تو بگو چطور باید رفتار کنم؟موندم به مولا
من باز به یه مشکل جدید برخوردم
امیدوارم منو از سایت بیرون نندازن چون هر وقت سوالی برام پیش میاد که جوابشو نمیتونم پیدا کنم میام اینجا میگم.
من نمیدونم باید با قشر مذکر چطور باید رفتار و برخورد کنم وقتی سنگین و جدی برخورد میکنم بهم میگن مگه دختری پادشاهی؟وقتی گرم و صمیمی (البته نه زیاد در حدی صمیمی که با یه غریبه باید برخورد کرد)خودشونو خیلی بالا فرض میکنن.ما الان تو کلاسمون به قول بابام همه مون جوجه دانشجوییم.20.21.19 ساله هستن بعضی حرکات و رفتار ها هست که من واقعا موندم چطور باید با قشر مذکر نه فقط تو این سن بلکه بیشتر برخورد کرد.گرم و صیمیم؟جدی؟خشن؟مهربون؟بروس لی وار؟
با هر رفتاری که نشون میدم یه برداشتی در هر صورت براش دارنو و پیدا میکنن.
راستی دوستان یه سایت مخصوص جوونا تو سن من برای طرح این سوالات دارید؟من کم کم دارم از اینجا میترسم فضاش کلا برای متهل هاست...
- - - Updated - - -
یه سوال دیگه اینکه من جدیدا با حجاب به مشکل برخوردم من به خاطر اینکه بابام تو انگلیس دانشجو بود اون زمون ناخواسته منو بهشون داد و اونجا به دنیا اومدم دوران دبیرستان میگفتم من اگه بعد درسام بخوام برگردم جایی که متولد شدم هیچ وقت حجابمو زیر پا نمیذارم چادری نیستم یه حجاب معمولی دارم خیلی معمولی بد حجاب هم نیستم.ولی تازگیا تو بحث هایی که تو خونه میشه و از اینور اونور میخونم میفهمم که حجاب اونطور که الان هست نبوده و خدا حجاب رو یه چیز دیگه تعریف کرده ولی در طول زمان تفسیر های غلطی در مورد حجاب و اونچه که تو قران بهش اشاره شده صورت گرفته.معنی قران رو شروع به خوندن کردم ولی چیزی از حجاب نمیفهمم.