با تشکر از دعای غنی و عمیقتون
خدایا هر آنچه به همه خوبانت لطف کردی برای نفر بعدی مستجاب کن که خود را در معرض دعایم قرار داده است.
تشکرشده 37,193 در 7,064 پست
با تشکر از دعای غنی و عمیقتون
خدایا هر آنچه به همه خوبانت لطف کردی برای نفر بعدی مستجاب کن که خود را در معرض دعایم قرار داده است.
ammin (جمعه 28 اردیبهشت 03), Mvaz (یکشنبه 23 اردیبهشت 03), zolal (یکشنبه 23 اردیبهشت 03), الهه زیبایی ها (یکشنبه 23 اردیبهشت 03), باغبان (جمعه 28 اردیبهشت 03), طنین باران (جمعه 20 مهر 03)
تشکرشده 2,310 در 751 پست
ammin (جمعه 28 اردیبهشت 03), Mvaz (دوشنبه 24 اردیبهشت 03), zolal (جمعه 28 اردیبهشت 03), باغبان (جمعه 28 اردیبهشت 03), طنین باران (جمعه 20 مهر 03)
تشکرشده 36,037 در 7,414 پست
سلام
بر می دارم این دعای خوب و اساسی زلال عزیز را
و برای نفر بعد دعا می کنم، به دیدی برسد که همه جا و در همه چیز جز خدا نبیند و هر کاری را فقط برای خدا انجام دهد.
ammin (جمعه 28 اردیبهشت 03), zolal (پنجشنبه 27 اردیبهشت 03), باغبان (جمعه 28 اردیبهشت 03), طنین باران (جمعه 20 مهر 03)
تشکرشده 1,431 در 468 پست
به نور نگاه کن ! سایه ها پشت سرت خواهند بود.
ammin (جمعه 28 اردیبهشت 03), Mvaz (چهارشنبه 02 خرداد 03), باغبان (جمعه 28 اردیبهشت 03), طنین باران (جمعه 20 مهر 03)
تشکرشده 1,431 در 468 پست
الهه جان از دعای شما هم به شدت استقبال میکنم. ممنونم چی میشد یهو 500 میلیون تومن میومد دستم، البته خدایا من به ریالش هم راضیما...
خوش بحال من چه دعاهای خوبی نصیبم شد.
ان شالله که در حق نفر بعدی هم اجابت شوند.
الهی آمین
ویرایش توسط zolal : جمعه 28 اردیبهشت 03 در ساعت 14:25
ammin (جمعه 28 اردیبهشت 03), Mvaz (چهارشنبه 02 خرداد 03), باغبان (جمعه 28 اردیبهشت 03), طنین باران (جمعه 20 مهر 03)
تشکرشده 6,853 در 2,399 پست
متشکرم .
----------
خدایا کمک کن نفر بعد قضا و قدرش جوری رقم بخوره که زمانه ظهور را ببینه - در سختی ها استوار باشه - جزء یاران و مردمان ِ ! امام زمان عج باشه و دورانی که به تعبیر قرآن زمین به صالحین می رسد را درک کنه .
آمین یا رب العالمین
ویرایش توسط باغبان : شنبه 29 اردیبهشت 03 در ساعت 01:57
dooo (شنبه 29 اردیبهشت 03), Mvaz (چهارشنبه 02 خرداد 03), zolal (یکشنبه 30 اردیبهشت 03), طنین باران (جمعه 20 مهر 03)
تشکرشده 682 در 237 پست
ممنونم از دعای خوب شما جناب باغبان عزیز
من ارادت خیلی زیادی به امام زمان دارم یه زمانی خیلی این رابطه و احساسه بیشتر بود اما روزگار و سختیهاش یکم فاصله انداخت
اما این دعای زیبا رو به امید اجابت بر میدارم و ان شاالله جز یاران امام زمان باشیم
برای نفر بعدی دعا میکنم تا روز ولادت امام رضا جانمون خبر خوشی که مدتهاست انتظار شنیدنش رو میکشه ،بشنوه یا اتفاقی که منتظرشه ،رو ببینه و عمیقا خوشحال و شاد بشه
Mvaz (چهارشنبه 02 خرداد 03), zolal (یکشنبه 30 اردیبهشت 03), باغبان (شنبه 29 اردیبهشت 03), طنین باران (جمعه 20 مهر 03)
تشکرشده 1,431 در 468 پست
ممنونم از دعای زیبای dooo عزیز.
این دعای امام سجاد رو هم برای خودم میخوام و هم نفر بعدی:
بارخدایا بر محمد و آلش درود فرست، و گره هر کاری که فکرش مرا به خود مشغول داشته بگشای، و مرا در کاری قرار ده که فردا مرا از آن بازپرسی میکنی، و روزگارم را در آنچه از پی آنم آفریدهای مصروف دار، و بینیازم گردان و روزیت را بر من وسعت ده، و به چشمداشت مبتلایم مکن، و ارجمندم ساز و گرفتار کبرم مفرما، و بر بندگیت رامم ساز، و بندگیام را به آلودگی خودپسندی تباه مکن، و خیر و نیکی را برای تمام مردم به دست من جاری ساز، و آن را از کدورت منّتگذاری دور دار، و خوی عالی را به من عنایت فرما، و از فخرفروشی محافظتم کن.
بار خدایا بر محمد و آلش درود فرست، و درجه و مرتبه مرا نزد مردم بلند مگردان مگر آنکه مرا به همان اندازه نزد خودم پست گردانی، و عزتی آشکار برایم ایجاد مکن مگر که به همان اندازه در باطنم خاکسار سازی.
بارخدایا بر محمد و آلش درود فرست، و مرا از روشی پسندیده بهره دِه که آن را با برنامهای دیگر عوض نکنم، و مرا به طریق حق رهنمون شو آنگونه که از آن روی نتابم، و نیتی درست و استوار به من مرحمت کن آنسان که در آن به تردید نیفتم، و مرا تا وقتی زنده بدار که عمرم در طاعت تو به کار رود، و چون بخواهد عمرم چراگاه شیطان شود جانم را بستان قبل از - آنکه دشمنیات به من رو کند، یا خشمت بر من مستحکم گردد.
الهی در وجود من هیچ خصلت عیبناک مگذار مگر آنکه آن را به دایره اصلاح آوری، و مرا با هیچ عیبی که به خاطر آن سرزنشم کنند رها مکن مگر آنکه آن را نیکو گردانی، و هیچ کرامتی را در من ناقص مگذار مگر آنکه به کمالش رسانی.
الهی آمین
ویرایش توسط zolal : سه شنبه 27 شهریور 03 در ساعت 22:56
Mvaz (چهارشنبه 28 شهریور 03), مدیرهمدردی (چهارشنبه 28 شهریور 03), باغبان (پنجشنبه 03 آبان 03), طنین باران (جمعه 20 مهر 03)
تشکرشده 6,853 در 2,399 پست
ممنون از این دعای زیبا .
.............
بعضی از آدم ها در بدترین شرایط هم بهترین حال را دارن،انگار همه چی سر جای خودش هست،نعمتی که بهشون نزدیک میشه و نعمتی که ازشون دور میشه هر دو را خیر می دونن،،انگار این اتفاق ها باید در این تایم از زندگی می افتاد،،،انگار هیج وقت از خدا طلبکار نیستن و باهاش دوستن .
من برای خودم ، برای همه و بخصوص نفر بعد ، این را از خدا می خوام.
آمین یا رب العالمین
ویرایش توسط باغبان : جمعه 04 آبان 03 در ساعت 00:42 دلیل: تایپی
Mvaz (جمعه 04 آبان 03), طنین باران (جمعه 04 آبان 03)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)