به انجمن خوش آمدید

دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 22 , از مجموع 22
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 27 مهر 92 [ 08:56]
    سطح
    1
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 48
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    zandegiye movafagh
    man hame chiz ro faramosh kardam in shoharame ke nemikhad faramosh kone

- - - Updated - - -

از اون روز به بعد همش جلوی همه خردم میکنه ضایم میکنه که اگه بخوام از اون روز به بعد رو تعریف کنم یه عالمه حرف دارم اون همش جلوی من اس ام اس بازی میکنه که بگه یه نفر دیگه هم تو زندگیم وجود داره اینقدر بی محلی میکنه که دوست دارم وجود نداشته باشم

- - - Updated - - -

خیلی دوست دارم پیش یه مشاور خوب برم چون واقعا کم اوردم

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 12 فروردین 94 [ 07:23]
    سطح
    31
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 103
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    74

تشکرشده 74 در 46 پست

Array
    دنیا را عجب بدساخته اند انی که دوستت داره تودوستش نداری اونیکه تودوست داری اون دوستت نداره عجب!!!!!!! همه زندگانی همینه یعنی زجر کشیدن!!!واقعا تعجب میکنم!!یک مثال از سرنوشت خودمو میگم ..تفاوتهارا دریاب مقایسه کن!!شوهرتو گوشی مامانتو که میگی 10 دقیقه ره هست نمیبره اما من زن برادر زنم را هرپنج شنبه بامسافت 700کیلومتر جاده میرفتم که ازدانشگاه بخونشون بیارم اونهم مغازه مو میبستم ومشتری ها پشت در میموندند(مقایسه 10 دقیقه با 700 کیلومتر 7ساعت اونهم هرهفته بایک اتفاق جا موندن گوشی وزن برادر زن ومادرزن اینها را مقایسه کن ببین مردها چقد متفاوتند تو هم مث من بد شانسی!!!
    اما فرق تو باخانمم!!!تو میری عقد نامه را قائم کنی خانمم زانتیا سواربوددرسال 84 ازخونواده فقیر هرروز سند ازدواجشو برمیداشت میگفت ماشینو بنامم بزن ومهریه مو مخوام چون طلاق دومم بود بخاطر حرف مردم که بی گناه مقصر میشم التماس گریه میکردم گوش نمیکرد اخر سری ها هم گفت برا برادرم یک ماشین کادو بگیر اون درحالیکه بغیر زانتیا یک ماشینمو ازبابت مهریه بابار 2 سال خوابوند !!!حرف شریعتی درسته (اونی دوستت دارد تودوستش نداری و.........
    یه روز مغازه برادر زنمو سارق زده بود همه دورش جمع بودن گفتم شکایتووول کنید 10 م جنسش میشه که سرقت رفته 5تومانش ومن میدم 5تومان هم 50 نفرفامیل خونشون بود شما جمع کنید این ازدلسوزی ما وازحال رسوایی ما اون ازغرور شوهرتون!!درحالیکه من هم تولیدی دارم صنایع قالی گلیم فرش ودست کمی ازکسی ندارم!!!
    ا زخداوند برات صبر میطلبم هرکسی تو سرنوشتش یه جوری میسوزه باید تحمل کرد خودتو ناراحت نکن این ازدواج یک معامله خارج ازانصاف وبی عدالتی به تمام معناست!!برای شانس تو وخودم متاسفم !
    درمورد اس بازی او ناراحت نشو وقتی دیدی این کارو میکنه بخند وشادی کن تا ازت نقطعه ضعف نگیره چون کم بیاری سو استفاده میکنه چون معلومه ذات خوبی نداره حرف وفحش وتوهیناتشو به دل نگیر اخه تمام توهینات وتحقیرات رکیک چندتاالفبا هستند که انسان بش شکل داده واونو توهین نامگذاری کرده بزار اونقد حرف بزنه تادق کنه .ودرضمن پدرت رفته زندان اون عارنیست که از بی پولی رفته زنا که نکرده داماد اگه عرضه داشته باشه باید نمیزاشت بره زندان.ودرضمن نباید تعصب خانواده زن را به احدی داد هرکسی غرور داره سرجاش !!!ولی متاسفانه جامعه ما دختران امروزی ادم لات مضخرف بی وجدان را به هر کسی ترجیح میدهند ومیرن زنش میشن .صبر کن تا تسلیم بشه/
    ویرایش توسط bkaf38 : دوشنبه 29 مهر 92 در ساعت 20:16

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)