 راه ساده مي بافيم و كور مي كنيم ( بهتر از نخ ضخيمتر استفاده كنيد )
نوك : 2 تا دونه سر مي اندازيم 6 رج ساده مي بافيم و كور ميكنيم
بال : 10 تا دانه سر مي اندازيم قبل از هر دانه يكي اضافه مي كنيم =20 دانه در رج بعد در هر طرف يك دانه كم كرده تا 4 دانه باقي بماند
كلاه : 30 دانه سر مي اندازيم 18 راه ساده مي بافيم بعد از آن همه دانه ها را دو تا يكي كرده كه دانه ها نصف شود و نخ را از بين دانه ها عبور مي دهيم و درز آن را مي دوزيم
شال گردن: 4 تا دونه سر مي اندازيم 15 تا 20 سانت ساده مي بافيم كور مي كنيم
(من كلاه و شال را كشبافت بافتم)
بعد با چسب داغ بالها را از وسط تا كرده چسب زده روي بدن مي چسبانيم و نوك و پا را هم از وسط تا كرده و روي بدن مي چسبانيم و دو تا چشم هم مي دوزيم و روي لپش كمي سايه مي زنيم
بهاره (چهارشنبه 16 اردیبهشت 88)
تشکرشده 192 در 78 پست
.............................................. پانچو ...............................................
سايز : سال (4/3-2) ماه 18/12 - 9/6 - 3/1
سايز به سانتي متر : (104/98 - 92/86) 80/74 - 68/62 - 56/50
مقدار كاموا : (350-300)300-250-250 گرم
ضخامت كاموا : 11 دانه و 15 رج با بافت ساده = 10*10 سانت
موس (نخودي):
رج 1 ......* 1 زير و 1 رو * .....*تا* را تكرار كنيد
رج 2 ....... دانه زير را رو و دانه رو را زير ببافيد
رج 2 را تكرار كنيد
از كلاه شروع كنيد . ( 47-45)41-39-37 دانه با ميل گرد شماره 8 سربگيريد . با ميل گرد 3 دانه ركن ببافيد در هر طرف و بقيه را موس ببافيد .
وقتي كه (27-25)23-21-19 سانت شد ، 1 رج از زير ببافيد براي رج روي كار . در اين زمان (7-7)3-3-3 دانه كم كنيد در سراسر رج (3 دانه ركن را كم نكنيد) = (40-38)38-36-34 دانه . 4 علامت بگذاريد ( در رج روي كار) به اين روش :
m1 : بعد از 4 دانه
m2 : بعد از ( 16-15)15-14-13 دانه
m3 : بعد از (24-23)23-22-21 دانه
m4 : بعد از (36-34)34-32-30 دانه
ادامه دهيد به بافت ساده در پشت و جلو و 3 دانه ركن در طرفيت وسط جلو.
در اين زمان در اولين رج رو ، اضافه كنيد به اين روش با ژته : 1 دانه بعد از m1 ......... يك دانه قبل از m2 ........ يك دانه بعد از m3 ........... يك دانه قبل از m4 (=چهار دانه اضافه شده)
تكرار كنيد اين اضافه كردنها را در رج هاي ديگر (21-20)18-17-15 بار = (128-122)114-108-98 دانه.
در اين زمان كه اينقسمت (10-9)8-7-6 سانت شد از جايي كه علامت زده ايد ، ادامه دهيد به بافت ساده به صورت دور . 6 دانه وسط جلو در رج اول از رو و سپس بقيه دانه ها را ساده ببافيد.بعد از همه اضافه كردنها همه دانه ها را با هم يك دور ببافيدو ادامه دهيد بافت موس را براي (6-5)5-4-4 سانت . 1 دور ساده ببافيد و كور كنيد.
سلام به همه مامانهای همدری
این هم یه مدل قلاب بافی مخصوص مامانهایی که قلاب بافی رو بلد هستند .
اما آموزش:
مانند نمونه داخل عکس ۱۴ دانه زنجیره ببافید و دو دانه دیگر نیز ببافید و روی ۱۴ زنجیره مانند تصویر ابتدا ۵ پایه بلند - ۷ دانه پایه بلند دو تایی و در روی دانه آخر ۷ دانه زنجیره دو تایی را داخل یک زنجیره ببافید در قسمت برگشت نیز باز ۷ دانه پایه بلند دوتایی و ۶ دانه پایه بلند تکی ببافید و بقیه بافت را مانند تصویر ادامه دهید
وقتی به این مرحله رسیدید دور تا دور کار را یک رج شلال ( در بخش آموزشهای اولیه بافتنی توضیح داده شده است) ببافید، اگر مدل شلال را نتوانستید ببافید میتوانید به جای آن یک رج دور تا دور پایه کوتاه ببافید
چهار رج دور تا دور پایه کوتاه ببافید، در رج چهارم پایه کوتاه ، در قسمت جلوی کار که کمی پهن تر است ۵ دانه را نبافته رد کنید یعنی دو تا پایه کوتاه - یدونه رد کنید - دوباره دو تا پایه کوتاه تا جایی که تعداد دانه های نبافته به ۵ عدد برسد
حال میتوانید رنگ نخ را عوض کنید و باز یک رج دور تا دور پایه کوتاه ببافید و باز در قسمت جلوی کفش (پنجه) ۴ دانه را کم کنید همانطور که در رج قبل کم کرده بودید
یک ردیف پایه بلند میبافیم و در قسمت جلو کلا ۳ دانه کم میکنیم
یک رج پایه کوتاه میبافیم بدون کم کردن
یک رج شلال، یعنی پایه نمیزنیم فقط نخل را از داخل دانه ها رد میکنیم تا یک ردیف زنجیره در انتهای کار داشته باشیم، برای تمیزتر شدن کار
مانند تصویر در کنار کار و در حاشیه ۵ دانه زنجیره میبافیم و آن را به اندازه ۷ رج پایه کوتاه میبافیم تا بند روی کفش بافته شود و دکمه را در جای مناسب میگذاریم، برای راحت تر شدن کار میتوان از چسب های پارچه ای برای بستن کفش استفاده کرد و در جای مناسب دوخت و یا میتوان از دکمه قابلمه ای استفاده کرد و در صورت تمایل روی همان بندینک میتوان جا دکمه بافت
در ضمن میتونید هر نوع تغییری هم که خواستید در مدل بافت بدین، کاملا سلیقه ایه.....
ولی تعداد دانه ها برای سایز ۷۰ همان تعداد ذکر شده است.
امیدوارم که مورد پسند مامانها قرار گرفته باشه .
بهاره (شنبه 19 اردیبهشت 88)
تشکرشده 46 در 36 پست
مرسییییییییییییییییییییممنون ازت برای بافت های زیبات عزیزم ما منتظر اموزش های جدیدت هستیم
خاطره* (شنبه 19 اردیبهشت 88)
تشکرشده 192 در 78 پست
اين اندازه براي سايز 74 ( كودك نه ماهه ) در نظر گرفته شده است، كه اندازه ها را نسبت به سن نوزاد و اندازه پا ميتوان تغيير داد
--------------------------------------------------------------------------------
ملزومات:
1- كامواي نازك و نرم به رنگهای سبز، مشکی و کمی هم سفید یا طوسی خیلی کمرنگ
2- ميل شماره 5/2
3- میل قلاب بافی شماره 2
4 – دو عدد دکمه متوسط به رنگ قرمز بعنوان چراغ
براي شروع تعداد 37 دانه با رنگ مشکی سر مياندازيد وبافت را به ترتيب زير ادامه ميدهيد
--------------------------------------------------------------------------------
رج اول: همه از زير
--------------------------------------------------------------------------------
رج دوم: همه از زير
--------------------------------------------------------------------------------
رج سوم:18 دانه از زير - 1 دانه ژته - 1 دانه از زير - 1 دانه ژته - 18 دانه از زير
--------------------------------------------------------------------------------
رج چهارم: همه از زير ( وقتي به ژته ها ميرسيد دانه را طوري ميبافيد كه سوراخ نيفتد)
--------------------------------------------------------------------------------
رج پنجم: 18 دانه از زير - 1 دانه ژته - 3 دانه از زير - 1 دانه ژته - 18 دانه از زير
--------------------------------------------------------------------------------
رج ششم: همه از زير ( وقتي به ژته ها ميرسيد دانه را طوري ميبافيد كه سوراخ نيفتد)
--------------------------------------------------------------------------------
رج هفتم: 18 دانه از زير – 1 دانه ژته – 5 دانه از زير – 1 دانه ژته – 18 دانه از زير
--------------------------------------------------------------------------------
رج هشتم: همه از زير ( وقتي به ژته ها ميرسيد دانه را طوري ميبافيد كه سوراخ نيفتد)
--------------------------------------------------------------------------------
رج نهم: 18 دانه از زير – 1 دانه ژته – 7 دانه از زير – 1 دانه ژته – 18 دانه از زير
--------------------------------------------------------------------------------
رج دهم: همه از زير ( وقتي به ژته ها ميرسيد دانه را طوري ميبافيد كه سوراخ نيفتد)
--------------------------------------------------------------------------------
رج يازدهم: 18 دانه از زير – 1 دانه ژته – 9 دانه از زير – 1 دانه ژته – 18 دانه از زير
--------------------------------------------------------------------------------
رج دوازدهم: در این رج تعداد دانه ها به 47 دانه رسيده و تمام 47 دانه را همه از زیر میبافید
--------------------------------------------------------------------------------
رج سیزدهم: رنگ نخ را عوض میکنید و با رنگ سبز تمام این رج را از رو میبافید
--------------------------------------------------------------------------------
رج چهاردهم: تمام دانه ها را از زیر میبافید
--------------------------------------------------------------------------------
رج پانزدهم: تمام دانه ها را از رو میبافید
--------------------------------------------------------------------------------
رج شانزدهم: تمام دانه ها را از زیر میبافید
--------------------------------------------------------------------------------
رج هفدهم: تمام دانه ها را دوباره از زیر میبافد
--------------------------------------------------------------------------------
«از اينجا به بعد بافت را برای رویه کفش ادامه میدهیم »
--------------------------------------------------------------------------------
رج هجدهم: 28 دانه از زير – دو دانه را از زير با هم يكي كنيد و بقيه دانه ها را نبافيد
--------------------------------------------------------------------------------
رج نوزدهم: *از همان جا برگرديد – دانه اول را بلند كنيد يعني نبافيد – 9 دانه از رو ببافيد – 2 دانه را از رو با هم يكي كنيد – بقيه دانه ها را نبافيد*
--------------------------------------------------------------------------------
رج بيست تا بیست و نهم: در تمام اين 10 رج، به ترتيبي كه در قسمت ستاره دار(*) رج نوزدهم بافته بوديد در اينجا نيز دقيقا همان تعداد دانه و طرز بافت را تكرار ميكنيد
--------------------------------------------------------------------------------
در اینجا یازده دانه رویه کفش کاملا مشخص شده است ، حال ادامه بافت را فعلا روی یازده دانه وسط یا همان رویه کفش ادامه میدهید تا زبانه کفش را ببافید و باز با همان بافت ساده را ادامه میدهید ( یک رج از زیر و یک رج از رو)
--------------------------------------------------------------------------------
رج سی ام: تمام یازده دانه را بدون کم یا زیاد کردن در این رج میبافید
--------------------------------------------------------------------------------
رج سي و یکم و سی و هفتم: (یک دانه را نبافید – 9دانه را ببافید – دانه آخر را نبافته برگردید) - در رج برگشت 8 دانه ببافید و برگردید – دوباره 7 دانه ببافید و برگردید – 6 دانه ببافید و برگردید – 5 دانه ببافید و برگردید – 4 دانه ببافید و برگردید – 3 دانه ببافید، کلا در این قسمت 7 رج بافته اید
--------------------------------------------------------------------------------
از این قسمت به بعد بافت کمی مشکل میشود و کسانی که تجربه کمتری دارند به دقت بیشتری نیاز دارند، ولی اگر دقیقا عین گفته ها عمل کنند مشکلی پیش نخواهد آمد
--------------------------------------------------------------------------------
نخ را همان جا که قسمت زبانه کفش تما شده میبریم و به ابتدای رج که شامل تمامی دانه های روی میشود میرویم و نخ را به آنجا گره میزنیم و یک رج همه از زیر میبافیم ولی در قسمتی که زبانه کفش به بدنه وصل میشود یک دانه میگیریم، یعنی در دو طرف زبانه که میشود در کل رج 2 دانه اضافه کرده ایم و در رج برگشت بافتنی را کور میکنیم
--------------------------------------------------------------------------------
پشت و زیر کفش را میدوزیم و سپس از درز پشت شروع میکنیم و با قلاب دو ردیف پایه کوتاه روی دانه میبافیم چون این کفش بند ندارد و ممکن است از پای نوزاد به راحتی در بیاید پس در قسمت پشت نزدیک به درز پشتی در هر طرف از طرفین پشت یک دانه را رد میکنیم و روی دانه بعدی پایه را میزنیم تا پشت کفش کمی جمع شود و این دو رج بافت را دور تا دور لبه کفش و همچنین زبانه ادامه میدهیم و سپس کار را تمام میکنیم
--------------------------------------------------------------------------------
حال چهار عدد چرخ با کاموای مشکی را بدین ترتیب میبافیم : 5 دانه زنجیره و دو سر آن را به هم وصل میکنیم تا یک حلفه ایجاد شود درون حلقه را با پایه های کوتاه پر میکنیم و تا حدی که قطر دایره مناسب با سایز کفش باشد، چون میخواهیم بعنوان چرخ از این دایره ها استفاده کنیم بافت را ادامه میدهیم، با کاموای سفید یک ضربدر روی چرخها میدوزیم و به دو طرف کفش وصل میکنیم، قسمت جلوی کار را نیز به صورت 4 یا 5 خط عمودی با کاموای سفید و سوزن میدوزیم و چراغها یا همان دگمه های قرمز را نیز به وسیه دوخت وصل میکنیم، امیدوارم از دیدنش تو پای نی نی های نازتون لذت ببرید
۱۸۲ دانه زنجیره سر میاندازیم و ۷ رج پایه بلند دوتایی روی آن میبافیم، حال یک نوار بافته شده در اختیار داریم ، آن را از وسط تا میکنیم، که به شکل یک مستطیل دولایه در آید یک طول این مستطیل را کامل به هم میدوزیم تا دو لایه در دو ضلع یکی عرض که در اثر تا زدن و دیگری طول که کامل دوخته ایم به هم متصل شود (قسمت زیر جوراب)، بر روی طول دیگر مستطیل که دوخته نشده و باز است شروع به بافت میکنیم ۵ رج پایه بلند دوتایی مانند قبل با این تفاوت که اینبار چون میخواهیم روی پا شکل بگیرد، وقتی به دانه های روی پا میرسیم یکی در میان میبافیم و در هر ۵ رج اینکار را تکرار میکنیم تا قسمت روی چوراب چمع شود، در رچ ۶ از ابتدای رچ، ۶ دانه زنجیره میبافیم و یک کوک شل میزینم و این کار را تا انتهای رج ادامه میدهیم تا فسمت سوراخهای بند جوراب بافته شود و یک رج پایه کوتاه روی زنجیره ها میبافیم تا کمی ضخیمتر شود سپس به وسیله یک بند که میتوان از کاموا نیز تهیه کرد، جوراب را تزئین کرده و از گرمای دلپذیر آن لذت میبریم
بهاره (شنبه 19 اردیبهشت 88)
تشکرشده 46 در 36 پست
بهاره جان ممنون از هنرهای زیبا و جالبت که یادمون میدی ولی خوراکی ها و هنرهای دیگرم یادمون بده دوستان دیگرمون هم بعد نیست بیان و ما بی تجربه ها رو کمک کنند و هنر های زیبایی را که دارند به ما بگند تا همه دوستان از انها استفاده کنند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)