سلام دوستان من قبلا اينجا تاپيك داشتم و از نظرات دوستان استفاده كردم ، من الان ١سال و ٩ ماه كه عقد كردم و ايشالا عروسيم هم ٢ماه ديگست ، شوهر من فرزند شهيد هستن و تك فرزند من هم از يه خانواده مذهبي متعادل ، ما عروسيهامون هميشه آهنگ و رقص داشتيم و من حتي تصور نمي كردم كه يه روز من تو مراسمم آهنگ نداشته باشم ، همسرم اولش ميگفت كه توي مردونه نباشه آهنگ ولي مشكلي نداره زنونه باشه گفتم چشم بعد رفتن با مادر محترمشون صحبت كردن كه گفتن اگه آهنگ باشه نمياد تو عروسي من هم به احترام ايشون گفتم تا ساعت ٩آهنگ بزاريم بعدش نباشه كه مادرتون و فاميلاتون كه مشكل دارن بيان ، رفت با مامانش حرف زد گفت مشكلي نيست تا اينكه يك روز اومد گفت من خواب بابام رو ديدم كه گفته من راضي نيستم تو عروسيتون آهنگ باشه من ديگه واقعا جووووششش آوردما ، حالا اومده ميگه آهنگ ملايم باشه ، آخه مگه رستورانهههههههه ..... راستي هزينه كل عروسيرو به خاطر اينكه خانوادش كمك نميكنن و خودش هم پول نداره پدر من ميدن چون ما عقد هم نگرفته بوديم ولي هيچكس نميدونه به خاطر همين مهموناي ما خيلي بيشترن بعد من حرص ميخورم كه عروسيرو يكي ديگه بگذره به نام اونا بعد همونجوري هم برگزار شه كه اونا ميخوان ، تو رو خدا بگين چيكار كنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)