سلام
به مناسبت حلول ماه مبارک من هم خواستم چند خطی بنویسم... نمیدونم ! شاید این مطلب بی ربط و شاید هم با ربط با این تاپیک باشه...
میگن الاعمال بالنیات.... یعنی در انجام هر کاری ، از خود عمل مهمتر ، نیت انجام عمل هست ... یعنی برای اینکه عملی از ما در درگاه خداوند پذیرفته بشه ، باید خلوص داشته باشه و غش نداشته باشه .. باید اون کار رو برای خود خود خدا انجام بدیم ... اما گاهی هست که ما فقط فکر میکنیم که عملی که داریم انجام میدیم ، پشتش نیت خدایی هست ... اما این فقط یک فکر هست و واقعیت چیز دیگه ای هست و کافی کمی شرایط بازی تغییر کنه تا مشخص بشه ایا نیت ما صد در صد خالص بوده یا که نه...
دیشب داشتم از تلویزیون ، مصاحبه با اقایی که دعای سحر رو با اون نوای معروفش خونده و همیشه از رادیو و تلویزیون میشنویم گوش میکردم....
اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ مِنْ بَهاَّئِکَ بِاَبْهاهُ وَکُلُّ بَهاَّئِکَ بَهِىُّ....
بعد ایشون وقتی داشت زندگی خودش رو تعریف میکرد ، میگفت توی یک دوره ای از زندگی بخاطر بیماری ، تیروییدش رو عمل میکنه و بعد از عمل به تدریج قدرت تکلمش از بین میره و تمام پزشکها از برگشت صداش قطع امید میکنن و خلاصه با توسل به ائمه بعد از یکسال قادر به صحبت میشه ...
داشتم با خودم فکر میکردم عجب ! یعنی کسی که یک عمر از صوت و صدای خودش در راه خدا و مدح ائمه استفاده کرده ، حالا خدا دقیقا میاد همون نعمت رو ازش میگیره ....
نمیدونم برداشتم درست بوده یا نه ... ما رو چه به فهم حکمت کارهای خدا!؟ اما گاهی توی زندگیمون ما نیتهایی خدایی داریم...و فکر میکنیم چون عمل و نیت خوبی داریم ، موفقیتمون و رسیدن به مقصودمون قطعی هست ... در صورتیکه گاهی خدا میاد بازی ما رو خراب میکنه تا عیار نیت ما مشخص بشه...
مثلا دخترخانمی قبل ازدواج ، توی هدفهایی که برای ازدواج خودش تعیین میکنه ، میگه دوست دارم همسرم یک فرد با ایمان و با تقوا باشه که در کنارش بتونم رشد معنوی کنم و به خدا نزدیکتر بشم و..... برعکس... دست تقدیر طوری براش رقم میخوره که نه تنها با مردی خدا جو ازدواج نمیکنه بلکه با یک شمر وصلت میکنه که به جای اینکه در عبادت خدا همراهش باشه ، برعکس مخالف نزدیک شدن همسرش به خدا هست و زندگی رو بهش جهنم میکنه.... اینجاست که خدا بازی رو بهم میزنه و میخواد عکس العمل بنده و میزان بندگی اون خانم رو بسنجه .... خدا میگه تو شوهری میخواستی که شبها به پاش بلند شی نماز شب بخونی؟ من ازت نماز شب نمیخوام ، من ازت بندگی توی مسیری که خودت میخوای رو نمیخوام ، من ازت بندگی توی مسیری که من میخوام رو میخوام... مگر تو دنبال اثبات بندگی خودت نبودی؟ اینجا نیت خودت رو به من ثابت کن و با این شوهر شمر صفتت زندگیت رو بساز... اگر تو دنبال اثبات بندگی هستی ، توی هر راهی که من برات مشخص میکنم نیت خودت رو نشون بده و شروع به غر غر کردن نکن ..... و چه وعده زیبایی میده خداوند به افرادی که نیت خالصی دارند....
إِن يَعْلَمِ اللّهُ فِي قُلُوبِكُمْ خَيْرًا يُؤْتِكُمْ خَيْرًا مِّمَّا أُخِذَ مِنكُمْ وَيَغْفِرْ لَكُمْ وَاللّهُ غَفُورٌ رَّحِيمٌ
اگر خدا در دلهاى شما خيرى سراغ داشته باشد بهتر از آنچه از شما گرفته شده به شما عطا مىكند و بر شما مىبخشايد و خدا آمرزنده مهربان است ( انفال 70)
خدایا .... ما از عاشقی تو خیلی اوقات فقط لافش رو میزنیم و به پاش که برسه کم میاریم.... از ما امتحانی نگیر که عشق پوشالی ما رسوای عالم بشه....
این هم قسمت ما از سحر اولین روز ماه مبارک رمضان
التماس دعا.
علاقه مندی ها (Bookmarks)