سلام فرشته عزیز.نمیدونم چرا شوهرم هیچ تغییری نمیکنه هربار که بددون مشورت من کاری رو که مربوط به هردونفرمون بوده انجام داده به هر طریقی که بیشترش دعوا و گریه وقهر بوده نهایت ناراحتیمو رسوندم اما هیچ چیزی عوض نشده .هربار که چیزی در مورد خونوادم گفته یا بی محلی کرده یا خودمو اذیت کرده تا اومدم منطقی ناراحتیمو بگم و ازش بخوام تکرارش نکنه کارمون به دعوا کشیده و هر چی خواستیم به هم گفتیم نتیجش هم شده مدتها قهر و بی محلی و آخرش هم برگشتیم سرخونه اول.میدونم من هم با بی محلی هام اونو سرد کردم اما چه کنم که خیلی دلگیرم ازش.نمیتونم ببخشمش شاید باور نکنی توی این چهارسال خیلی روزاشو از هم دلخور بودیم تا شاد و خوشحال.نمیدونم چرا رابطمون مثل خیلی زن و شوهرای دیگه نیست.در مورد سوال اولت آره دوستش دارم زمانی که دخترم به دنیا اومده بود و اون اتفاقا افتاد پدر مادرم چونکه گریه های مداوم منو میدین گفتن اگه خواستی ازش جداشی ما تا آخرش کنارتیم اما نتونستم چون هربا ر خاطره های قشنگمون یادم میومد مطمئن میشدم که مرد خیلی بدی نیست و دوسش دارم.در مورد سوال دومت هم چون درآمدش به حد کافی نیست یعنی کار پردرآمدی متناسب با رشتش گیرش نیومده.من هم بعد از یکسالگی دخترم میخوام برم سرکار تا اینقدر زیربا اونا نباشیم
علاقه مندی ها (Bookmarks)