سلام دوستان.راستش چند وقت بود میخواستم اینجا مشورت بگیرم.بااخره تصمیم رو گرفتم.
یه اتفاق غیر منتظره برای من به وجود اومده.یکی از همکار خانوم شرکت از من خوششون اومده و پیشنهاد آشنایی بیشتر دادند.
این خیلی خوبه و من هم سعی کردم عادی برخورد کنم گرجه تو ایران این حالت به نسبت کم اتفاق میفته که خانم به اقا بگه،ولی من تمام سعی ام رو کردم تا طوری برخورد نکنم که این خانم که مطمئنا کلی اذیت شدن تا به من پیشنهاد بدن(با توجه به فرهنگ کشورمون و...) و کلی روی پا روی غرور خودشون گذاشتند،برداشت بد نکنند و اذیت نشند.
حالا مشکل اینه که ایشون بسیار خانم بسیار خوبی و با کمالات هستند و یکی از بهترین همکاران ما تو گروه.ولی من چون در بحث استخدام همیشه در جریان استخدامات هستم،این خانم رو خوب میشناسم(با توجه به اینکه تحقیقات محلی و متن مصاحبه با فرد و... در پرونده ثبت میشه و من مجبورم قبل از استخدام فرد بخونم و نظر بدم).مطمئنا ما بدرد ازدواج با هم نمیخوریم.الان یه حس عذاب وجدان دارم که از زندگی شخصیشون بدون اجازه ایشون خبر دارم و این باعث شده من کاملا ایشون رو از قبل بشناسم و ایشون خبر نداشته باشند.با توجه به اختلاف فرهنگی خانواده ها(خانواده من میشه گفت متفاوت تر هستند و یک جورایی قدیمی و سنتی تر و به قول امروزی های شهرستانی!!!!) مطمئنا ازدواج خوبی این بین به وجود نمیاد.
در ضمن تقاوت های مالی(وضع مالی خانواده ایشون خیلی خوبه و تقریبا مرفه) برای من جز اختلافات اصلی هست.البته ایشون در مورد من اطلاعات ندارند و من رو فقط تو شرکت میبینند و تمام ویژگی های من رو در اداره دیدن که مطمئنا در دید اول با توجه به مهاجرت من و... شبیه خودشون و خانوادشون میاد.
واقعا اگر اختلاف نبود من از خدام بود با ایشون ازدواج کنم.از اولین باری که ایشون رو هم دیدم ،واقعا حس خوبی بهشون داشتم.متاسفانه ازدواج های ناکام زیادی ازرافم به خاطر اختلافات خانوداگی دیدیم و واقعا حاضر به ریسک نیستم.
حالا این همه گفتم :بگم به نظر شما با توجه به حجم زیاد اطلاعات که من از ایشون دارم،وارد رابطه آشنایی بشم و بیشتر از خودم بهشون بگم تا متوجه اختلافات شند و دلیل اصلی مخالفت من رو متوجه شند یا بدون هیچگونه جاشیه ای قضیه آشنایی رو کنسل کنم(البته محترمانه)؟
نمیدونم بهشون بگم که اطلاعاتون رو خوندم قبلا یا نه؟
واقعا سر در گم شدم.با توجه به این که خانم ها پر احساس تر از اقایوننند و این خانم هم خیلی احساسی تر و مغرورتر،میخوام این وسط جوری برخورد کنم که ایشون اذیت نشند.مطمئنا اگه حرکت ناشایستی کنم ایشون به خاطر ندیدن من هم شده از شرکت میرند!(چون احتیاج به این کار واقعا ندارند و بیشتر بعد علاقه است که میان) و ما یک همکار خوب ازدست میدیم.
زیاد شد.ببخشید
منتظر نظرات شما عزیزان هستم.پیشاپیش ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)